1 hafta içinde iletişime geçtiyse siz 3 haftadır mı çözüm sürecindesiniz yani? uzunmuş biraz. ben yeni oldu sanmıştım
hata bende. soğuduğunu direkt cümle olarak söylemedi ama çok barizdi. elimden geleni yaptım, daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum.
ilk başta olayın ciddiyetinde değilim, yüz yüze konuşmaya karar vermiştik ama bir anda planı iptal edip bana birkaç gün konuşmayalım dedi. ben de tamam dedim. o süre boyunca hiç özür bile dilemedim, görüştüğümüzde dilerim zaten diye.
3-4 gün ondan tek bir ses bile çıkmayınca ben aradım, neler oluyor diye. günlerdir ayrılmayı düşündüğünü vs anlattı. hatta “ayrıldım, bitti” dedi. ben o zaman tutuştum. telefonda dilimden döndüğünce kendimi anlatıp özürler diledim, hissettiğim şeyleri anlattım, bir daha olmayacağıyla ilgili şeyleri söyleyip ikna olabilmesi için geçmişten örnekler verdim, işte burda yazdığım şeyleri söyledim; ayrılma yeter toparlayamayız yoksa, bir 10 gün hiç konuşmasak da olur. vs vs. bir ton laf yani. ikna oldu, peki dedi.
ertesi gün yüz yüze geldik ama suratıma bakmadı, konuşmaya vaktimiz olmadı onun yüzünden. sinirli zaten diye takılmadım.
ertesi gün yani dün yine görüştük. yine yüzüme bakmıyor falan. sorunu konuşmaya fırsat vermedi. önce bi “hala ayrılmak istiyorum ama ayrılmayacağım, denedik yapamıyoruz çünkü” dedi. en son dedi ki “sen benim hiçbir şeyime karışamazsın, önceden aldığımız hiçbir ilişki kuralına kararına uymam. istediğimi yaparım. ben seninle barışmadım ki, şu an ayrıyız gayet, sadece ilerde barışırsak diye konuşuyorum”. böylece bitirdi.
bugün yine aradım. açmadı. mesaj attım, dönmedi falan. “yapacağın hiçbir şey yok. bitti” yazdı sadece.
ben ne yapabilirim bilmiyorum
öyle, bir ilişkide ne yaşanırsa yaşanırsın “bundan sonrası olmaz!” denene kadar ayrılık olmamalı. hatalı benim evet ama hatamın üzerine benimle bir konuşmadan aldı bu ayrılık kararını, orda çok kırgınım ve hiç hak vermiyorum mesela.3 haftadır çözüm sürecinde değildik, cuma gününden beri bu süreçteydik. Öncesindeki iki hafta, 2-3 günlük aralar şeklinde "seni çok özlüyorum, ruyamda seni gördüm, nasılsın" tarzındaydı.
Aslında benimki gibi o da ayrılırken "Tekrar bir araya geleceğiz" demiş sana. Bu sinyal verildiyse, er ya da geç o adımı atacak demektir.
İnsanın içi "yeter artık ne bu böyle, ayrılık sakız oldu resmen. Bu son" dese de, bir mesaja-bir pişmanlık cümlesine tav oluyor inan ki.
Umarım sen kararlılıkla "bu son" diyebilirsin de, ben de senden feyz alabilirim :)
öyle, bir ilişkide ne yaşanırsa yaşanırsın “bundan sonrası olmaz!” denene kadar ayrılık olmamalı. hatalı benim evet ama hatamın üzerine benimle bir konuşmadan aldı bu ayrılık kararını, orda çok kırgınım ve hiç hak vermiyorum mesela.
benim son sözüm “sakın bana yine birkaç ay sonra dönme, bunu şahsıma hakaret sayarım”dı. bu sene ilk barıştığımızda da “bir daha ayrılırsan dönüşü yok” diyerek barışmıştım.
kolay bir süreç yaşamıyoruz, şurda bir iki güne hatasını anlayarak özrüyle gelirse kapım sonuna kadar açık. ama tutup da 1 ay bekleyemem. samimi söylüyorum, bence o da dönmez kendine engel olur. hem ayrılık sebebinden dolayı hem de bunun 1 milyonuncu ayrılışımız olmasından dolayı.
merhaba cansınantonie hatırladığım kadariyla onun ilgisiz oluşundan ve merhametsizliginden dert yanıyor kendin ayrılmalıyım diyordun.
Nasil bir olay yaşandı da bu durum senin aleyhine döndü?
sabah gözümü açtığımda ilk düşündüğüm şeyin “aa biz ayrılmıştık dimi?” olduğu günler geri geldi.
dün gece gördüğüm şeyler beni o kadar mahvetti ki… bakmayacağım. stalk yok. yazın başarmıştım bunu, haftada 1 gün falan bakıyordum. yine aynı şeyi yapabilirim, kendime güveniyorum. haftaya cumartesiye kadar bakmayacağım.
“suç bendeydi, ben hata ettim” diye üzülmüyorum artık. ayrılmasaydı. bi şans verseydi. evli olsaydık mesela her olayda boşanma dilekçesi mi verecekti? bu iş böyle gitmez.
ben kızlarla aynı evde kalmasını istemiyordum ya, ayrılıp anında oraya koşuyor işte. hayatını yaşıyor. bana ben hiç sarhoş olmuyorum diye mavallar okurdu ama belli, sarhoş olmuş. ortamın şaka espri kaynağı. hiç de üzgün de görünmüyor. napayım, benimle 2,5 ay geçirip onlarla kalamayınca çok özlemiş zaar. sorun olunca anında ayrılıp oraya koşuyor.
bana dönerse gram şaşırmam, 150 kere oldu yine olacak bu. öyle hissediyorum. belki 3 ay sonra belki 5 ay. gelse de bi “çocuk oyuncağı mı sandın sen bunu?!” diye başlayıp içimi döksem.
ya da hiç dönmesin de, şu an kendime güvenmiyorum çünkü barışabilirim, barışma şansımız hiç olmasın.
bana da öyle geliyor.Sen bu öküzcanı bir 150 kez daha affedersin gibi geldi.
