Unutamıyorum...

Love_Women

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
426
404
103
Sadece yazmak istedim.28 yaşındayım.
2 yıl önce 4 yıllık beraberlik sonucu aşkla evlendiğimiz ve hayatta bi tek bizim böyle aşık olduğumuzu düşündüğümüz eşimle 4 yıllık evlilikten sonra yollarımızı ayırdık.
Yaptıkları o kadar fazlaydı ki,o kelimelerin yetemeyeceği aşkımı nefrete dönüştürmeyi başardı.hala aklım almıyor.
Yaptığı yanlışları unutamıyorum.İşin kötüsü neden yaptığını da bilmiyorum.
Ben hep herşey onun istediği gibi olsun istedim.Hiç bir yanlış yapmadım ona.Hep mutlu etmeye çalıştım.
Beni ayrılığa çok şey götürdü.Sadece içimi dökmek istedim

Son düzenleme:
Her erkek böyle değil evlenince değişseler de bu denli değişenler azdır. Sizinki baştan yanlış evlilikmiş çocuk istemediğinizi söylediğiniz halde zorlaması bir de aldatması bilmiyorum kötü tecrübe tabii hayat. Unutmaya bakın iyi insana rastlarsınız inşallah.

ee Allah kurtarmis sizi o zaman..900 lu hatlar nedir ya?kac yasinda eski esiniz.zeka yasi engenlikte takili kalmis sanirim..bunlardan biri bile bosanma sebebi olabilir bir cok evlilikte.Allah gonlunuze gore versin insallh bundan sonra mutlu olursunuz..bir insan bu kadar degisemez siz farkedememissinizdir yada cok iyi gizlemis kendini..

Her erkek böyle değil evlenince değişseler de bu denli değişenler azdır. Sizinki baştan yanlış evlilikmiş çocuk istemediğinizi söylediğiniz halde zorlaması bir de aldatması bilmiyorum kötü tecrübe tabii hayat. Unutmaya bakın iyi insana rastlarsınız inşallah.
Umarım öyle olur.Hiç kimseye güvenim kalmadı.Bir de burada okuduklarımdan sonra en iyisi yalnız ölmek diyorum.

Kimse evlenince değişmiyor aslında. Sadece evlenmeden önce yaşadığınız o büyük aşklar gözlerinizi kör ediyor. Görmüyorsunuz adamların huyunu suyunu.

Evlenmeden önce düzenli iş hayatı olan kariyer odaklı bir adam değildi eminim.
Evlenmeden önce sadık da değildi.
Evlenmeden önce de sağa sola borcu vardı.

Bunlar nikahı basınca düğmeye basılmış gibi ortaya çıkacak davranış biçimleri değil malesef.

Ama artık düşünmeyin, unutun. Kurtulmuşsunuz önemli olan bu.

ee Allah kurtarmis sizi o zaman..900 lu hatlar nedir ya?kac yasinda esiniz.zeka yasi 15 lerde kalmis sanirim..bunlardan biri bile bosanma sebebi olabilir bir cok evlilikte.Allah gonlunuze gore versin insallh bundan sonra mutlu olursunuz..bir insan bu kadar degisemez siz farkedememissinizdir yada cok iyi gizlemis kendini..
Malesef bu öyle bir değişim ki.Ruh ikizim hayatımın anlamı dediğim insan evlendiğimiz gün maskesini çıkardı.Çok zor günler atlattım.Sabahlara kadar uyuyamadığım oldu.Onun yanındayken kendimi ayrılığa hazırladım.Onun yanındayken,o uyurken ben sabahlara kadar neler çekiyordum.

Kimse evlenince değişmiyor aslında. Sadece evlenmeden önce yaşadığınız o büyük aşklar gözlerinizi kör ediyor. Görmüyorsunuz adamların huyunu suyunu.

Evlenmeden önce düzenli iş hayatı olan kariyer odaklı bir adam değildi eminim.
Evlenmeden önce sadık da değildi.
Evlenmeden önce de sağa sola borcu vardı.

Bunlar nikahı basınca düğmeye basılmış gibi ortaya çıkacak davranış biçimleri değil malesef.

Ama artık düşünmeyin, unutun. Kurtulmuşsunuz önemli olan bu.

