kıslar hadi bakalım anketi açmış bulunuyorum..dizide en çok görünmesini istediğiniz karakteri oylarınızla belirleyelim..
rauf kervanlı
ali - ilkay
nazlı selçuk
adalet hanım
asu yavuz
tuğçe -yavuz
nazlı
emine -şerif
bu dizi hala devam ediyor mu ya?? haftaiçi işte olduğum için izleyemiyorumki birşey. birisi bana yazabilir mi son olanlarıemineye ne oldu?
ewet edio......Emine kenanın tehditleryle mecburen evliliğini sürdürüyor.. Emine şeriften hamile aynı zamanda ama kenan çoğu kendinin zannedio... şerif eminnenn hamile olduğunu bilmio.. Eminnn artık kendisini sevmedğni düşünen şerf ceylan die köylü bi kızla evlendi.... ilkay da şu an kazageçirdi durumu kötü ama ilkay ölürse film biterdie düşünüorum ortalık bukadar karşıkken de film ibirmezlr henüz ilkay iyileşr herhalde
ewet edio......Emine kenanın tehditleryle mecburen evliliğini sürdürüyor.. Emine şeriften hamile aynı zamanda ama kenan çoğu kendinin zannedio... şerif eminnenn hamile olduğunu bilmio.. Eminnn artık kendisini sevmedğni düşünen şerf ceylan die köylü bi kızla evlendi.... ilkay da şu an kazageçirdi durumu kötü ama ilkay ölürse film biterdie düşünüorum ortalık bukadar karşıkken de film ibirmezlr henüz ilkay iyileşr herhalde
İlkay yürüyemeyecek mi ?/
anaaaaa neler olmuş...
peki ilkayın suratsız bir kardeşi vardı hani eniştesinden hamileydi. o ne oldu???
neler oldu, ilkay düzeldimi
yoo, bilmem kaç ay yürüyemez o öyle yavaş ilerliyor ki izlerken bunalıyorum.
En son dün izledim işte eminenin bebeği kenandanmış, emine babasını bulacak. menekşe ikiz kardeşiymiş cart curt.
Yerli yalan rüzgarı...
Nasıl ya bebek Kenandanmıymış, ama şerif ile onlar.... :) yapmışlardı..aaa şok oldum o da bi kızla evlenmiştii biraz olayın dışına çıkılmış..ilkay hala kötürümsee seneye düzelir o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?