unutmak

basarmak

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
191
31
13
43
Merhaba yeni boşandım eşim bir katılım bankasında iyi pozisyonda iyi kazanan biriydi.
Çocuğumuz olmadı.
beni evden kovuyordu ben de bunalım geciyordum.
Maddi olarak beni çok zor durumda bıraktı sürekli küfür şiddet erkeklerle tatile gitme durumu vardı .
43 yaşındayım nasıl ayakta kalırım nasıl hayata tutunurum önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba yeni boşandım eşim bir katılım bankasında iyi pozisyonda iyi kazanan biriydi.
Çocuğumuz olmadı.
beni evden kovuyordu ben de bunalım geciyordum.
Maddi olarak beni çok zor durumda bıraktı sürekli küfür şiddet erkeklerle tatile gitme durumu vardı .
43 yaşındayım nasıl ayakta kalırım nasıl hayata tutunurum önerilerinizi bekliyorum.
Yok mu bir mesleğiniz işiniz gücünüz, bu pislik herifin yasını tutacak değilsiniz herhalde.

muhasebeciyim 35 alıyorum yeni başladım
Biraz zaman geçsin işinize alışın, kendi paranızı kazanmanın ve harcamanın keyfini alacaksınız ve o adama sabrettiğiniz için kendinize kızacaksınız.
Oh dünya varmış be deyip keyfinize bakacaksınız emin olun.

Biraz zaman geçsin işinize alışın, kendi paranızı kazanmanın ve harcamanın keyfini alacaksınız ve o adama sabrettiğiniz için kendinize kızacaksınız.
100 bin alıyordu ssk bordrosunda gördüm beni dövüyordu aylık 2 bin veriyordu kendine tatiller parfümler

cherry araba aldı beni bindirmiyordu prezervatifler vardı üniversiteyi 3 lukle bitirdim bankacıydım işten çıkardı 10 yıldır çalışmıyordum yas değilde hayata tutunmak
Ortada çocuk yok, çok daha kolay olur. Mesleğiniz de var, yani herif pisliğin önde gideniymiş, şükür etmeniz lazım daha çok.

cherry araba aldı beni bindirmiyordu prezervatifler vardı üniversiteyi 3 lukle bitirdim bankacıydım işten çıkardı 10 yıldır çalışmıyordum yas değilde hayata tutunmak
Hiçbir şey almadan mı boşandınız? (Nafaka, tazminat, malvarlığı paylaşımı vs)

Kaç yıl evli kaldınız? Neden tazminat vs. almadınız? Evlilik birliğinden alınan her şey ortak. Ev falan alındıysa onun da yarısını isteseydiniz keşke.
10 yıl arabanın yarısı işte nafaka açma sonrada olur dedi avukatlar ama ssklı çalışıyorum alamazmışım

oldu bittiye getirdi işten çıkıyorum bişey alamazsın diye meğerse başka bankaya transfer oluyormuş

o cherry araçla geziyor ben trawaylarda sürünüyorum ona rahatsızım yoksa dayağını baskısı birde ailesi çekilmezdi 35 tl az geliyor işim de ağır

Çocuğunuz da yok en azından. İlk başlarda zor olsa da bence toparlarsınız. Güçlü olun..
ailede genetil problem var benden sakladılar ilk hamileliğimde erken doğum oldu ölüyordum engelli olma ihtimali büyüktü sağlıksız olurlardı

Back
X