Bilmiyorum belki de.Ama hiç bir yanlışını yakalayamıyorsunuz evlenmeden önce.En azından ben yapamadım.O kadar iyiydi ki her şeyiyle.Sürekli yanında olduğunuzda karakterini farkediyorsunuz.Bu çok acıtıyor.

Genelleme yapma canım.. Karaktersiz bir insan seçmişsin sevmek ve evlenmek için.Ama kurtulmuşsun işte boşver. Seni daha fazla duygu olarak sömürmesine izin vermemişsin. Asıl biz kadınlar genelde hep düzeleceklerini umut ederek böyle erkeklerden pek kopamayız. Hemen okurken ne kadar evli kaldığına baktım yeniden.. İyi bari, zararın neresinden dönersen kardır hesabıyla baya kardasın. Çünkü önünde yeniden kurgulayıp yaşayacağın ama artık yaşamış olduğun acılar ve edinmiş olduğun tecrübelerle daha sağlam adımlar atacağın upuzun bir hayat var..
Ha bu arada inan bana her evlilik böyle değil.. Evlenmek için adam gibi adam seçtiğinde inan bana harika bişey. Ben yaşadım bunu. Sen de yaşayacaksın, tabi fiziksel olarak kurtulduğun adamı kafandan da silerek kendine yeniden fırsat tanırsan..

Yani bakışlarımız,bana söylediği sözler,hislerimiz her şey o kadar güzeldi ki.Biz evlenmeden önce her şeyi yaşamıştık.o anlamda da geçici bir heves değildim onun için diye düşündüm.Böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu

Genelleme yapma canım.. Karaktersiz bir insan seçmişsin sevmek ve evlenmek için.Ama kurtulmuşsun işte boşver. Seni daha fazla duygu olarak sömürmesine izin vermemişsin. Asıl biz kadınlar genelde hep düzeleceklerini umut ederek böyle erkeklerden pek kopamayız. Hemen okurken ne kadar evli kaldığına baktım yeniden.. İyi bari, zararın neresinden dönersen kardır hesabıyla baya kardasın. Çünkü önünde yeniden kurgulayıp yaşayacağın ama artık yaşamış olduğun acılar ve edinmiş olduğun tecrübelerle daha sağlam adımlar atacağın upuzun bir hayat var..
Ha bu arada inan bana her evlilik böyle değil.. Evlenmek için adam gibi adam seçtiğinde inan bana harika bişey. Ben yaşadım bunu. Sen de yaşayacaksın, tabi fiziksel olarak kurtulduğun adamı kafandan da silerek kendine yeniden fırsat tanırsan..

Keşke evlenmeseydim.Sonuçta 4 yıl da az bir süre değil.Ve psikolojik olarak çökmüş durumdayım.İleride tekrar evlensem başıma aynı kötülükler geleekmiş gibi oluyor.

Keşke evlenmeseydim.Sonuçta 4 yıl da az bir süre değil.Ve psikolojik olarak çökmüş durumdayım.İleride tekrar evlensem başıma aynı kötülükler geleekmiş gibi oluyor.
Bunları hissetmen çok normal. İçinde bulunduğun ruh haliyle başka nasıl hissedebilirsin ki. Hele bir yeniden aşık ol.. Önüne yeni kapılar, yollar açılsın.. Bak o zaman herşey ne kadar farklı olacak. 4 yıl çok değil inan bana. 10 yıldan fazla süren evlilikler hatta evliliğe bile dönüşemeyen ilişkiler bitiyor.

Bunları hissetmen çok normal. İçinde bulunduğun ruh haliyle başka nasıl hissedebilirsin ki. Hele bir yeniden aşık ol.. Önüne yeni kapılar, yollar açılsın.. Bak o zaman herşey ne kadar farklı olacak. 4 yıl çok değil inan bana. 10 yıldan fazla süren evlilikler hatta evliliğe bile dönüşemeyen ilişkiler bitiyor.
Umarım öyle olur güzel dileklerin için çok teşekkürler.

Sadece pislik bi adamdan değil, gurursuz onursuz bi ailedende kurtulmuşsunuz.
Ne demek borçlarını ödesin diye babanıza söylemesi ya. Yaptıklarının üstüne bide. Pess!!

Madem böyle bir insandı neden hayatımı mahvetti.Ben ona hiç bir kötülük yapmadım.Neden

Back
X