• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutkanlıkla başım dertte :((

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Kızlarr

21 yaşındayım ve aşırı unutkanım yaşlanınca ne olacak diye korkmaya başladım artık. o_O Elime bir şey alıyorum iki saniye geçmeden ne yapacaktım diye düşünüyorum ve bu günde 5 6 kez oluyor. Yapmam gereken her şeyi not etmek zorundayım sürekli. Arkadaşlarım aramızda geçen konuşmalardan bahsettiğinde sanki hiç yaşanmamış ilk kez duyuyor gibi oluyorum. Ve bu durum derslerimi de etkiliyor artık öğrenmek için değil hatırlamak için çaba sarf ediyorum geçen yıla ait pek çok şey gitmiş kafamdan. Yorgunluk ve uyku hali de var. Doktora gittim kan sayımı yaptırdım geçen yıl folik asit b 12 demir değerleri olması gerekenin yarısından daja düşük ondan olabilir dedi ilaç kullandım değerler yükselmiş ama geçmedi hala bu şey. Ne yiyip içeyim ben anlamadım :KK17: Başka bi sorun olabilir mi hangi doktora gitmeliyim??

Endokrinolojiye gidebilirsiniz ilaçlarınızı bırakmayın

Benımde arada B12 Degerlerım dusuyor.. Hemen İğnesinden vurunuyorum.. Düzeliyor bi süre sonra..

Bulmaca cözün, kitap okuyun, Not alın ve Spor yapın Bide ceviz yiyin.. Gecmıs olsun..

Endokrinolojiye gidebilirsiniz ilaçlarınızı bırakmayın
Ilaçları bıraktım tekrar kontrole gittiğimde değerler yükselmiş dedi bi hafta kullanacağım bir ilaç daha verdi bitti. Teşekkür ederim bi gideyim bakalım :)

Benımde arada B12 Degerlerım dusuyor.. Hemen İğnesinden vurunuyorum.. Düzeliyor bi süre sonra..

Bulmaca cözün, kitap okuyun, Not alın ve Spor yapın Bide ceviz yiyin.. Gecmıs olsun..
Iğne ve iki farklı ilaç vermişti bana da. Teşekkür ederim önerileriniz için :)

Ayy bende ayni durumdayim aşırı unutkanlastim bu aralar :(

Kitap oku arkadaşım hafızayı güçlendiriyor tabii ek besinler falan öneriliyor ama o konuda bilgim yok kitap beyin jimnastiği yapmanı sağlar..

Aslında çok da okuyan biriyim hafıza oyunları falan da indirip oynadım ama pek bi faydası olmadı. Beslenme için sordum daha çok. Pek dikkatli değilim de bu konuda :KK42: Oy ben neydem

Telefonla bilgisayarla cok ugrasiyorsaniz ondan. Maalesef gunumuz hastaligi unutkanlik...

bende de var ben kan değerleri ile alakalı düşünmemiştim psikolojik heralde dedim çünkü disleksi rahatsızlıgı da olabilirmiş

Back
X