Unutmak

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.427
43.923
798
Muhalefet olacaklar lütfen yazmasın. İçimi dökmek istiyorum sadece.

Daha geçen hafta bugünlerde mayısta yaşadığım şehre yeniden geleceğini ve görüşeceğimizi düşünürken şimdi unutmak zorundayım. Ama ya burnumdaki kokusu sakallarının yanağıma değmesi. Ellerinin sıcaklığı gözlerinin içine bakmayı nasıl unutacağım bilmiyorum. Elim gidiyor telefona resimlerimizi sileyim diyorum kıyamıyorum.
Unutmam o kadar zor ki haftada 2 gün 2 farklı kanalda yaptığı programlar çıkıyor karşıma izliyorum izledikçe özlüyorum. Olmayacağını biliyordum dost olarak görüyordu beni ama ben istemedim al dostluğunu da git dedim oda gitmeyi tercih etti.

Daha geçen hafta bugünlerde mayısta yaşadığım şehre yeniden geleceğini ve görüşeceğimizi düşünürken şimdi unutmak zorundayım. Ama ya burnumdaki kokusu sakallarının yanağıma değmesi. Ellerinin sıcaklığı gözlerinin içine bakmayı nasıl unutacağım bilmiyorum. Elim gidiyor telefona resimlerimizi sileyim diyorum kıyamıyorum.
Unutmam o kadar zor ki haftada 2 gün 2 farklı kanalda yaptığı programlar çıkıyor karşıma izliyorum izledikçe özlüyorum. Olmayacağını biliyordum dost olarak görüyordu beni ama ben istemedim al dostluğunu da git dedim oda gitmeyi tercih etti.
Biz tanıyormuyuz kendisini?

Olmayacagini bilmek bu kadar guclu yapmis Duygunu.
Yeni limanlara yelken ac bence

Nasil unuturum, unutmak zorundayim..ha unuttum yok unutamadim vs diye düsünürsen yipranirsin..akisina birak.
Hayat devam ediyor..

Unutursun için yanaaaaa yanaaaaaaaa,
Unutursun ölüm sanaaaa banaaaaaaaa,
Zaman basıp kanayan yaranaaaaaaaaa,
Unutursun, unutursunnnn... :KK75:

Velhasıl kelam, unutursun kardeş, unutursun...

biliyorum unuturum ama zaman çabuk geçse keşke

Olmayacagini bilmek bu kadar guclu yapmis Duygunu.
Yeni limanlara yelken ac bence

onuda ben yapamam işte

İzleme programlarını.
Adam seni sevmiyor.
Geçerli bir nedenin var unutmak için.
Zaten adanın derdi gönül eğlendirmekti.
Gururuna yazık.

özlüyorum ve özledikçe izliyorum en azından onunla bağlantım 0 şuan

şu an öyle .. geçecek daha öncekiler geçmedi mi ?
sanki ilk defa aşık olmuşsun gibi karalar bağlamana gerek yok..

ilk defa değil belki ama cidden aşık oldum ona

Sadece arkadaş olarak gördüğüne emin misin?

evet eminim

Nasil unuturum, unutmak zorundayim..ha unuttum yok unutamadim vs diye düsünürsen yipranirsin..akisina birak.
Hayat devam ediyor..

zaman işte

Tam revaçta iken idam edilmek o zat-i muhteremi Lider yapmış. ...sonunda istememis ki dost olarak kalmayi tercih etmiş. ..düşünüp düşünüp gözünüzde büyümeyin nihayetinde İnsanız hepimiz. ..

Gececeginden emin olabilirsin.. Onu hayatinin merkezine koymussun ve bu nedenle ondan baskasini gormuyorsun belliki..Ama unutmaki hic kimse vazgecilmez degil bu hayatta..onu sana unutturacak seyler yap. Ne bileyim arkadaslarinla vakit gecir, ogrenciysen derslerinle ilgilen..Bi sekilde unutursun insallah

Tam revaçta iken idam edilmek o zat-i muhteremi Lider yapmış. ...sonunda istememis ki dost olarak kalmayi tercih etmiş. ..düşünüp düşünüp gözünüzde büyümeyin nihayetinde İnsanız hepimiz. ..

revaçta olan biri değil zaten

siz onu gözünüzde büyütüyorsunuz

kimler gelir kimler geçer

bir de bu adamlar da evlerinde normal insanlar

pijamalarını giyip yayılıyorlar

banyoya kıllarını döküyorlar vs

ilahlaştırmayın kafanızda

Sakal makal deyince de aklıma Soner Yalçın ile Ahmet Ümit geldi niye ise

ikisini de ismen tanısam da şahsen tanışıklığım yok :) biliyorum normal biri olduğunu hatta bana göre olmadığını da biliyorum tip olarak vs ama aşk işte :)

Gececeginden emin olabilirsin.. Onu hayatinin merkezine koymussun ve bu nedenle ondan baskasini gormuyorsun belliki..Ama unutmaki hic kimse vazgecilmez degil bu hayatta..onu sana unutturacak seyler yap. Ne bileyim arkadaslarinla vakit gecir, ogrenciysen derslerinle ilgilen..Bi sekilde unutursun insallah
öğrenci değilim aynı sektörde çalışıyoruz onunla. yani ister istemez ismi karşıma çıkıyor

Back
X