unutmak

Guyya müşterisi promosyon vermiş evet
Aldatma, küfür, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet hepsi varmış ne yazıkki. Bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatınız olur inşallah. Zamanla kendinize gelirsiniz ve iyi ki boşandım dersiniz 🌸

Aldatma, küfür, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet hepsi varmış ne yazıkki. Bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayatınız olur inşallah. Zamanla kendinize gelirsiniz ve iyi ki boşandım dersiniz 🌸
bir cumartesi alem yapmaya gidecekti evde bunalım geçiyorum param yok annene gdeyim dedim 30 lira verdi bir sabah para iistedim ananı sat kendini sat para kazan dedi nasıl unutulup mutlu olurum inş iyi kazanırım bazen bunalıma girip iş yapamıyorum

bir cumartesi alem yapmaya gidecekti evde bunalım geçiyorum param yok annene gdeyim dedim 30 lira verdi bir sabah para iistedim ananı sat kendini sat para kazan dedi nasıl unutulup mutlu olurum inş iyi kazanırım bazen bunalıma girip iş yapamıyorum
Çok vicdansız ve saygısız biriymiş. Bir de erkeklerle tatile gidiyordu yazmışsınız. Sonunda kurtulmanıza sevindim. Bu süreci tek başına aşamayacağınızı düşünüyorsanız mutlaka psikolojik destek alın.

Çok vicdansız ve saygısız biriymiş. Bir de erkeklerle tatile gidiyordu yazmışsınız. Sonunda kurtulmanıza sevindim. Bu süreci tek başına aşamayacağınızı düşünüyorsanız mutlaka psikolojik destek alın.
ilaç kullanıyorum uyayamıyordum .Mahalledeki pislikleri arabaya doldurup şehir şehir geziyordu benim tazminatımla alınan arabayla çok beddua ediyorum tutar inş

Böyle bir kocayla çocukta yokken nasıl on yıl yaşadınız?
Bazı şeyleri insanın aklı almıyor.
Artık hangi arabaya bindiğini falan bosverin, kendi hayatınıza bakmaya çalışsın.
gelecek kaygısı insanlar ne der korkusu biri çıkarda kullanır mı ? endişesi tazminatımı da verdim alamam diye çırpındım durdum

Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz siz gönlünüzü ferah tutun. Şükür ki çocuk da olmadan kurtulmuşsunuz, zamanla çok daha iyi hissedersiniz. Allah hakkınızda hayırlı güzel kapılar açsın🌸

Neden bu kadar yıl evli kaldınız ki?
Bir de neden sürekli yaptığı şeyleri buraya parça parça yazıyorsunuz ?
Pek normal gelmediniz bana ?

Öncelikle hayırlı olsun. Leş gibi birinden kurtulmuşsun. 35 bin aslında tek başına olan biri için o kadar da az değil. Öncelikle yeni hayatının tadını çıkarmaya çalış. Şiddet yok, aldatıldım mı düşüncesi yok, onunla çocuğun olmadığı içinde şanslısın, seni ailesine karşı ezdiren de yok.
Aracın yarısını almışsın. Biraz da biriktir sana yetecek bir araç al. Bu sana iyi gelir. Zaten bu tarz ahlaksızlar beladan kurtulamazlar. Şikayet falan etme başına musallat olur. Sana layık görmediği ne varsa onları kendin iç yapmaya bak. Allah korusun ya böylelerinden.

