Unutmak İçin..

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Merhabalar,benm bi sevdiğim vardı askerde şuanda..Çok bekledim onu hep bekledim ama yaptığı hatalar ve annemin ısrarı nedeniyle bitirmek zorunda kaldım.Benim için bitirmek zor oldu ama bitirdim.Aklım hala ondan ama annem yemin etti,asla ona vermem seni onu istersen sana kör iğne dahi vermem bu evden.Beni,babanı ve kardeşini unut ,hasret kalırsın aramam sormam.Naparsan yap dedi.O yüzden bişey diyemedim,bitirdm.Onu unutmak için bir başkasıyla çıkıyorum ama sevmiyorum çünkü çıktıgım çocugunda unutmak istediği biri var.Napıcam bilmiyorum hoşlanıyorm aslında ama çook değil.Bazen çok iyi davranıyor çıktıgım bazen bildigin odun :47: Napıcam yardım ediin :(

bu konuda çok iyi bilgi sahibiyim. MALESEF :(
bence sevmiyorsan o çocuğu boşver.ikinizinde canı acırken ortada nasıl bi birliktelik olabilirki?

eski sevgilinizi unutmak için bi başkasıyla berabersiniz keşke hayatınıza başka birini hemen almasaydınız...zamana bıraksaydınız anneniz razı gelebilirdi benimde akrabamın kızı senin gibiydi 10 yıl birlikteliklerinden sonra evlendiler zar zor şuan mutlular:ssz:

Neden biriyle bir ilişkiye başladın.Bir süre kendine izin vermeliydin.
Ailene gelince bunca laftan sonra zaten o adamla bir daha düşünme..Aile bu yerine gelmez ama her erkek yerine başka biri gelebilir.
Zaten sen de unutman gerektiği kararını vermeşsin.Senin böyle 1 1.5 sene kadar kendini dinlemen,düşünmen,kendine vakit ayırman,farklı meşkaleler bulman gerekli.Onun da unutamadığı biri var senin de zaten zor bir ilişki..Muhtemelen kızma ama sürebilecek bir ilişki de değil.Evet çivi çiviyi söker ama ilk önce senin toparlanman lazım:31:

bu konuda çok iyi bilgi sahibiyim. MALESEF :(
bence sevmiyorsan o çocuğu boşver.ikinizinde canı acırken ortada nasıl bi birliktelik olabilirki?
İkimizinde canı yanarken nasıl gider bilmiyorum ama oda kararlı onu kafasında bitirdi tamamen çünkü olmuycak bişey .. :S Çok canım Ayanıyorr :(
eski sevgilinizi unutmak için bi başkasıyla berabersiniz keşke hayatınıza başka birini hemen almasaydınız...zamana bıraksaydınız anneniz razı gelebilirdi benimde akrabamın kızı senin gibiydi 10 yıl birlikteliklerinden sonra evlendiler zar zor şuan mutlular:ssz:
Ayrılalı 5 ay geçti ama hala unutamadım,aramızda yüzük takmştık swacth yüzük..Onu hala çıkarmamış o takıyo geçen resmini görnce kötü oldum ağlamaya başladım..Sonra annem kızdı :S Annem yemn ednce dondum kaldm :(
Neden biriyle bir ilişkiye başladın.Bir süre kendine izin vermeliydin.
Ailene gelince bunca laftan sonra zaten o adamla bir daha düşünme..Aile bu yerine gelmez ama her erkek yerine başka biri gelebilir.
Zaten sen de unutman gerektiği kararını vermeşsin.Senin böyle 1 1.5 sene kadar kendini dinlemen,düşünmen,kendine vakit ayırman,farklı meşkaleler bulman gerekli.Onun da unutamadığı biri var senin de zaten zor bir ilişki..Muhtemelen kızma ama sürebilecek bir ilişki de değil.Evet çivi çiviyi söker ama ilk önce senin toparlanman lazım:31:

Oda unutmaya karar verdi şua çıktııgm ve aklımıza getrmemeye çalşıyoruz..Finaller bittiğinden memleketine gtti ama arada arıyo knşuyorz da çok zor oluyo.Canım çok yanıyo ama unutmaktan başka çarem yok ..:43:

ben kimsenin kafasında bitirdiğine inanmam.çünkü bu şekilde çok kandıranlar oldu beni.o yüzden bu konuda da yorumum yok

seviyorsan arkasında dur sevginin hemen pes etme bence..demek oda seni unutamamış yüzügü çıkarmadıgına göre:5:

seviyorsan arkasında dur sevginin hemen pes etme bence..demek oda seni unutamamış yüzügü çıkarmadıgına göre:5:

Seviyorum..Ama işi yok diye istemiyor :S Unutamadığını hala barışmak istediğini söledi bende hyr dedim :/ Sen benim eşim olcaktın melikee dedi içim parçalandı bttim :43:ben :(

Arkadaşım zorlu bir evre bekliyor seni ama bu evrede biriyle ilşki yaşamanı hala tasvip etmiyorum.Sana sen lazımsn:34:

Diğer konunu da okudum, bence ayrılmakla iyi bir karar vermişsin.
Ama başkasıyla birlikte olmak kararın yanlış.
Bir süre kafanı dinle kendine zaman ayır.

