Yakınlarında olsam dertleşirdikmoralim ne zaman bozulsa detaylı detaylı anlattım ya burda… gerekli gereksiz her şeyi belirterek…
çok kırgın olduğumdan mıdır nedir, bu sefer bunu yapmak istemiyorum.
biriyle baş başa oturalım, beni saatlerce dinlesin istiyorum.
dün akşam 5ten beri aralıklı olarak ağlıyorum.
şu anda da ağlamak istiyorum, sanki yüreğimin nemini salsam rahatlayacağım, ama salamıyorum…
hep o gitgeller yokmugüçlü kadın imajım çok kısa sürdü yahu, şu an içime bir sıkıntı çöktüözlem ağır bastı.
ama normal böyle git geller. biliyorum.
bide bana baktırsan neolurrrgece kesin ağlarım dedim ama ağlamadım.
sanırım son hikayelerinde o gözükmediği için "o kalmamıştır yaa" diye düşünerek kendimi kandırdığım için.
ya da gece arkadaşlarımla yazışıp düşünmeme engel olduğum için de olabilir.
ya da akşam fal baktırıp "birkaç güne iletişim var" cümlesini duyup kendimi avuttuğum için de olabilir :) fala bedavaya baktırdım. buraya not düşeyim.
resmen ölücülük yapıyorum. 60 kuruşa toplam 3 fal baktırdım. ve daha hesabımda 20 tllik kredi duruyor.
Yapalım :) Ben dert anlatmayı da, dinlemeyi de çok severim.Ah Antonie,
Tam da bugün sen aklımdan geçtin. 'Acaba ne yaptı, onda da benimki gibi gelişmeler var mı' diye düşünüp yazmak için girdim ki bu bildirimi gördüm.
Seninle şu konu hakkında uzun uzun bir iletişim kurmak istiyorum. Daha doğrusu erkek arkadaşınla varolan iletişim problemin, hislerin, yaklaşımını uzun uzun dinleyip hatanı ve doğrunu dilimin döndüğünce sana anlatmak istiyorum. Aynı zamanda senin de bana benim ilişkimdeki hatalarımı, doğrularımı üçüncü bir göz olarak söylemeni istiyorum. -Yakın arkadaşlarım hep benim tarafımda olduğu ve beni sevdikleri için, yeterince objektif bakamıyorlarmış gibime geliyor-
Birbirimize bu objektiflikle hataları ve doğruları söylesek, düzelir mi acaba?
Yapalım :) Ben dert anlatmayı da, dinlemeyi de çok severim.
Aynı sıkıntı bende de var. Benim erkek arkadaşımla problemlerimi anlattığım ya 1 ya 2 arkadaşım vardır; onlar da hep benim tarafımdalar.
Erkek arkadaşımın bi arkadaşıyla laflarız arada, o da güya objektif olmaya çalıştığını söyler ama hep benimkinin tarafını tutar :) Hem de ne tutmak. Öyle çifte standartlı konuşur ki duysan gülersin.
Ben şu önümüzdeki 3 gün müsait değilim. Cumartesi sana yazayım desem? Uyar mı? :)
Senden ne haber bu arada? İyi misiniz, barıştınız mı sonunda? İyisindir umarım :)
çok benzerini yaşadım. upuzun bir ayrılık sonrası karşıma bambaşka bir insan olarak geldi.Anlaştık, Cumartesi gününü dert tasa günü ilan ediyoruz o halde :)
Barışmasına barıştık. Ama içimi kemiren öyle çok şey var ki, işin içinden bir türlü çıkamıyorum. İşin içinden çıkamazsam; bu böyle devam etmez, ben bitirir yoluma bakarım.
Karşımda, aramızdaki kuralları tamamen yıkan ve bunları 'çok saçmaymış, artık şuna şuna karışma' diyerek bana anlatan bir insan var. Bu onda hiç alışık olmadığım bir şey. Ayrılık rahat geldi zaar. Ben de o kuralların bir kısmından ödün verebiliyorum, o tamamından ödün vermediğim takdirde de 'ooof beni sıkıyorsun' kafasına giriyor. Sanırım çıldırmama ramak falan kaldı :)
kutlamayacağım:/Kutlamayacak mısın
evet sağlıklı bi ilişki olmadığını biliyorum, bittiği için mutluyum :)Bu iliski sağlıklı değildi antonie, kendine daha yakışan birini bulmalisin. Ve fazla takıntılı buluyorum seni, profesyonel destek alman da fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?