Tabak kaldirmayi seven yoktur ki , bende sevmiyorum ama yapiyorum , kucuk yasta ogrenmeleri gerekiyor bazi seylerin gorev oldugunu , benim oglum da 4 yasindan beri tabagini kaldirir , sofrayi kurar , uzerine dusen tum isleri yapar cunku evde yasayan herkesin bir gorevi vardirÇocuğum olmadığını zaten belirttim en başında ki hadsizlik etmiş olmayayım, tam okumamışsınız
Ayrıca disiplinli yetiştirmek çok güzel, yardımcı olması falan ama orada vurgulamak istediğim şuydu; yapsın ama görev gibi değil de istediği için severek yapsın. O zaman alışkanlığa dönüşür. Öteki türlü küçük çocuklara farkında olmadan çok yüklenince ters tepebilir diye düşündüm.
Yineliyorum “anne değilim” naçizane fikirlerim.
Yok ne hadsizligi sadece çocuğunuz olmadığını belirttiğiniz için annenin beklentisinin fazla olmadığını belirtmek istedim sadece ve daha küçüklerin bile belli sorumlulukları yerine getirebildigini... Aslında bu sorumluluktan ziyade alışkanlık çıkardığı çorabını kıyafetini de götürür makineye atar oğlum... Ne görürse onu yapıyor bu yaşta ve bu alışkanlık oluyor. İleri de eşine hizmetçi muamelesi yapmayacak. Art niyetle yazmamıştım üzdü isem kusura bakmaÇocuğum olmadığını zaten belirttim en başında ki hadsizlik etmiş olmayayım, tam okumamışsınız
Ayrıca disiplinli yetiştirmek çok güzel, yardımcı olması falan ama orada vurgulamak istediğim şuydu; yapsın ama görev gibi değil de istediği için severek yapsın. O zaman alışkanlığa dönüşür. Öteki türlü küçük çocuklara farkında olmadan çok yüklenince ters tepebilir diye düşündüm.
Doğrudur, ben naçizane fikrimi belirttim. Allah nasip eder de ileride anne olursam fikirlerim eminim her konuda değişirTabak kaldirmayi seven yoktur ki , bende sevmiyorum ama yapiyorum , kucuk yasta ogrenmeleri gerekiyor bazi seylerin gorev oldugunu , benim oglum da 4 yasindan beri tabagini kaldirir , sofrayi kurar , uzerine dusen tum isleri yapar cunku evde yasayan herkesin bir gorevi vardir
Bence biraz üzerine gitmeyin ergenliğe giriyor olabilir artık çocuklar çok erken ergenliğe giriyorlar.Hepimiz evde sorumluluklarimizi yerine getiriyoruz çünkü ortak yaşam alanımız oda biliyo ama tembel söylerim tamammm der aradan yarim saat gecer.Yaptirana kadar 10 kere soylerim sesim yukselince gelip yardim eder
Evet o da olabilir tasekkur ederimBence biraz üzerine gitmeyin ergenliğe giriyor olabilir artık çocuklar çok erken ergenliğe giriyorlar.
Evet vitamin takviyesi yapmayi dusunuyorum.Benimkilerde iki kardes benzemezler ama sorumluluklarini bilmeleri gerek ben herzaman soylerim bu gun varim yarin yokum hayatın ne getircegini bilemeyiz.Ayrica ilerde yanliz yasayabilirler.istiyorum malina sahip ciksin.Kendi isini görsün sorumlu olmasini istemem bundan dolayi.D vitamin eksikligi olabilir.. unutkanlik yapiyormus..
Belkide sadece dikkatsiz.. buarada iki oglum var.. biri ne jadar duzenliyse digeri o kadar daginik. Biri ne kadar temizse digeri o kadar pasakli.. ayni anadan ayni babadan ikiside.. tabiiki ben yonlendirmemi yapiyorum yapicam.. ogretcem..