Evlenme bari aman diyeyim..
bana da öyle geliyor.
ya kendime o kadar kızıyorum ki.
bu adam yüzünden hayatım iğrenç geçerse bunun tek suçlusu benim. kimse değil.
umarım bu döngü bu sefer kırılır.
bi şekilde kırılsın işte.
o dönmesin, dönerse de ben affetmeyeyim falan filan.
bugün yine instastory midir ne halttır, orda bi şeyler gördüm.
hem de ne şeyler.
stalk yapmama kararımı bozdum. bundan sonra bol bol stalk yapıcam.
iğrenç hissediyorum, uykularım kaçıyor ama güzelce soğuyorum aynı zamanda.
ben çok boşum, problemim o
yazın her anım her saniyem dolu doluydu, nasıl olduğunu anlamadan geçiyordu vakit resmen
şimdi boşluktan ölüyorum ve yapabileceğim hiçbir şey yok
doğru düzgün arkadaşım da yok resmen
keşke bir anda bir şeyler gelişse ve kendimi hiç beklemediğim tatlı bir yoğunluğun içinde bulsam
yaa teşekkür ederiim, umarım hepimiz çok mutlu oluruz :)antonie merhaba konunu severek takip ediyorum. Çok da mutlu olmanı umut ediyorum. Son mesajında çok boş olduğunu yazmışsın. Günlerin nasıl geçiyor, neden boşsun merak ettim. ( ben de bu konudan yakınan biri olarak soruyorum.)
Gelip yazman lazım zaten yoksa meraktsn çatlarız ( en azından kendim için konuşuyorum) Antonie, eğer aynı şehirde yaşıyor olsaydık o tiyatrolara senle gitmek isterdim bunu içimden geldiği için söyledim. Benim de arkadaşım hiç yok mezun olacağım haftada bir okula gidiyordum şimdi o da olmayacak.yaa teşekkür ederiim, umarım hepimiz çok mutlu oluruz :)
zaten bu konuyu başta kendi kendime iç dökmek için yazdım ama sonrasında bir sürü mesaj, yorum vs aldım. o yüzden güncellemeyi kendime bir borç bildimbarışınca da ayrılınca da gelip yazmam gerekiyormuş gibi hissediyorum :)
çok boşum çünkü benim okulum çok boş. aslında her gün dersim var istersem günde 6 saatimi okulla doldurabilirim
ama ben fakülteye başladığımdan beri derslere gitmiyorum zaten, benim okulum böyle, çoğu kişi katılmıyor
eski sevgilim de benim okulumdandı ve biz haftanın ortalama 4 günü beraberdik
elbet yapacak bir şey bulurduk. tiyatro, sinema, gezme tozma, kitap okuma, boş oturma, birlikte ders çalışma
geri kalan günlerde de zaten arkadaşlarımla görüşüyordum
ama şimdi düşünsene sevgilimden ayrılınca haftamın kafadan 4 günü boşa çıktı
bir sürü tiyatro biletim var, ayrılmadan önce ikili ikili almıştım hep ama benimle gelecek insan bulamıyorum
tek gitmek de bi yerden sonra bayıyor
arkadaş sayım da az zaten
en yakın arkadaşım yoğun bir okulda okuduğu için her istediğimde onunla buluşamıyorum
ne bi hobim ne bi kursum var resmen boş boş ot gibi yaşıyorum
ders yok okul yok bi şey yok
vaktimin çoğu sıkılarak geçiyor maalesef
neyse ki yakın zamanda finaller başlayacak da ders çalışmakla meşgul olacağım
bir ara dil kursuna başlayacaktık erkek arkadaşımla
ingilizce değil de yeni bir dil öğrenmek için. o zaten başlamıştı, birlikte gidelim birlikte öğrenelim sen bana yetişirsin diyip beni de itekliyordu
şimdi onsuz başlar mıyım hiç bilmiyorum
staj ayarlamaya çalışıyorum yaz için yurt dışında, ama çok geç kaldım.Gelip yazman lazım zaten yoksa meraktsn çatlarız ( en azından kendim için konuşuyorum) Antonie, eğer aynı şehirde yaşıyor olsaydık o tiyatrolara senle gitmek isterdim bunu içimden geldiği için söyledim. Benim de arkadaşım hiç yok mezun olacağım haftada bir okula gidiyordum şimdi o da olmayacak.
Hala mezun olmaman konusu ile ilgili bence çok şanslısın. Sanırsam istanbul'da okuyorsun etkinlik dolu bir şehir bütün büyük firmalar orda. Hazır okulun da rahatken ben senin yerinde olsam staj ilanlarına bakardım. Ben mezun olacağım ve mezuna staj imkanı tanımıyorlar pek malesef. Bölümüne uygun bir alanda staj yapabilirsin düşünürsen çünkü bir sürü ilan görüyorum. Ikinci yabancı dil konusunu da aksatma bence mutlaka git çok zevkli oluyor yeni bir dil öğrenmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?