Unutmak istiyorum

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Gecen gun actigim konuda anlatmistim derdimi. Aci cekiyorum. Hicbirsey istemiyorum sadece unutmak istiyorum onu. Aklimdan kalbimden cikartmak. Bilmiyorum bi insan sevmedigi biriyle ilgilenirmi ben yapamam. Dusunuyorum acaba hic mi sevmedi diye. Surekli aramasi, msn de cam acmami istemesi ozluyorum demesi hepsi yalan dolanmiydi. Yaptiklarinin biri digerini tutmuyo bazen bana hic deger vermiyordu zaten iyi oldu boylesi diyorum bazen acaba benim bi hatam varmi diyorum sonra annemin soyledikleri geliyo aklima. Biz hic "biz" olmadikki. Ben oyle gordum cunku cok seviyodum o da cok seviyo sandim. Aslinda sadece ben deger verdim, sevdim, baglandim. Onun tek derdi oyalanmak, vakit gecirmekti benle. Anlayamiyorum neden? Uzaktayim zaten eline ne gecti boyle 3-4 ay konusup umit verip sonra ortada birakarak. Sevmediyse neden birakmadi ilk basta. Ne sevdigine ispatim var ne de sevmedigine inancim. Birazcik olsun sevmistir belki, belki sonra sklmistir, bikmistir. Bu sefer de su soru geliyo aklima. Gercekten seven insan bikmazki sevdiginden, dayanamaz, kiyamaz, uzemez. O bana aci cektirmekten zevk aliyor. Elimden geliyorum unutmak icin. Irtibati kestim. O da aramiyor sormuyo zaten belliki bitirmis kafasinda. Baska seylerle mesgul olmaya calisiyorum ama bazen aklima geliyo kafeste hissediyorum kendimi. Gormek yuzyuze konusmak istiyorum. Ne kadar nefret etsemde hala seviyorum. Ama yapacak bisey yok zamana birakmaliyim, takmamaya calismaliyim, unutmaya calismaliyim, dusunmemeliyim, yipratmamaliyim kendimi. Zamanla yoluna girer mi hersey? Gecer mi bu umutsuzlugum, hayata kuskunlugum? Sever miyim yeniden? Hafifler mi acim zamanla? Ilk defa boyle bisey yasiyorum. Ilk defa bu kadar aci cekiyorum. Tecrubesizim. Hicbirsey bilmiyorum. Gecsin istiyorum birgun maziye bakip gulumseyim. Yarasi kalsin kalbimde ama yakmasin, acitmasin, kanamasin artik. Bu yaptigini unutmayim ama onu unutayim. Yapabilirmiyim. Neden bu kadar cikmazda hissediyorum kendimi ? Yuregim yaniyo. Hic degmez ama gonul dinlemiyo iste. O simdi kim bilir ne kadar mutlu nerelerde kimlerle. Seneye turkiyeye gidiyorum bir kez olsun gormek istiyorum bir cift laf etmek istiyorum. Canimin acisindan icime kapandim gunden gune. Yardim edin lutfen yorumlarinizi bekliyorum.

Geçer..
Geçecek tabii ki..
İnsanlar en sevdiklerini toprağın altına koyup hayatlarına devam edebildiklerine ölümden başkası yalan!

üzülme, geçicek bu acılar. biraz zaman ver kendine. acını yaşa ama kendini kaybetme. diyorsun ya ilk defa böle diye, zaten bundan sonrakiler bu kadar çok acıtmaz. sana tavsiyem romntik şarkılar dinleme :) yaz geliyor; yazın keyfini, hayatın tadını çıkar. çünkü gün gelcek boşuna üzmüşüm kendmi diceksn. ben dedm :))) gerçek anlamda "kalp ağrısı" çektim ama anladım ki bu hayatta kimse bnden önmli diil, zaten hayat kısa seni düşnmeyen biri için kendini dağıtmaya deymez :)

geçer canım geçer...
insanlar ne acılara alışıyo yaşıyo unutuyo insanın dogasında var bu
acıları unutmasaydık nasıl normal hayatımıza dönebilrdikki
biraz zamn ver kendine hersey yoluna girer sabret

hayat o kadar çok zorluklarla karşılaştırıyo ki insanları önce sabretmeyi öğrenmelisin. sonrada bu acıyı zamana bırakmayı onunla yaşamaya çalışmayı. sonra bir bakmışsın kanediliğinden geçip gitmiş

Hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz icin. Hepsini okudum zamana birakacagim. Ama gizli numaradan ariyo biri beni. O'dur diye tahmin ediyorum. Neden olabilir? Bi fikriniz varmi?

sesini duymak falan istemiş olabilr
genelde herkes yapar bunu canım...

Son düzenleme:
neden hala sesimi duymak istiyoki hangi yuzle anlayamiyorum. acmiyorum zaten acsam agzinin payini vercem.

siz galiba hiç yüz yüze gelmediniz normal hayatta.... bu sorduğun soruları bende düşündüm demek her kez bir ayrılık sonrası bunları düşünüyormuş.... ama bu erkeklerde hiç mi kalp yok ya hiç mi düşünmüyorlar acaba ayrıldıklarında hiç mi üzülmüyor yas tutmuyorlar, hemen başka birini buluyorlar...

canım bazen kotu seyler yasamak gerekıyo ınsanlara hemen guvenmemen hemen baglanmaman gerektıgını anlıyosun emın ol ılerde gulup gecceksın hatta aklına gelmıyecek bu acı gunlerın

ya simdi de mesaj atiyo baska biri yok diyo seni seviyorum diyo biliyorum uzdum seni ozur dileim diyo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…