Unutuldum :(((

aman unutsa ne olacak hatırlasa ne olacak .ben böyle kocadan ya da sevgiilisinden bi şeyler bekleyen sonrada ah vah diyenleri anlamıyorum. sanki onlarla var oluyoruz ayyy hatırlamadı hadi surat asayım vah vah... yani bence kocaman bi gülümseme yay yüzüne bi de gül kokulu bebişine sarıl ... gerisini salla gitsin

böyle olmakta sahteciliğe girmiomu acaba
hem böyle yapacaksam özel günlerin ne anlamı var fisfisfis

canım tabiki kızmakta haklısın ama birde onun tarafından bak.Belki bi sorunu vardır belki bişey canını sıkmıştır olabilir yani bence bi konuş:teselli: nedenini sor

unutabilir insanlik hali canim ne var bunda,,,
tatli huzurunuzu boyle findik kabugunu doldurmiyacak sebeblerle bozmayin ne olur,,,yerimseniben
dogun gunun kutlu olsun bu arada,esinle bebeginle nice mutlu seler iyisalah:Saruboceq:

Erkekler özel günlere yoğunlaşmadıkları için çoğu unutur. Bizim için önemlidir ama onlar için ayrıntıdır.
Benim eşim de hiçbir zaman hatırlamaz.
Kendin bir iki gün önceden o da zaten biliyormuş gibi doğum günümde nasıl plan yapabiliriz diye çaktırmadan hatırlatacaksın.
Yoksa her yıl böyle kuruntular yaşarsın beni unuttu artık ilgi duymuyor fln.
Nice yıllara diyorum.a.s.

Ben esiminkini bir kere unutmustum.Belli etmemisti ama bir kac gün sonra sitem etmisti.bana..Cok kötü olmustum.Cok üzülmüstüm unuttuguma.Cünkü kizkardesim yeni nisanlanmisti
Onun sevinci falan akil kalmamisti bende.Ama bir dahaki seneye cok güzel
kutlamistim.

erkekler unutabiliyor ama üzülme eşine surat asıp kendi moralinide bozma lütfen senin eşinden daha beterleride var mesela benim eşim benim doğum günümü hatırlamıyor ve bana sen bana bir gün önce haber ver unutma ihtimalime karşı sürekli hatırlat diyor:1no2: ben eşime kızamıyorum bile çünkü sadece benim değil kendi doğum gününüde unutuyor

canım ya ben eşime 1 hafta önceden başlarım bak doğum günüm ha diye :lepi: yoksa benimki de hatırlamaz dert edişecek şey değil :içelim:

yaaa ne dertliymişiz meğer allah bu erkeklere birazck kadınları anlama duygusulaelaelaelaelae versinnnn

sadece tek derdiniz bu olsun..
millet ne sorunlarla uğraşıyor sizin ki sorun bile olamaz...
bi doğum gününüzü hatırlamadı diye de huzurunuzu bozmayın bence...

amann olur öyle bazı kereler,
bazı erkekler öküz oluyolar netcen, bende de var bi öküz,kzıyoruz,darılıyoruz ama hala akıllanmıyolar,
en son bu anneler gününde bir üzel hatırlattım.senin için bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum dedi.Bakalım seneye hatırlıcakmı? hiç sanmammzemuszemus

unutmuştur ya ne var ki bunda valla ev hanımları durduk yere kuruntu yapmaktan sorun bulmaktan hoşlanıyorlar mı ne..

eşim hep der kadın çalışmalı yoksa evde oturdukça kurar kurar eşine patlar:)laelaelaelaelae

Kırılmakta yerden göğe kadar haklısınız.365 günde bir günü hatırlamayacak kadar acizler mi ? :olmaz:
Ayıp gerçekten,çok ayıp.Bir de eşiniz kalkmış suçunu bastırmak için size celallenmiş ? Çoğu kadın bozulur bu duruma.:umursamaz:

olabilir bencede takmaa kafanatamm uzucu bi olay ama yinede buyuk sorun oluışturmaya değmez tatlım ;))

sonradan gönlünü almıs ya bosver...tek taktığın konu bu olsun ve en kötü tartısmanız böyle olsun bosver:)))

kusura bakmayın da ,aldatan var döven var diyip de teselli vermeye çalışmayın bu saçma bence...yani bu durumun onlarla kıyaslanması saçma...
tamam büyütülmemesi gereken bir durum ama doğumgünü de senede bir kere oluyor,hatırlamaması bence benim için de surat asılacak bir durum...he uzatılmaz,abartılı davranışlarda bulunmamak lazım,yani huzur bozacak kadar kızmamak lazım ... gönlünü alır canım ,üzülme

canım senin hassas olduğun bir nokta olabilir doğumgününün hatırlanması o yüzden buna üzülmeni normal buluyorum ama eşinin art niyet olmadan unuttuğunu ,onların bayanlar gibi düşünceli olamayabileceğini düşünürsen bunun için bence tavır yapma .Gerilim yarattığınızı değmez.Eğer sen daha unutmamanı istiyorum kocacığım,benim hassas olduğum bir konu diyip de unutursa o zaman tamam derim.Kararlılıkla ama yumuşak davran....

dogum günüm
evlilik yildönümü
sevgililer günü
valla esim hic birini hatirlamaz
napim adami bosiyimmi ???
valla allah baska dert vermesin ne diyim

İyi Allah başka dert vermesin de herkesin hassas olduğu konular vardır.365 günde bir günü hatırlamak bu kadar zor mu ? Sizler eşinizin doğum gününü unutuyor musunuz ? Ya da eşiniz sizin doğum gününüzü unutsa hiç mi içiniz acımaz ?
Bir arkadaş da vay eşlerinizin haline ,demiş .Kadın değerli bir varlıktır.Yılda bir kez de hatırlanmayı hak eder.Allah'tan benim eşim unutmaz özel günlerimizi.opuyorumnanaktan

Back
X