Unutmakla da bitmiyormuş hüzün ¿

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Hatırlayınca kalbimin carpmamasi, yaninda olmayı istememek, buz gibi hissetmek unutmaksa eğer unuttum, sevmiyorum artık.

Kendimi dinliyorum bu sonuca varıyorum. Aylar boyu unutmayi istedim hayal ettim o zaman mutlu olacağımı düşündüm ama değilmiş. Yıkılan hayaller, güven, hevesler yeni bir hayata umut etmeyi engelliyor.

Evet onu ozlemiyorum acı cekmiyorum artık ama mutlu da değilim. Eksiğim sanki. Benden koptu gitti birşeyler. Bu hep böyle mi gider? Eski heyecanlar deli dolu hayaller gelmez mi geri?

Garip bir ruh halindeyim. Çözemiyorum kendimi. Yorum yaparsanız çok mutlu olurum.

Kendimi kandirmiyorum aslında, dinlemeye çalışıyorum kendimi. Hala merak ediyorum hayatında olanları ama düşünüyorum şimdi gelse ne yaparım heyecanlanır miyim diye soruyorum kendime. Sonra buz gibi bomboş hissediyorum. Çok üzdü zamanında beni. Belki de ondan böyle hissediyorum bilmiyorum

Sosyal ol arkadaşlarınla takıl gez eğlen içine kapanmış gibi geldin. Düşünme onu biten bitti acısıyla tatlısıyla.
Geziyorum eğleniyorum o zamanları atlattım çok şükür. Kabullendim de. Ama beni çok üzmüştü onlar geliyor aklıma benden çok şey gitmiş onu farkediyorum

Bu bir hayalkirikligi .. Okadarki cok beklentiliymissin demekki bos cikmasi seni üzmüs baska birsey degil..
Ya diyorum ya çözemiyorum kendimi. Ama yazdığın tam oturdu sanırım. Hayal kırıklığı da 8 aydır geçmedi hala demek ki bende

Tamda senin ruh halinde olduğum zaman bu paylaşımı gördüm.Aslında ben diyorum ki, bu iç sıkıntısını sonuna kadar yaşayin, ferahlayın.Sonra illa bir yerden patlak veriyor.

Eklentiler

• 2017752336.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 103
Tamda senin ruh halinde olduğum zaman bu paylaşımı gördüm.Aslında ben diyorum ki, bu iç sıkıntısını sonuna kadar yaşayin, ferahlayın.Sonra illa bir yerden patlak veriyor.
Zaten yapı itibariyle sonuna kadar yaşıyorum acimi bu iyi mi kotu mu bilemedim

Ya diyorum ya çözemiyorum kendimi. Ama yazdığın tam oturdu sanırım. Hayal kırıklığı da 8 aydır geçmedi hala demek ki bende

Evet karsi taraf birden degisince yada birden ayrilik olunca böyle oluyor hic sanmadigin halde ..
Zaman bunuda iyilestirir kendine bir zaman bicme bu simdi gecmeli diye nekadar derin yasadiysan o eski hisleri
okadarda gecmesi zaman alir ..

Karşına senınle ılgılenen senı seven biri cıkınca anlarsın aslında onu unuttugunu..şu an boşluktan dolayı boylesın

Evet karsi taraf birden degisince yada birden ayrilik olunca böyle oluyor hic sanmadigin halde ..
Zaman bunuda iyilestirir kendine bir zaman bicme bu simdi gecmeli diye nekadar derin yasadiysan o eski hisleri
okadarda gecmesi zaman alir ..
Çok derin yaşadım. Oluruna bırakmam gerek artık elbette bitecek herşey bir gün

1 senedir aynı durumdayım.
Unutmak değil de, "kabullenmek" diyelim biz ona. Çünkü insanız, beraber paylaşımımız olan hiçbir insanı unutmayız iyi ya da kötü.Sadece artık hayatımızda olmayışını kabulleniriz ve hayatımıza devam ederiz.
Tüm yaşadıklarımın ve kabullenişimin üzerine ben de henüz mutlu olamadım.Belki onun da bir zamanı vardır bilmiyorum, bulursam yazarım.

Unutuyorsun ama şöyle ki insanın içinden bir şeyler eksiliyor sen eski sen olamıyorsun artık

Acı ve hayalkırıklığı geçtiği yerde iz bırakıyor mutlaka

Daha bitter(buraya Türkçe bir şey bulamadım aklıma gelen ilk kelime bu), neşesini, sevincini kaybetmiş bir insan oluyorsun. Hayata eskisi kadar umutlu bakamıyorsun.

Uani yani aşkı da acıyı da unutsan bile ne yazık ki hayalkırıklığı beyninin parçası haline geliyor.

Evet kabullenmiş olmanın hüznü belki de bu yaşadığım. Ne diyelim hayirlisi olsun artik

Uwww bu çok üzücü değil mi? Hep böyle durup durup kaybedenler kulübüne bağlıyorum. Hüzün çöküyor. Hayallerimi sevinclerimi hatırlıyorum bir de şimdiki halime bakıyorum.

Bugün mesela düşünüyorum geçen sene bugün onunla başka bir şehre gezmeye gitmiştik şunu yapmıştık şöyle mutluydum şöyle hayallerim vardı diyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…