UNUTmak gerek??

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
aşkım sevgim karşılıklı ya da karşılıksız bilmiyorum ama o kişi evli ve benm böyle şeyler düşünmemem gerekiyor fakat benm sürekli aklımdakendisi benm doktorum pskyatr abi gibi bana karşı seviyor biliyorum ama ben başka seviyorum nasıl unutucam nasıl düşünmiyeceğim uzak dur dieceksiniz onu da denedim daha kötü oldum iiştahım kapandı ağladım özlediğim zamanlar da onu düşündüğüm zamanlarda. ne yapacam ben?? çok yoruldum gerçekten içim çok acıyo..

önceki konularına baktım 1 yıldır aynı doktordan bahsediyorsun
ve geçen yıl 18 yaşımdayım demişsin
bu yaşta olur böyle durumlar diyecektim ama 1 yıllık bir saplantı seninki
üzgünüm ama sorularının cevabını burda bulsanda uygulayacağını sanmıyorum
bu yüzden bence senin psikolojik tedaviye ihtiyacın var
bulunduğun şehirdeki bir hastenin psikiyatri kliniğine en kısa zamanda git lütfen

Merhaba
Öncelikle unutmayipta ne yapmayı düşünüyorsun?
Evli olduğunu bildigin halde onu saplantı haline getirmenin sana hiç bir faydası olmaz
Basına gelmesini istemediğin şeyi asla baskasına yapma yazık
Herkes neleri unutabiliyor eğer unutmasak yasiyamayiz zaten
En azından uzak durmayı deneyebilirsin

ben de artık takıntı olduğunn farkındayım:26:. yok gidemem doktoruma gidip ben size aşık oldum mu diyeceğim? diyemem benim bunları düşünmem bile utanç verici. hayr niye doğru düzgün tedavini olmuşken başına dert açıyosun ki ama ben böyle biriyim iştee acı çekmem şartt sanki

dikkat ettiyseniz unutmayıp demedim. UNUTAMAYIP dedim bundan zevk alıyormuşum gibi konuşmayın lütfen tabi ki unutmak mantıklı olanı ve yapmam gereken ama kalbim beni içten içe eritio. uzak durmayı tabi ki denedim durdum da ama unutamadım gene hergün aklımdaydı görsem de görsem de

Kaç yasindasin bilmiyorum ama çok büyük olduğunu düşünmüyorum
Bence kendine yeni uğraşlar edin eğer sürekli evde oturan biriysen bunu düşünmen fazlalasacaktir

yanı sımdı bu evlı doktor senın duygularına karsılık verse kabul edecekmısın ?

ayy valla ben anlamıyorum artık ,bu genc kızların evlı erkeklere olan

ılgısı nedır ya cıdden merak edıyorum .

Kendini karısının yerine koy sürekli...Eşin hakkında böyle düşünen biri olsa kıskançlıktan delirirdin heralde....Duygularına bu şekilde gem vurabilirsin belki....ZATEN YAPACAĞIN BİR ŞEY YOK...

Doktorunu değiştir.İnan bunu yaptığında az buçuk faydası olucaktır.Bende geçen sene bir doktordan hoşlanmıştım evliymiş farkettim ve direk ondan uzak durdum.Şimdi düşünüyorum da sadece ben onu gözümde büyütmüşüm.Onu görmeyince,onunla konuşmayınca takıntı olduğunun farkına varıcaksın.Psikiyatr özel bir bölüm zaten konuşup rahatlamanı sağlıyor o ve sana hastan gözüyle bakıp ilgileniyodur.Doktorunu değiştirmen en kısa yol bence.

canım seni çok iyi anlıyorum ben de doktoruma aşık olmuştum ve benimki karşılıklıydı ama evli olduğunu öğrenince hemen bitirdim ilişkimi. yuva yıkamayacağıma göre unutucam dedim.
uzun süre unutamadım sonra başkalarıyla flört ettim ve kafam dağıldı geçti gitti.sonuçta onunla bi geleceğim olmayacaktı ve takıntılı bi şekilde onu düşünmek saçmaydı.

sen öncelikle görüşmeyi bırak. ve birileriyle takıl. görüşebileceğin başka biri olmazsa düşünür durursun ben sana söyleyim. hatta belki kendini kandırmaya evli olmasını önemsememeye kadar gidebilirsin. o yüzden dikkat et

hayır tabiki de etmiyeceğim ama bu yapmamam gerektiği içindir. nefsime düşkün mantığını kullanamayan ya da duyguları daha ağır basan biri olsam kabul ederdim. özellikle evli erkek aramıyorum ya da özel bi ilgim yok o kadar samimi ve içten biri ki sevmemek imkansız düşünmemek imkansız.. evli erkekler daha olgun daha yakışıklı vs meselesi değil benim ki sevgi tamamen

Adam EVLİ yapman gereken onu unutmak düşünmemek.Kafanı dağıtacak uğraşlar bul, yaşıtlarınla vakit geçir.

çok haklısınızz ki ben zayıf karekterli bi insanım.başka şeylerle ilgilenmek kafa dağıtmak en mantıklısı. karşılıklı olduğunu nasıl anladınız peki o mu söyledi veya ima etti?

Sanırım bu konularda özel bir şekilde unutmaya çalışınca daha çok tersi oluyor. Kişi acı çekiyor, daha çok özlüyor, daha çok arıyor. Unutmak için çaba harcamasan, sadece yapman gerekenleri yapsan. Yani seni ona yakınlaştıracak ortamlara girme, iletişimi kes. Acını da sonuna kadar çek, ağla, sızlan, kız ama unutmaya çalışma. Zamanla bir bakmışsın ağlamak yok, acı yok, bir anıya dönüşmeye başlamış.

çok haklısınızz ki ben zayıf karekterli bi insanım.başka şeylerle ilgilenmek kafa dağıtmak en mantıklısı. karşılıklı olduğunu nasıl anladınız peki o mu söyledi veya ima etti?

ben bekar sandığım için gerekli gereksiz gidiyodum istemdışıydı ama kendime engel olamıyodum hep görmek istiyodum o da bana karşı çok rahat ve ilgiliydi anlaşılıyodu konuşmalarından bazen gereksiz yere iltifat ediyodu laf arasında güzelliğimle ilgili yani aramızda bi elektriklenme vardı. ama yanında hemşire olduğu için tam açılamıyodu sonra beni bi bahaneyle özeline çağırdı söyledi kendisi hoşlanıyorum diye ben de karşılık verdim karşı koyacak durumda değildim zaten. zaten 17 yaşındaydım.

ama sonra araştırdım yaşından dolayı (34tü)evli olmaması tuhafıma gitti karısı da doktormuş zaten hemşire bi arkadaşıma söyledim ilişkimi o da hemen evli olduğunu söyledi ve bitirdim bende.

bence sende anlardın sana ilgisi olsa

anılara özlem duymaz mı insan? özledikçe de acı çeker . o anların birdaha yaşanamayacak olduğunu düşününce bu daha da artar hele ki. ben acı çekmek istemiyorum artık . içimdeki bu duygu kaybolsun istiyorum . anı da kalmasın yaşananlar . yaşananlar hatırlanmasın istiyorum.

merak etme geçici süreliğine servis dışısın sadece.

yakında kendıne gelırsın.

1 yılı aşkın süredir seviyorsun..
hemde evli olduğunu bile bile..
ilk kıvılcımlar olduğunda,evli olduğunu fark ettiğinde görüşmeyi kesecektin..
yok görmeden dayanamam filan..
insan ana babasını kaybediyor da belli bir süre sonra alışıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…