Çıktığın çocuğu böyle bir şey için kullanman çok yanlış.
Hiçbir işe de yaramaz. Sevmediğin biri nasıl unuttursun ki.
Güçlü ol ve tek başına devam edebil yoluna.
Zamanla acı falan kalmaz zaten.

Seviyorum..Ama işi yok diye istemiyor :S Unutamadığını hala barışmak istediğini söledi bende hyr dedim :/ Sen benim eşim olcaktın melikee dedi içim parçalandı bttim :43:ben :(

işsiz olabilir ama bi yuva kurmak istiyorsa iş bulabilir annen işi yok diye istemiyorsa işe girdiginde annenin gönlü olur gibime geliyor

Sevdiğini unutmak için öteki delikanlıya yazık ediyorsun :19:
Bunu yapma.lütfen :20:
Evvela kendine dürüst olmalısın..
Ve ayrılmalısın.Sen de mutlu değilsin çünkü.
Sevmiyorsun ki nasıl mutlu olasın :19:
Buarada merak ettim annen neden istemiyordy ilkini :26:

zaman zamanla herşey daha kolay olur
Umarım tek temennim..
Arkadaşım zorlu bir evre bekliyor seni ama bu evrede biriyle ilşki yaşamanı hala tasvip etmiyorum.Sana sen lazımsn:34:
Çok zor bir dönemden geçiyorum,Hoş değil zaten şuan çıkıyor olmam ama çıktıgımda unutmak istiyo benden öncekini bilmiyorum :(
Diğer konunu da okudum, bence ayrılmakla iyi bir karar vermişsin.
Ama başkasıyla birlikte olmak kararın yanlış.
Bir süre kafanı dinle kendine zaman ayır.

Çıktığın çocuğu böyle bir şey için kullanman çok yanlış.
Hiçbir işe de yaramaz. Sevmediğin biri nasıl unuttursun ki.
Güçlü ol ve tek başına devam edebil yoluna.
Zamanla acı falan kalmaz zaten.
Evet yanlış ama arkadaş kalamıyorz biribirimze aşkım demeye alışmışız ki artık arkadaş kaldıgmzda da yanlşlıkla aşkım diyoruz oda kötü oluyo..Güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum..
işsiz olabilir ama bi yuva kurmak istiyorsa iş bulabilir annen işi yok diye istemiyorsa işe girdiginde annenin gönlü olur gibime geliyor
Ya zaten sırf benm için tekrar YGS sınava girmek istedi ama askerde oldugundan işlemleri tamamlayamadı :S. Sen benmle olduktan sonra ben seni aç bırakmam,istediğini alırsn yaparsn gene diyor.Ben sana bakarım aşkım diyordu ama bilmyom annemn gönlünü etmedende kbl edemem tklifni..
Sevdiğini unutmak için öteki delikanlıya yazık ediyorsun :19:
Bunu yapma.lütfen :20:
Evvela kendine dürüst olmalısın..
Ve ayrılmalısın.Sen de mutlu değilsin çünkü.
Sevmiyorsun ki nasıl mutlu olasın :19:
Buarada merak ettim annen neden istemiyordy ilkini :26:

Evet yazık ediyorum ama oda bana yazık ediyor.Çıktıgım çocugunda benm gibi unutmak istediği biri var.İkimizde yaralarımız birbirimizle tamamlamaya çalışıyoruz..Annem neden istemiyor.. " Asker Yari içim sıkılıyor " diye bi konu açmştım arkadaşım oraya bakablrsn ama kısaca söyleseym askeredn izine gelnce askerlik psikolojisimi desek ne desek sapıttı bi kaç hata yaptı.O yüzden.. :(

