- 26 Ocak 2015
- 14
- 2
- 3
- 34
- Konu Sahibi sarimsakli_makarna
-
zaten sizden uzaklaşmaya başlamış sizden soğumuş ve sizi sevmiyor, önce aklınızda bitireceksinz kabulleneceksiniz durumu, tabi biraz zor ama kendi iyiliğiniz için çabalayın,çalışmıyorsanız çalışın, arkadaşlarınızla vakit geçirin, gerçi durumu kabullendikten sonra insan unutmaya başlıyor9 yillik bi iliskim vardi gelecek planlari yaptigimiz herkes gibi hayallerimizin oldugu..Sonra kendisi bana beni aldattigini vicdaninin hic rahat olmadigini,daha fazla hakkima girmek istemedigini soyledi..Zaten son zamanlarda uzaklasmaya baslamisti benden.Bunu da aserdeyken yapmayi tercih etti nedense..kimle ne zaman diye hic sormadim,onun boyle bisey yapmis olabilecegine hala ihtimal veremiyorum aklim almiyo..Sonuc olarak nasi unutacagim bilmiyorum ben ondan baskasini hic hayal etmemistim simdi gecmisimde gelecegimde mahvolmus gibi hissediyorum..Cokta kizginim Unutmak istiyorum yardim edin..
Ben hala kabullenemedim durumu birbirimizi o kadar severken nasi boyle oldu anlam veremiyorum.kabullenmekten baslamaliyim sanirim haklisinzaten sizden uzaklaşmaya başlamış sizden soğumuş ve sizi sevmiyor, önce aklınızda bitireceksinz kabulleneceksiniz durumu, tabi biraz zor ama kendi iyiliğiniz için çabalayın,çalışmıyorsanız çalışın, arkadaşlarınızla vakit geçirin, gerçi durumu kabullendikten sonra insan unutmaya başlıyor
Askerdeyken dusunecek cok zamani olmus ben cok iyi biriymisim o oyle degilmis olaya dini yonden bakmaya basladi anladigim kadariyla.Zaten bana verdigi sozleride tutmamis yalan soylemis.Vicdani rahat degilmis zaten.Bana surekli ben seni haketmiyorum demeye baslamisti.falan filan..Söylemesinin tek nedeni ciddi ciddi aklında başkasının olmasıdır olsa olsa, yoksa aldatırken hissetmediği vicdanı şimdi hissetmesi çok ütopik.
I ıh, ortalamanın üstünde sayıda ilişki yaşamış biri olarak söylediklerinin samimi gelmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.Askerdeyken dusunecek cok zamani olmus ben cok iyi biriymisim o oyle degilmis olaya dini yonden bakmaya basladi anladigim kadariyla.Zaten bana verdigi sozleride tutmamis yalan soylemis.Vicdani rahat degilmis zaten.Bana surekli ben seni haketmiyorum demeye baslamisti.falan filan..
9yil uzun bi sure cok fazla yasanmislik var beni korkutan herseyin onu hatirlatmasi.24 yasindayimnice evlilikler bitiyor. kişiler farklı kişilerle yollarına devam ediyorlar.
evlilikte paylaşım cok daha fazla bilirsinizki.
bence zamanla unutup üstesinden geliceksinizdir. şuan acınız taze.
bu arada yaş kaç?
Evet bende boyle dusunuyorum aslinda niye simdi aklina geldi bunlar.Aslinda o kadarda dini yonu kuvvetli biri degilken ne olmus olabilir.Bi ara onun icin bile uzulmeye baslamistim yaptigina pisman oldugu icin.Ne safmisimI ıh, ortalamanın üstünde sayıda ilişki yaşamış biri olarak söylediklerinin samimi gelmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.
Dini açıdan bakmaya başlamak falan da cidden hikaye. Rüyasında evliya falan görmediği sürece böyle bir dönüş gerçekten zor. Ağız tadıyla devam etmek varken bunları itiraf etmesi normal değil.
Unutmak için, senin de benim gibi adamın söylediklerini samimi bulmaman gerek.
Evet kesinlikle boyle biriyle evlenmis bile olabilirdim suan herseyde bi hayir varmis..açık konuşması seni sevindirmeli...yoksa ömür boyu böyle aldatılmak ve bilmemek???? çok daha zor...bu hayatta herşey unutuluyor..bırak sevgiliyi kocayı ölümler bile zamanla unutulup alışılıyor...1-2 sene zor gelecek ama sonra unutacaksın emin ol..
Şuan hersey cok taze şoku bile atlatmiş degilim umarim dedigin gibi zamanla gecer..neden,niçin diye düşünmeyi bırakmalısın önce.aldatmış seni,söylemiş ve bitmiş,bu kadar.gerisi yok.şimdi yeni hayaller var.insanı besleyen hayallerdir.şuan zor ama zaman geçtikçe daha da iyi anlayacaksın boşa üzüldüğünü.benimde uzun soluklu bir ilişkim vardı vakti zamanında.çokda güzel unuttum ve şimdi evliyim,mutluyum... sakın unutamam asla deme.ben ki unuttum hatta şuan adını bile hatırlayamıyorum sende unutursun...
Aslinda oyalanacak cok seyim var dusunmemeye calisacagim.Bian once gelir o gunler umarimburadan konuşması kolay ama inanki alışacaksın,unutacaksın.tabiki canın yanacak yok öyle kolay unutmak. ama zamanla bide bakmışsınki karşına biri çıkmış.daha olgun,daha bi güzel seveceksin.iyikide o olmamış diyeceksin.arkadaşın dediği gibi ne ölümlere alışılıyor.ana evladını kaybediyorda yinede hayata devam ediyor.çok düşünmemeye çalış.kendini eğitmeye geliştirmeye bak.o üzülsün seni kaybettiği için.o gezecek,tozacak,eğlenecek sen yas tutacaksın.yok öyle canım.sen dahada mutlu olacaksın.o seni kaybetmiş sen onu değil!
Lisede tanistik universite felan derken bu zamana geldik askerden gelince evlenecektik zaten. kismet degilmisyaparken vicdan azabı duymayıpta sonrasında duyuyorsa saçmalamış . Ayrılmak için en güzel bahane bu çünkü hiç bir kadın aldatılmayı yediremez kolay kolay . Ayrıca el insaf ya 9 yıl çıkmak ne ya yuhhh ilişki uzamışta uzamış .. sıkılmış adam belli .
9 yıllık ilişki kolay bitmez. oda hemen unutamaz. unuttum desede inanma. 3,5 ay sonra tekrar konusmaya başlarsınız.9 yillik bi iliskim vardi gelecek planlari yaptigimiz herkes gibi hayallerimizin oldugu..Sonra kendisi bana beni aldattigini vicdaninin hic rahat olmadigini,daha fazla hakkima girmek istemedigini soyledi..Zaten son zamanlarda uzaklasmaya baslamisti benden.Bunu da aserdeyken yapmayi tercih etti nedense..kimle ne zaman diye hic sormadim,onun boyle bisey yapmis olabilecegine hala ihtimal veremiyorum aklim almiyo..Sonuc olarak nasi unutacagim bilmiyorum ben ondan baskasini hic hayal etmemistim simdi gecmisimde gelecegimde mahvolmus gibi hissediyorum..Cokta kizginim Unutmak istiyorum yardim edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?