• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmaya çalışmak mı yoksa daha çok dua etmek mi??

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
18
34
Arkadaşlar merhaba ..sizin önerilerinize görüşlerinize o kadaar cok ihtiyacım varki :/
belki bu yazıcağım konuda forumda defalarca soruldu 2.baskı yapıyorsam affola şimdiden..
yaklaşık olarak 10 aydır görüşmediğim ve hala unutamadığım biri var .. ben onu cok sık rüyalarımda görüyorum ..yada ben hastayken yada zor durumdayken haberini alıyorum ki onun da bi nedenden dolayı canı sıkkın ..bazen o kadar cok içten onu görmeyi istiyorum ki trafik ışıklarında o arabada ben otobüste karşıma cıkıyor .. ben onunla tekrar bir araya gelebiliriz umuduyla dualarımı eksik etmiyorum ama gecen cok uzun bi süre var sevseydi gelirdi gelmiyorsa artık olmayacak boşuna bekleme diyor bir yanım :(
karşısına cıkamam çıksam ne derim şuan hayatında biri var mı onu da bilmiyorum ..
sizce ne yapmalı her acı gibi bu da geçer deyip unutmaya mı çalışmalı yoksa dua kaderi değiştirir derler ALLAH'tan yardım isteyip dualara devam mı etmeli ??
şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum ..

Dininiz dunyaniz ahiretiniz icin hayrolani isteyin Allah'tan.. ille de o olsun demeyin. Gonul bu hayri da ister serri de.. bilemeyiz ne iyidir ne kotu.. En guzeli hayirlisini talep etmek..
çok doğru demişşsiniz belkide hayırsız diye olmuyor ama insan kalbine söz geçiremiyor ki :/ helede bitmeyen duygular varsa

hakkinda hayirlisi neyse onu iste kuzum.. Insallah Allahim gonlune gore verir , hayirlisini nasip eder

10 ay gibi bi sure boyunca iletisime gecmediyse o da onune bakmaya calisiyodur sen de aynisini yapmaya calis bence. Senin bu kadar dusunmenin bedeni umudun. Umut etmekten vazgecersen acilarin da yavas yavas diner. Cunku senin umudun varken o aramadikca canin yaniyo. Dualarda da diger arkadaslar gibi hayirlisini dile diyorum.

10 ay gibi bi sure boyunca iletisime gecmediyse o da onune bakmaya calisiyodur sen de aynisini yapmaya calis bence. Senin bu kadar dusunmenin bedeni umudun. Umut etmekten vazgecersen acilarin da yavas yavas diner. Cunku senin umudun varken o aramadikca canin yaniyo. Dualarda da diger arkadaslar gibi hayirlisini dile diyorum.
çok denedim inanın :/ kalbime söz geçiremiyorum :(

ümidin bittigi zaman unutursun
insan ne acilara katlaniyor ne sevdigi insanlari topraga veriyorda alisiyor acisina genede yasiyor
bunun yaninda seni dusunmeyen sevmeyen birini on ay unutmamak ne kadar mantıklı. yazik degilmi gecen ömrüne

eğer o kişi senin için hayırlı olsaydı Allah seni 10 ay bekletmezdi. demekki hayırlısı o değil. kendine başka biriyle bir yol çiz.

Önceden iliskiniz ne kadar durmustu? Severek mi ayrildiniz? Anlaşmazlık ni oldu? Yasiniz kac? Kalbinizin sesini dinlesenize? Görüşün tabiki konuşun en azindan aklunizda kalmasin sonradan pisman olmayin.

10 ay, o kisiyi unutamamaniz icin uzun bir sure bence. Bu ask mi bilemiyorum. Hayatimda hic asik olmadigim icin bir insanin unutulamamasi gibi bir sey cok garip geliyor bana.

Back
X