seni o kadar iyi anliyorumki....benim annemde benim sevdigimi bana uygun görmedi ( dogru düzgün isi yok falan filan diye)
ve "onunla görüsmeye devam edersen sana hakkimi helal etmem" dedi. Ben bu sözü duyduktan sonra bittim, ama sevmekten vazgecemedim unutamadim. Sizin su an ciktiginiz varmis ki ben baskasiyla nisanlanmistim !!! Ama yapamadim ayrildim.
2008 Yilindan beri bu aciyi cekiyorum, ona hasretim ilk günkinden daha cok seviyorum. Gizli gizli bulusmalarimiz oldu ama ona daha fazla aci yasatmak istemedim, görüsmüyoruz......
Rabbim yardimciniz olsun, cok cok zor bir durum. Ne desem bos gelecek size zaten.
Umarim hersey dilediginiz gibi olur..:(

seni o kadar iyi anliyorumki....benim annemde benim sevdigimi bana uygun görmedi ( dogru düzgün isi yok falan filan diye)
ve "onunla görüsmeye devam edersen sana hakkimi helal etmem" dedi. Ben bu sözü duyduktan sonra bittim, ama sevmekten vazgecemedim unutamadim. Sizin su an ciktiginiz varmis ki ben baskasiyla nisanlanmistim !!! Ama yapamadim ayrildim.
2008 Yilindan beri bu aciyi cekiyorum, ona hasretim ilk günkinden daha cok seviyorum. Gizli gizli bulusmalarimiz oldu ama ona daha fazla aci yasatmak istemedim, görüsmüyoruz......
Rabbim yardimciniz olsun, cok cok zor bir durum. Ne desem bos gelecek size zaten.
Umarim hersey dilediginiz gibi olur..:(

Çok zor geliyo napcam bilmiyorum dün arkadaşlarla foto attım dye kıskandı baya bii zoruma gidiyo artık gözümde küçülüyosun ben böyle birii seviyo olamam olamam dedi :S Yaptıgımda kızlarla erkeklerle foto çeknip atmam oldu.Konu büyüdü artık silcem seni canımı acıtmana izin veremm dedi.bende bisürü şey söledm silicem seni facedende artık fotolarımızıda silcem dedi.Bende n kadar silersen sil aklında olcam aynaya her baktııgnda benii hatırla tamam mı dedim.Baya kavga ettik çok kötü oldum :43: Sonra facemi donurup başka face aldım onu engelledm silip engelledğimi düşünüp bana inat bir kız arıyo kendine :43::43: Çok zoruma gidiyo Anneme dedim seviyorum annem dedm o zmn gelsn istesn ama annem babam var deme seni sileriz dedi.Sen yoksan sevginin bi anlamı yok anne vazgeçerm dedm :43::43:

Merhabalar,benm bi sevdiğim vardı askerde şuanda..Çok bekledim onu hep bekledim ama yaptığı hatalar ve annemin ısrarı nedeniyle bitirmek zorunda kaldım.Benim için bitirmek zor oldu ama bitirdim.Aklım hala ondan ama annem yemin etti,asla ona vermem seni onu istersen sana kör iğne dahi vermem bu evden.Beni,babanı ve kardeşini unut ,hasret kalırsın aramam sormam.Naparsan yap dedi.O yüzden bişey diyemedim,bitirdm.Onu unutmak için bir başkasıyla çıkıyorum ama sevmiyorum çünkü çıktıgım çocugunda unutmak istediği biri var.Napıcam bilmiyorum hoşlanıyorm aslında ama çook değil.Bazen çok iyi davranıyor çıktıgım bazen bildigin odun :47: Napıcam yardım ediin :(

bence çivi çiviyi söker şeklinde yaklaşma olaya... şuan semiyorsan zaten dahada sevmezsin. eğer sevmek isteseydin zaten şuan boşluktasın daha çabuk sevebilirdin. bence ayrıl uzatma... zaten oda boşlukta sende... tek baına kal kafanı dinle ve zamana bırak... belkide o insanla tekrar olucaksın... bizimde bitmişti 1 yıla yakın ayrı kaldık hiç ummadğımz anda yine birlikte olduk ve şuan nişanlıyım:) Allahtan umudunu kesme

bence çivi çiviyi söker şeklinde yaklaşma olaya... şuan semiyorsan zaten dahada sevmezsin. eğer sevmek isteseydin zaten şuan boşluktasın daha çabuk sevebilirdin. bence ayrıl uzatma... zaten oda boşlukta sende... tek baına kal kafanı dinle ve zamana bırak... belkide o insanla tekrar olucaksın... bizimde bitmişti 1 yıla yakın ayrı kaldık hiç ummadğımz anda yine birlikte olduk ve şuan nişanlıyım:) Allahtan umudunu kesme

Bilmiyorum çok kararsızım annem istemediğimden cesarette edemiyorum :( Annemin babamın rızası olsa barışcam ama olmadııgndan barışamıyorum.

Back
X