ay cok güldümm ilkaya ben uyuz oluyorum ama ne bileyim o saf tipede gitmez yaa kötülük sankii ama nazlıyada pek gitmiyor şeker bi kız
dimi ama ..bugün ilkay raufa nasıl cırladı :/ yaa kıza bağırmak yakışıyooo vala ,sinsilik daha yakışırdı ilkaya ..Nazlı karakteri ise ilkay karakterine daaha yakın gibi gelio bana ..hihiii ben eleştirerek isledğimden :))) ama adoşum süper yaaww :)) o kadına her şey yakışıyooo ,rolü tam oturmuş ona :)))
bakalım bugün yaşarın kalbine inmeye çalıştı ilkay ,kesin yardım edecek , emoş da amma çok sevio görümcesini yaaa ,bu zamanda pes :)) kutluyorum onu .. bulacaklar ama raufcuuumun foyasını çıkartıp diziyi bitirecekler sanırsam( hadi bakalım son aylara girildi heralde ... emoş kendi fan sitesinde bitecek falan demişti ama :))
mehtap ise bakalım neler yumurtlayacak :) barbar kim oluyorsa ondan izin alıyooo yalvarıooo falan ,saçmaydı .. git şerife anlat dimi ama :)) bence şerif ,mehtap ı hiç dinlemeyecek ,yine emoş ortayı bulacakmış gibi gelio bana ..çocuğunu görmesine o ikna edecek sanki ..
rauffff ilkaya iyi davranınca anaaaaa dedim senaristler şaşırdı :))))) yaa hiç yakışmıooo iyililk raufaa yaa ..ama sonraa buldu kendini hihihihi ...
off artık baydı ama yine de meraktan izliyorussssssss .. :içelim:
ben izledimmmmmmm :))))) pek bişey olmadı yaa
şerif inanmıo kaçırıldıgınaa
ilkay eline ayna kırıgı aldı kescem kendimi die :))) raufta tamam git dedi tam cıkcaktı yaşar tuttu..
sonra ikay yaşarı kafalamaya çalışıo
işte sen kötü değilsin iyisin raufsana küfredio kötü savranı fln dedi
kızlar nazlı bugunde yoktu nerdekı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?