Unutamiyorum

Ben lise 3 öğrencisiyim 9. Sınıfta okulda çıkmadığım asilmasidigim çocuk kalmadı 10. Sınıfta apoyla tanıştım ilk görüşümdü 4. Sınıfti ama ilk kez görüyordum görür görmez aşık oldum dedim ya içimde değişik biseyler oldu o hissi anlatamıyorum neyse biz bununla konuşmaya başladık ki ben kıyafetime karisilmasindan nefret ederim kisitlanmaktan nefret ederim bu çocuk etek giymiceksin dedi giymedim erkeklerle konusmucaksin dedi konuşmadım hani ne dese yaptım beni toparladı düzeltti ders calismiyordum onun sayesinde sınıfı geçtim öyle güzel bakiyodu ki öyle sıkı sariliyordu ki seviyor saniyodum neyse biz 3 ay çıktık onunla hiç te kavga etmedik kolay kolay çok sinirli olmama rağmen hep alttan aldım biz onunla cumartesi sabahlari buluşurduk hiç aksamazdi öğlen isim var der giderdi ayrıldıktan 2 sonra instagrama fotoğraf attı sevgilisiyle 100. Günümüz diye ben napicami bilemedim benimle çıkarken aslında onunla da cikiyormus
Karne günü mezun oluyor diye ağladım hep tüm gün sadece sarılmak istedim gelmedi sevgilim görür yada laf gider demiş sonra sokakta oturdum kaldım yere ağlıyordum kafamı bi kaldirdim yanıma gelmiş sarıldı bana o ona son sarilisimdi
Doğum gününde upuzun mesaj attım ona sagol yazdı bi tek yanında olmak istiyorum dediğim halde sağol yazdı bana
Tekrar mesaj attım bana küfür etti mesaj atma dedi
Ama arada okula geliyor arkadaşlarını görmek için bana öyle bi bakıyor gülüyor ki dengesiz bir çocuk ama mesaj attığım zaman tersliyor
Ben ilk kez birini seviyorum aileme anlattım hiç istemedikleri halde onun yanına gidiyordum kime anlatsam daha kötüleri var falan diyor daha yaşın küçük diyor ama napiyim abi canım çok yanıyor hala unutamıyorum napsam olmuyor onu bekledim olmadı unutmak için çoğu kişiyle denedim olmadı yalvardim ona gel diye resmen olmadı

homonal bunlar aşk sevgi falan değil, enerjini başka şeylere kanalize et

Back