unutmak zor..

en iyisi başka şeylerle uğraşmak
kafanın dağılması gerek..

canm artık bakmamaya çalış..
ona dair ne varsa aklından çıkarmaya uğraş..
biliyorum çok zor dayanılmaz belki de..
ama yeni hayatına başlayabimen için önce onu içinde bitirmen gerek..
dualarım seninle canım.. artık üzülme :50:

sagol cnm sen blyosun herşyi neyse kısmet diyip geçmek gerek :43:

ayrılık elbette kolay değil.
ama madem mutlu olamıycaktın en doğrusuda buymuş.
bunları düşün ilerde bin kere üzüleceğine şimdi bir kere üzülürsün.

ayrılık elbette kolay değil.
ama madem mutlu olamıycaktın en doğrusuda buymuş.
bunları düşün ilerde bin kere üzüleceğine şimdi bir kere üzülürsün.

haklısın en hayırlısı bu eminim ama olmuyo unutamıyorum onun sevgiisni istemiyorumda ama naptıgını bilmek konuşmak istiyorum ama buda dogru degil biliyorum onu unutmamada izin vermiyor ki yine msj attı bana arkadaş kalalım dye nasıl başarıyım bunu tamm arkadaş kaldım dyelim olur mu daha çok mu baglanırım bilmiyorum neden böyle söyledi onuda bilmiyorum..

ben onu unutamadım 3 aydan fazla olmasına ragmen ama o bunu bilmedi hiç son zamana kadr beni bırakma yada dön demiyorum sadece ilşkimiz neden bitti onu bile bilmiyorum ben seni sevmyorum istemyorum git demesine razıydım ama o naptı hiç sebep yokken ayrıldı şimdi bile bana attıgı msjlarda yalan var hep bu yalanları yakalamk istmyorum bnm yzmden yalan sylmsinide ama benle otrup adam gbi knşmak yerine yine yalana başvuruyo aklımı karıştırıyo napacagım bilmiyorum açıp telefonla konuşasım var ama numarasını sildim attım yaktım herşeyi ama benden ümidi kessn artık onun yedegi olmak istemiyorum ..

kızlar elim ayagım ttriyo msj attı bgn seni sevyorum lu flan oy bi tuhafım onu istemiyorum..

Back
X