Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 525622
Buda benim kaynımın en yakın arkadaşı. Ama ben diziyi seyretmediğim için kimdir nedir bilmem.![]()
Ben izlememe rağmen bilemedim valla![]()
Yok ölmedi, tedavi için Almanya'ya gitti ama öledebilir.Ameliyat riskliymiş anası da onunla gitti.Tabi ki Ali'ye söylemedi tedavi için gittiğini.
O zaman iyi bir izleyicimi değilsin, valla altındada yazıyor unutma beni die :))
Yok ölmedi, tedavi için Almanya'ya gitti ama öledebilir.Ameliyat riskliymiş anası da onunla gitti.Tabi ki Ali'ye söylemedi tedavi için gittiğini.
altında unutma beni yazıyor olabilir de rol var rol var 3 saniyelik bir roldü herhalde ben de görmedim.arkadan geçen adam rolünde miydi?:121:
Figüranda olabilir başrol oyuncusuda seyretmediğim için bilmiyorum. Seni geren ne onu anlamadım. Figüran rol arayan dolu istersen başvurayım senin için ne dersin ????
O zaman iyi bir izleyicimi değilsin, valla altındada yazıyor unutma beni die :))
kız öğrendim, ilkay'ı canlandıran didem hanımın Trabzonda tiyatro oyunu varmış. bitene kadar ankarada olmayacakmış. o yüzden bu almanya hikayesi. esra da zeynep'in bakıcısı ama dün seyrettiğim kadarıyla aliyle her an aşık olabilirler. tabii abi-kardeş olarak görmüyorlarsa...
Heeee ondan yani.Valla bence esra aşık oldu bile kıskanıyor falan Ali'yi![]()
zaten ilkaydan gına gelmişti. bu kadar zorlama salaklık da olmaz ki... ali ona özel düzenlenecek villa bile aldı ama nafile...
zaten dizi saçmalıklarla dolu gerçi. zeynep de lösemi mesela:)ama kimsenin pek umrunda değil. ali başlarda içti miçti ama bak şimdi kimsenin aklına gelmiyor. ilkay da nasıl anneyse, önce kendi tedavisini düşündü.
kısacası, esra bana iyi geldi.![]()
esrada yatakta ilkay gelene kadar bi çocukta esradan ne aliymiş yahu
esra yatakta mııııııııııııı
kız izlemedim ne oldu anlat hele![]()
esra yatakta mııııııııııııı
kız izlemedim ne oldu anlat hele![]()
esrada yatakta ilkay gelene kadar bi çocukta esradan ne aliymiş yahu
bende kilo almış gördüm ilkayı bacaklar dolma gibi olmuşannelerini sormuyolar bile.Dizide o kadar saçma o kadar olmıcak işler varki hangi birini yazsam diye düşünüyorum ama izlemedende yapamıyorum.