Unutmakla da bitmiyormuş hüzün ¿

Valla kanka üzülmeni istemem ama

Ben de aşkımı kaybettim

Şimdiki karakterimle önceki arasında alaka yok

Gözlerim mutsuz bakıyor mutsuzluk umutsuzluk DNAma işledi sanki

Tekrar aşık olursam belki tekrar mutlu ben olurum kim bilir

Son düzenleme:
Yasanmisliklar insanı değiştiriyor. Bende bambaşka biri oldum. Ondan öncesi ve sonrası. Ne acı. Halbuki ne çok seviyordum ayaklarım yere basmiyordu.

"Neden böyle oldu, her şey daha farklı ve güzel olabilirdi?" düşüncesinin verdiği hayalkırıklığı bence. Onu özlemiyorsun ama başka insanların ilişkisi iyiyken, talihsizliğin neden seni seçtiği şeklinde sorgulama yapıyorsun. O öyle bir insan olmasaydı şimdi farklı olabilirdi her şey vs. şeklinde. Kişiyi değil onla olan güzel anların yitip gitmiş olmasının verdiği garip kaybetmişlik hissi. Geçen yıl bu zamanlar mutluydun örneğin, o zamanlar, geleceğinde şu anı hayal etmemiştin. Hiçbir şeyin garantisi yok, bunu idrak etmenin vermiş olduğu darlanma diyelim. Örneğin ne zaman anneanneme gitsem ara ara çok ani çocukluk hatıralarım canlanır, bir zamanlar böyle kalabalıktık, bayramlar şöyle geçerdi vs. diye düşünüyorum. Ha tabi özlüyorum ama daha çok o anların bir daha gelmeyeceğini, yani o an olduğu haliyle gelmeyeceğini biliyorum. Daha farklı yaşanacak belki daha farklı duygularla ama her an farklıdır, eşsizdir. O anılar da yaşandı gitti aynı duygularla bir daha yaşanamaz. Hatırlanır ama yitirmişlik hissi ile hatırlanır çünkü bir parçamız o anlarda kaldı.

Aşkın acısı bile güzel. Bir iki yıl sonra gülümseyerek hatırlayacaksınız. Başımıza her ne geliyorsa biz büyüyelim biraz da olgunlaşalım diye buna çok inanıyorum.

Valla Ne yalan söyleyeyim bir an kendimi gördüm kendimi okudum sanki.Benim de 6 ay önce biten bi ilişkim oldu.Uzun soluklu bi ilişki değildi ama unutması biraz zor oldu.Aklıma geldikçe olumsuzlukları hatırlıyorum.Devam etseydi ilişki daha çok mutsuz olurdum diyorum kendi kendime.Böyle böyle zamana bıraktım.Benim ki de sevgi aşk değil aslında hayal kırıklığı.Geçer elbet ama bakalım Ne zaman?

Ya hissedip ifade edemediğim herşeyi yazmissin

Gerçekten öyle yitirmiş gibi hissediyorum mutluluğu, beni çok uzmesine kirmasina rağmen kötü anlar değil mutluluklarim geliyor aklıma

Aşkın acısı bile güzel. Bir iki yıl sonra gülümseyerek hatırlayacaksınız. Başımıza her ne geliyorsa biz büyüyelim biraz da olgunlaşalım diye buna çok inanıyorum.
Kesinlikle

Çok büyüdüm bu süreçte cok olgunlaştım
Ama çok da şeyi yitirdim

Benim ki uzun iliskiydi aileler falan tanışmıştı ciddiydi de

Haliyle hayal kırıklıkları derin oldu
Ama ben düşününce hep mutlu anları hatırlayıp yitirdigimi hissediyorum

Ya hissedip ifade edemediğim herşeyi yazmissin

Gerçekten öyle yitirmiş gibi hissediyorum mutluluğu, beni çok uzmesine kirmasina rağmen kötü anlar değil mutluluklarim geliyor aklıma

Çünkü o an mutluydun. İnsan geçmişteki mutlu anlarını özlüyor. Üstüne yeni mutlu anılar koyamadığında özellikle. İnşallah karşına doğru kişi çıkar ve yeni mutlu anılar inşaa edersiniz birlikte.

Inşallah

Çok doğru analizler gerçekten
Ben kendimi analiz edemiyorum anlayamıyorum artik

Sana çok şey katmakla birlikte senden çok fazla şey de götürüyor hayatına giren insanlar. Belki biraz daha zaman geçmeli. Bir sonrakinde daha mutlu olacaksın böyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…