- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
selam kızlar.. arkadaslar benim uzun süredir cıktıgım bi cocuk var seviyoruz birbirmizi.. kızlar benim sorunum su ki sevgilim dogum günümü unuttu. yani gec hatırladı diyelim. neyse bunun tartısmasını baya yaptık ama sonradan tatlıya baglandı.. yakında da onun dogum günü var sizce ne yapmalıyım. aklımda iki plan var 1.si bende onunkini unutup yada gec kutlayıp aynılarını ona yasatmak ve ya daha özel bi kutlama yapıp bak dogum günü öyle kutlanmaz böyle kutlanır tarzında bi şey mi yapmalıyım. ne diyosunuz??
slm cnmm..yahu bir iliskideki tek sorun unutulan dogum günü olsun:)) bunumu dert ediyorsun allah askina sen..diger konularda iyi anlasiyorsaniz..bu büyütülecek
bisey degil bence...sen üzerine düseni yap kutla normal bir sekilde...özel günlere bu kadar takintili olmayin yaaa...
Bundan eminim Sörbenım erkek arkadaşım unutmuştu bir kere burnundan getirdim, bir daha unutmadı.
Bundan eminim Sör
Allah sizi ne yapmasın emi :))) işte bu yüzden kaçıyorlar bizden adam elde öle tutulmaz böle tutulurBence güzel bir çemkir,ondan sonra hiç unutmaz merak etme
Ama sen gününde kutla
Şaka bir tarafa arkadaşlar ikili ilişkiler pek de öyle uzaktan göründüğü gibi değil kişilere zevklere yaşam tarzlarına göre farklılık gösteriri ama maddiyatla benim ağzımı tıkayan kesin başka işler peşindedir derim yada genelleme olmasn zaten gerçek sevgi varsa bunu hisseder ve takmazssınız kafanza.Yani kızlar hemen tırnaklarınızı geçirirseniz durum kötü olur ,yapmayın sevin onları şefkat gösterin
yok yok, baştan alışacaklar
sonra tırnak geçirmeye çalışınca '' sen değiştin'' diyorlar
Şaka bir tarafa arkadaşlar ikili ilişkiler pek de öyle uzaktan göründüğü gibi değil kişilere zevklere yaşam tarzlarına göre farklılık gösteriri ama maddiyatla benim ağzımı tıkayan kesin başka işler peşindedir derim yada genelleme olmasn zaten gerçek sevgi varsa bunu hisseder ve takmazssınız kafanza.Yani kızlar hemen tırnaklarınızı geçirirseniz durum kötü olur ,yapmayın sevin onları şefkat gösterin
yok yok, baştan alışacaklar
sonra tırnak geçirmeye çalışınca '' sen değiştin'' diyorlar
Ne diim Sör sen öyle diyosan öyledir konu sahibine kötü örnek olmayalım dedimdi hani
Arada çemkirmekten zarar gelmez şımarmasınlar
Evet evet tabiri caizse köpek dövüldüğü kapıya kaçar.Yaşasın çemkirmek Yüz vermeye gelmez her şeye boyun eğmeyelim kızlar
İşte tam cevap bu sen çok yaşa canım emi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?