Unutamıyorum..

Değer mi aradığında meşgule atan bi adam için?
Bak ben psikopatlık derecesinde bağlanan kıskanan ve çok zor vazgeçen biriyim. Evet salak durumlarım olmuştur gururumu hiçe saydığım olmuştur ama aramayıp sormayınca ne kadar boş beleş bir adam için üzüldüğümü idrak edebildim.
Engelle şunu hatta hattını kır gerekirse. Arama sorma durumu o kadar arabeske bağlamışsın ki (sesini duymadan kendime gelemiyorum vs) sana zarar. Adam seni önemsese o telefonu açardı zaten artık gururuna dön.

eski sevgilimin adını bile hatırlamıyorum. oysaki ağıt yakar gibi ağlamıştım :110: biraz zaman geçecek, sonrada başka biriyle takılacaksın. birde bakmışsınki adını bile unutmuşsun

Onu unutmak için ne yapıcam bennnn :KK43: Aramamak için zor tutuyorum kendimii. Off Allah'm offf :'(
Aynısını yaşadım 5yıldır tanışıyoruz 4. senemizde ayrıldık 1 seneye yakın ayrı kaldık o günler çok zordu kendimi hep tuttum aramamak için kendimi öyle zor tutmuştumki hatta whatsapta onun çevrimiçi oluşunu izliyodum bazen yazıp siliyodu geri böyle zor günler geçti en sonundaa aradı arkdaşım seni görmüş dışarda napıyodun falan diye hatta o aradığını görünce öyle şaşırdım elim ayağıma karışmıştıkii en sonunda barıştık şimdi nisanda nişan yapcaz sende sabrett seviyorsa gelirr :KK68:

Back
X