Geziyorum eğleniyorum o zamanları atlattım çok şükür. Kabullendim de. Ama beni çok üzmüştü onlar geliyor aklıma benden çok şey gitmiş onu farkediyorumSosyal ol arkadaşlarınla takıl gez eğlen içine kapanmış gibi geldin. Düşünme onu biten bitti acısıyla tatlısıyla.
Ya diyorum ya çözemiyorum kendimi. Ama yazdığın tam oturdu sanırım. Hayal kırıklığı da 8 aydır geçmedi hala demek ki bendeBu bir hayalkirikligi .. Okadarki cok beklentiliymissin demekki bos cikmasi seni üzmüs baska birsey degil..
Belki de. Ama tekrar birine güvenmek zor olacak gibi. Çok ağır yaşadım ben bu süreciBosluktasin onu degil yasananlari özluyorsun suan biri olsaydi aklina gelmezdi
Zaten yapı itibariyle sonuna kadar yaşıyorum acimi bu iyi mi kotu mu bilemedimTamda senin ruh halinde olduğum zaman bu paylaşımı gördüm.Aslında ben diyorum ki, bu iç sıkıntısını sonuna kadar yaşayin, ferahlayın.Sonra illa bir yerden patlak veriyor.
Ya diyorum ya çözemiyorum kendimi. Ama yazdığın tam oturdu sanırım. Hayal kırıklığı da 8 aydır geçmedi hala demek ki bende
Çok derin yaşadım. Oluruna bırakmam gerek artık elbette bitecek herşey bir günEvet karsi taraf birden degisince yada birden ayrilik olunca böyle oluyor hic sanmadigin halde ..
Zaman bunuda iyilestirir kendine bir zaman bicme bu simdi gecmeli diye nekadar derin yasadiysan o eski hisleri
okadarda gecmesi zaman alir ..
Evet kabullenmiş olmanın hüznü belki de bu yaşadığım. Ne diyelim hayirlisi olsun artik1 senedir aynı durumdayım.
Unutmak değil de, "kabullenmek" diyelim biz ona. Çünkü insanız, beraber paylaşımımız olan hiçbir insanı unutmayız iyi ya da kötü.Sadece artık hayatımızda olmayışını kabulleniriz ve hayatımıza devam ederiz.
Tüm yaşadıklarımın ve kabullenişimin üzerine ben de henüz mutlu olamadım.Belki onun da bir zamanı vardır bilmiyorum, bulursam yazarım.
Uwww bu çok üzücü değil mi? Hep böyle durup durup kaybedenler kulübüne bağlıyorum. Hüzün çöküyor. Hayallerimi sevinclerimi hatırlıyorum bir de şimdiki halime bakıyorum.Unutuyorsun ama şöyle ki insanın içinden bir şeyler eksiliyor sen eski sen olamıyorsun artık
Acı ve hayalkırıklığı geçtiği yerde iz bırakıyor mutlaka
Daha bitter(buraya Türkçe bir şey bulamadım aklıma gelen ilk kelime bu), neşesini, sevincini kaybetmiş bir insan oluyorsun. Hayata eskisi kadar umutlu bakamıyorsun.
Uani yani aşkı da acıyı da unutsan bile ne yazık ki hayalkırıklığı beyninin parçası haline geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?