Hayir almıyorumKaybettiği şeyleri alıyor musunuz?
Bilemiyorum. Ödül olarak aldığınız çok sevdiği eşyalara karşı da böyle sorumsuz?Hayir almıyorum
Yok oyle bisey olsa söylerKaybetmesinden ziyade ondan zorla alınıyor olabilir mi okulda,arkadaşları tarafından
Bebekken demir eksikliği ve alerjik astimi vardi. Suan herhangi bir saglik sorunu oldugunu sanmiyorum.Zaten burda cocuklar okulda takip ediliyor.Artik yeni bir sey almayi dusunmuyorum.Evde yardim olayina gelince bizde herkes esim dahil sofra toplamada,ev temizliginde yarfimci olur çünkü herkes o evde yasiyo ve sorumluluklari var.Ama bu cocuk beni delirticek.Anne değilim fakat 10 yaşındaki çocuktan makineye tabak yerleştirmesini beklemek? Ne bileyim fazla mı beklentiye giriyorsunuz acaba?
Çocuk bu, unutur, kaybolur vs ama sürekli tekrarlanıyorsa kaybettiği şeyi tekrar almayın; elindekinin kıymetini anlasın
Belki de vücudunda bir şey eksiktir. Tahlil yaptırtsanız bir?
Et,balik sık yediririm sebze hep biser evde ama vitamin eksikligine uzun zamandir okul takip ediyo diye ozel baktirmadim sanirim baktirmaliyim tesekkurlerBeslenmesi nasıl? B vitamini ve demir seviyesine baktırdınız mı? Kırmızı et yediriyor musunuz?
Beslenmesi nasıl? B vitamini ve demir seviyesine baktırdınız mı? Kırmızı et yediriyor musunuz?
Belki de her istediğini aldığınız için kıymetini bilemiyor ve önemsemiyordur nasılsa annem yenisini alır ya da başka bir şey daha alır diye. Acaba biraz yokluğu gösterseniz yani her istediğine öyle hemen sahip olamayacağını anlatsanız.Şimdi ki çocuklar genel olarak böyle eşyanın kıymetini bilmiyorlar sebep onlar da değil aslında..
Evet hakli olabilirsiniz bende almayi dusunmuyorum artik. Cokta konusuyorum kendi cocuklugumdan ornek veriyorum.Belki de her istediğini aldığınız için kıymetini bilemiyor ve önemsemiyordur nasılsa annem yenisini alır ya da başka bir şey daha alır diye. Acaba biraz yokluğu gösterseniz yani her istediğine öyle hemen sahip olamayacağını anlatsanız.Şimdi ki çocuklar genel olarak böyle eşyanın kıymetini bilmiyorlar sebep onlar da değil aslında..
4,5 yaşında ki oğlum boş tabağını bardağını mutfak tezgahına getirip koyuyor desem :) biraz sorumluluk verin bence...Anne değilim fakat 10 yaşındaki çocuktan makineye tabak yerleştirmesini beklemek? Ne bileyim fazla mı beklentiye giriyorsunuz acaba?
Çocuk bu, unutur, kaybolur vs ama sürekli tekrarlanıyorsa kaybettiği şeyi tekrar almayın; elindekinin kıymetini anlasın
Belki de vücudunda bir şey eksiktir. Tahlil yaptırtsanız bir?
Beslenmesi nasıl? B vitamini ve demir seviyesine baktırdınız mı? Kırmızı et yediriyor musunuz?
Hayir dersleri iyi duyduğunu unutmaz.Turkce dahil üç dil konusuyo.Dikkat eksikligi var mi oglunuzda?
Çocuğum olmadığını zaten belirttim en başında ki hadsizlik etmiş olmayayım, tam okumamışsınız4,5 yaşında ki oğlum boş tabağını bardağını mutfak tezgahına getirip koyuyor desem :) biraz sorumluluk verin bence...
Hepimiz evde sorumluluklarimizi yerine getiriyoruz çünkü ortak yaşam alanımız oda biliyo ama tembel söylerim tamammm der aradan yarim saat gecer.Yaptirana kadar 10 kere soylerim sesim yukselince gelip yardim eder4,5 yaşında ki oğlum boş tabağını bardağını mutfak tezgahına getirip koyuyor desem :) biraz sorumluluk verin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?