Neden bu kadar yıl evli kaldınız ki?
Bir de neden sürekli yaptığı şeyleri buraya parça parça yazıyorsunuz ?
Pek normal gelmediniz bana ?
Benim bir arkadaşım böyleydi. Kadını o kadar aşağı çekmişti ki kadın potansiyelinin farkında değildi. Adamdan çok kazanıyordu ama ev adamın üzerine araç adamın üzerine daha kredi çekip eline veriyordu. Hep arkadaşıma sen kadın mısın? Yaptığın yenir mi diye diye buna inandırmış. Çocukları özel çocuk. Senden doğan çocuk böyle olur. Daha neler neler? En sonunda da basıp gitti. Arkadaşım boşanmamak için direniyordu. Çünkü şerefsiz demiş ki ben evlenirim çocuğumuzun normal bir kardeşi olur merak etme! Allah’ın işine de karışmaya başlamış yani.
Arkadaşıma hemen bir araç aldırdım zorla! Trafiğe çıkması için baskı yaptım 2 ayda alıştı. Sonra da anlaşmalı boşanmaya ikna ettim.
Şimdi konusahibi işten de çıkmış sürekli bu zorbanın yaptıklarına maruz kalmış. O nedenle boşanmaya ses çıkarmaya korkmuştur. Yavaş yavaş o da açılacaktır

Öncelikle hayırlı olsun. Leş gibi birinden kurtulmuşsun. 35 bin aslında tek başına olan biri için o kadar da az değil. Öncelikle yeni hayatının tadını çıkarmaya çalış. Şiddet yok, aldatıldım mı düşüncesi yok, onunla çocuğun olmadığı içinde şanslısın, seni ailesine karşı ezdiren de yok.
Aracın yarısını almışsın. Biraz da biriktir sana yetecek bir araç al. Bu sana iyi gelir. Zaten bu tarz ahlaksızlar beladan kurtulamazlar. Şikayet falan etme başına musallat olur. Sana layık görmediği ne varsa onları kendin iç yapmaya bak. Allah korusun ya böylelerinden.
Ev alırsam ilerde iyi olur beni borakırken sefil ol muhtaç kal diye beddua ediyordu psikolojim bozuldu tabi

Benim bir arkadaşım böyleydi. Kadını o kadar aşağı çekmişti ki kadın potansiyelinin farkında değildi. Adamdan çok kazanıyordu ama ev adamın üzerine araç adamın üzerine daha kredi çekip eline veriyordu. Hep arkadaşıma sen kadın mısın? Yaptığın yenir mi diye diye buna inandırmış. Çocukları özel çocuk. Senden doğan çocuk böyle olur. Daha neler neler? En sonunda da basıp gitti. Arkadaşım boşanmamak için direniyordu. Çünkü şerefsiz demiş ki ben evlenirim çocuğumuzun normal bir kardeşi olur merak etme! Allah’ın işine de karışmaya başlamış yani.
Arkadaşıma hemen bir araç aldırdım zorla! Trafiğe çıkması için baskı yaptım 2 ayda alıştı. Sonra da anlaşmalı boşanmaya ikna ettim.
Şimdi konusahibi işten de çıkmış sürekli bu zorbanın yaptıklarına maruz kalmış. O nedenle boşanmaya ses çıkarmaya korkmuştur. Yavaş yavaş o da açılacaktır
Canım arkadaşın sanki ben yatagıma bilr iktidarsızdı senle olacagıma köpekle olurum demişti morarıp kalıyordum
çocuk onlardan dolayı özel olacaktı asla kabul etmediler 10 düşük yaptım kimyasallar belki çok daha fazla benim çocuklarımı düşürdün diyordu tek bacağı yok ama kendini ilah sanıyordu parca parca yazıyorum çünkü içim acıyor psikolojim bozuldu normalleşmeye çalışıyorum işlerde tutunamadım eline koz geçti

gerçekten insanın kendine ettiğini kimse etmiyormuş
adam iktidarsız falan değil gay
sizi kendine hem hizmetçi hem sponsor yapmış hayatına bakmış
bunları on yılda görmemek imkansız
kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz

Kendi ayaklarım üstünde durayım da
gerçekten insanın kendine ettiğini kimse etmiyormuş
adam iktidarsız falan değil gay
sizi kendine hem hizmetçi hem sponsor yapmış hayatına bakmış
bunları on yılda görmemek imkansız
kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz
Olan oldu bundan sonra napabilirim ona bakalım iyi olmak şstiyorum

Back
X