ben yatıyorumm yrn okul var gene senağlama
e bi zahmet yrnda alırım özeti yorumlarlaa :roflol:
hepinizi öptmm melişimm seni iki kere öptmm biri ilkay için :)ŞenizŞeniz
melis anladık sevmiyosun ilkayıda bu kadarda üstüne gitme hasta zaten bide senin yüzünden bayılır:roflol::roflol:.....yavuza gelince oda iyice gözümden düştü tuğçede öylee zavallı asuu........şaziyenin bi lafı daha vardı yaa aklıma gelmooo....melis kocan nie izlettirmedi????vallla bende saatin 15 olmasının beklomm öptüm canlarımmm:teytey:
canmcğm ölee ama yazık kızda annesine karşı korumuştu hazo yu:)))) hiçbirşeyden haberi yok hanzonun ha bire kızla didişiyooo:çok üzgünüm:kayseri gülü :)) açıklayacak evet ali annesine dicek bakalım nazlı da şok geçirioo inanamadım vala ,fragmanında gösterdi bakalım inşallah pazartesi yayınlamazlar o bölümünüüüü
ayy ....asuya da pess ne yüzsüzlük yaptı bugün bee ,ama yavızzzzzzz un iyice kafası karıştıı hadi bakalım ..şerif harbi hanzooo :))) tipii yaa kıza demediğini bırakmadı ,ben olsam eminenin yerine annesiyle giderdimm..beni boşamaz diyooo ama
[/B][/FONT]canmcğm ölee ama yazık kızda annesine karşı korumuştu hazo yu:)))) hiçbirşeyden haberi yok hanzonun ha bire kızla didişiyooo:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?