Haklisin katiliyorum.. yasi kucuk degilki gazina gelip yspsin.. cok buyukte degil.. sen oturup konus her zaman. Umarim anlar.. veya bir daha istedigini alma.. surekli kaybettigi icin almadigini soyle.. belki ise yararEvet vitamin takviyesi yapmayi dusunuyorum.Benimkilerde iki kardes benzemezler ama sorumluluklarini bilmeleri gerek ben herzaman soylerim bu gun varim yarin yokum hayatın ne getircegini bilemeyiz.Ayrica ilerde yanliz yasayabilirler.istiyorum malina sahip ciksin.Kendi isini görsün sorumlu olmasini istemem bundan dolayi.
Çocuğum olmadığını zaten belirttim en başında ki hadsizlik etmiş olmayayım, tam okumamışsınız
Hepimiz evde sorumluluklarimizi yerine getiriyoruz çünkü ortak yaşam alanımız oda biliyo ama tembel söylerim tamammm der aradan yarim saat gecer.Yaptirana kadar 10 kere soylerim sesim yukselince gelip yardim eder
Benim 25 yaşında ve 17 yaşında iki erkek kardeşim varah ah yok öyle bir alışkanlığa dönüşme durumu
sürekli dürtecen oğlum tabağını kaldır, tişörtünü kaldır..
Benim 25 yaşında ve 17 yaşında iki erkek kardeşim var
Büyüğüne küçükken çok söyledik, eşek kadar adam oldu hala içtiği su bardağını olduğu yere bırakır, delirtir bizi.
Küçüğe ben güzelce söyledim hep, şimdi tabiri caizse kız gibi
Mutfağa girer, yardım eder, sofrayı toplar
Yapıyla da alakalı sanırım. Ben kardeşlerimden öyle gördüğüm için öyle düşündüm
Allah bağışlasınhah bende söylemeden yapsın istiyorum. en azından kendi tabağını kaldırsın, orta yere atmasın çıkardığını. söyleyince yapıyor yardım isteyince eder. buna da şükür:))
Aynen katiliyorum kiymet bilmiyo benimki ama artik almiycam belki o zaman kiymetini anlar. Sanirim erkek çocukları boyle umarim oğlunuz gözlüğünu bulmustur:)malının kıymetini bilmiyorlar herhalde..
yani top vs demişsiniz de yine bir nebze unutulacak şeyler. benim oğlan gözündeki gözlüğü unutmuş okulda.. hayır yani görmüyorsun da insan bir rahatsızlık bir eksiklik hisseder de aklına gelir..
Hadi gene iyisin kaynana olunca kufur etmez gelin sana:))hah bende söylemeden yapsın istiyorum. en azından kendi tabağını kaldırsın, orta yere atmasın çıkardığını. söyleyince yapıyor yardım isteyince eder. buna da şükür:))
Aynen katiliyorum kiymet bilmiyo benim kisi ama artik almiycam belki o zaman kiymetini anlar. Sanirim erkek çocukları boyle umarim oğlunuz gözlüğünu bulmustur:)
Hadi gene iyisin kaynana olunca kufur etmez gelin sana:))
Aynen ole oluyo:) babalari bi gaz verse valla uzerime yuruyo sipalar.. diyom besle buyut danayi tanimasin anayi:)))gelini düşünen kör olsun ben kendimi düşünüyorum
bir eve 3 erkek fazla. :))
10 yas cokda kucuk degil aslinda kizim 3,5 yasinda sofra kurmama toplamama yardim eder dokmeden goturebilecegi seyleri eline veririmAnne değilim fakat 10 yaşındaki çocuktan makineye tabak yerleştirmesini beklemek? Ne bileyim fazla mı beklentiye giriyorsunuz acaba?
Çocuk bu, unutur, kaybolur vs ama sürekli tekrarlanıyorsa kaybettiği şeyi tekrar almayın; elindekinin kıymetini anlasın
Belki de vücudunda bir şey eksiktir. Tahlil yaptırtsanız bir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?