Unutmak..!

cracks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
156
0
46
İstanbul
Artık seni unuttum…!

Artık sensizliği umursamıyor muyum nedir? Geceleri hala aklıma geliyorsun ama ne hayallerimde nede rüyalarım da istemiyorum artık seni… Seni hatırlatan her anı, her şarkı, beraber gidilen her köşe başı bana boş ve manasız geliyor…. Kimdi bunlara her baktığında ağlayan? Yüreğinin kanamasından nefes alamayan… ben mi?

Ara sıra senden haberler geliyor, gözlerime bakarak anlatıyorlar. Acımı görmek için, bundan zevk almak için…. Onlara bakıyorum… anlattıkları sana deli gibi aşık olan bana değil ki… kime anlatıyorlar seni? Ben seninle vardım, ben sende kayboldum, ben sende yok oldum…. yerime gelen seninle ilgilenmiyor ki…. Ufak da olsa bir ipucu arıyorlar gözlerimin içinde…. Ama artık bulamazlar…. Kim seni sevdiyse o senin gidişinle öldü….

Yeni birisiyim artık ben… hiç bir şey acıtmıyor canımı… Seninle birlikte duygularım da gitti benim. Gözümden bir damla yaş akmıyor, kanayan bir yüreğim yok artık…

Bunun için mi girdin hayatıma…. Benden yeni bir ben yaratmak için mi? Eski ben bu dünyaya dayanamayacak kadar mı zavallıydı ki bir an önce yok edilmesi gerekiyordu? Görevin bu hayata devamımı sağlamak mıydı? Görevin beni yüreksiz bırakmak mıydı?

Umarım başarının zaferini yudum yudum içiyorsundur… Umarım aldığın yüreğimi tepe tepe kullanıyorsundur… nasıl olsa o hep senindi…

Yarattığın yeni ben’in artık ne sana ne bir yüreğe ihtiyacı var…. Tebrik ederim…

ALINTIDIR.. ne güzelde yazmışş arkadaş..bendede etkileri başladı umarm aynı bu yazan arkadaş gibi değişrim bende.. üzülüp acı çekmektense duygusuz bi hayat geçirmeyi yeğlerim..

güzel yazmış kim yazmışsa....ama unuttum demek bile hatırlamaktır ....! en güzeli adını bile anmamak ,andırmamaktır.....

bu yazı bana bir şiiri anımsattı.murathan mungan yanlız bir opera.bi kısmı şiirin.

Bana Zamandan söz ediyorlar
Gelip size Zamandan söz ederler
Yaraları nasıl sardığından, ya da her şeye nasıl iyi geldiğinden. Zamanla ilgili bütün atasözleri gündeme gelir yeniden. Hepsini bilirsiniz zaten, bir ise yaramadığını bildiğiniz gibi. Dahası onlar da bilirler. Ama yine de güç verir bazı sözler, sözcükler,
öyle düşünürler.
Bittiğine kendini inandırmak, ayrılığın gerçeğine katlanmak, sırtınızdaki hançeri çıkartmak, yüreğinizin unuttuğunuz yerleriyle yeniden
karşılaşmak kolay değildir elbet. Kolay değildir bunlarla baş etmek,
uğruna içinizi öldürmek. Zaman alır.
Zaman
Alır sizden bunların yükünü
O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar
dibe çöker. Hayatta sevinilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir
yerlerden
bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa o boşluğu dolduran eksilmenizdir

gün gelir bir gün
başka bir mevsim, başka bir takvim, başka bir ilişkide
o eski ağrı
ansızın geri teper.
Dilerim geri teper. Yoksa gerçekten
Bitmişsinizdir.

üzücü bri durum.. ama insanlar ailelerini kaybediyorlar çocuklarını kaybediyorlar... tüm insanlar sıkıntı çekiyor.. bu hayatta yanlız olmayan bir insan varmı. aslında herkes yanlız. tek başına ayakta durmaya alışmak lazım.Ailen var, dostların var bu hayatta ....
seninde karşına elbet bir başkası çıkacak... sen şans everirsen yepyeni bir hayat yaşarsın. izin vermezzen mutsuzluğunda kendini boğarsın....
Mutluğa kendin yaratırsın mutsuzluğuda... gülen gözlerle bakarsan herşey güzel. karamsar bakarsan kara günler peşini bırakmaz....
mut olmayı hayal edersen mutluluk seni bulur..
yeryüzünde binlerce insan var... sende onlardan birisin... o gider ve sen yepyeni bir hayata yepyeni biriyle yaşarsın... çok daha farklı heyecanla.....

çok güzel bir yazı ya
bu aralar hep böyle seyler cıkıyor karsıma terkedilmeler çoğaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…