unutma beni -fox tv

hangi karakterleri görmeyi seviyorsunuz ?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Rauf nazanla ile beraber ama hala aklı ilkayda
ali kendi çocugu olmayan çocuga sahp çıkma derdinde
şerif eski eşiyle beraber oldu olcak
neler olmuş bu filme böleeeee :1shok:

Son düzenleme:
bu anketi güncelleseler iyi olucak.ortada yavuz,selçuk, şaziyemi kaldı.ama yinede her şartta kenan ve raufu tek geçerim

bu dizi hala devam ediyor mu ya?? haftaiçi işte olduğum için izleyemiyorumki birşey. birisi bana yazabilir mi son olanları emineye ne oldu?

bu dizi hala devam ediyor mu ya?? haftaiçi işte olduğum için izleyemiyorumki birşey. birisi bana yazabilir mi son olanları emineye ne oldu?

ewet edio...... Emine kenanın tehditleryle mecburen evliliğini sürdürüyor.. Emine şeriften hamile aynı zamanda ama kenan çoğu kendinin zannedio... şerif eminnenn hamile olduğunu bilmio.. Eminnn artık kendisini sevmedğni düşünen şerf ceylan die köylü bi kızla evlendi.... ilkay da şu an kazageçirdi durumu kötü ama ilkay ölürse film biterdie düşünüorum ortalık bukadar karşıkken de film ibirmezlr henüz ilkay iyileşr herhalde

Anket zamanaşımından kapanmış ancak güncelleme isteyen bir arkadaşım istediği için güncelledim ancak isim önerilerinizi bekliyorum....isim isim yazabiliriz...yorumlarınızı bekliyorum..

ayy izlerken ay bi depresif olmuştum okurken ayrı bi sinirlendim ya bir hayat bu kadarmı karışık olurya izlemicem diyorum yinede izliyorum ilk bölümünden beri takip ediyorum sinir namına bişi kalmadı bende her bölümünde ayrı bi diken üstündeyim . ya neolur araya brz mutluluk sahneleride katın hep gerilim hep mutsuzluk hep entrika aaaa ama yinede cok severek izliyorum o ayrı ..

anaaaaa neler olmuş...

peki ilkayın suratsız bir kardeşi vardı hani eniştesinden hamileydi. o ne oldu???

İlkay yürüyemeyecek mi ?/

bence yürür ama tabi baya uzun bi süre bu durumda kalabilir. ama bana öyle geliyoki sezon sonuna dogru önemli bi sahnede yürümeye başlarmış gibi geliyo
anaaaaa neler olmuş...

peki ilkayın suratsız bir kardeşi vardı hani eniştesinden hamileydi. o ne oldu???

cıldırdı sonunda . gıcık ya böyle bana verseler bogasım geliyo okadar yani ne kadar kinci cıktı bu kız ya dizinin başlarında böyle diildi hayret

ya şu ceylana acıyorum ya.... hiç bir günahı yokken bunların içine düştü bu bebek olayı ortalıgı ayaga kaldırcak gibi.
biri şu meltemi bogsun ya, gıcık kadın inşl. istediklerine ulaşamaz.

neler oldu, ilkay düzeldimi

yoo, bilmem kaç ay yürüyemez o öyle yavaş ilerliyor ki izlerken bunalıyorum.
En son dün izledim işte eminenin bebeği kenandanmış, emine babasını bulacak. menekşe ikiz kardeşiymiş cart curt.
Yerli yalan rüzgarı...

Nasıl ya bebek Kenandanmıymış, ama şerif ile onlar.... :) yapmışlardı..aaa şok oldum o da bi kızla evlenmiştii biraz olayın dışına çıkılmış..ilkay hala kötürümsee seneye düzelir o :)

düzelteyim:))

kenan kısırmış. ama emineyle şerifi dna testine giderken görünce basstırmış parayı sonuçları değiştirmiş.. yani bebek şeriften. ilkay da kesin düzelir.

bu arada diziye dönebilirsiniz çünkü feraye gitiiiiiiiiiiiiiiiii.gerçek yüzü ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…