Unutulma..

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Sevgilisi askerde olupda doğum gününü unutmuş olan arkadaşlar var mı?

sewgiliniz askerde sizin doğum gününüzü hatırlamıo ve 2 gün geçtikten sonrada sen beni nie aramadın die sitem edior ne yaparsınbız siz bu durumda??????

Valla aynısı başıma geldi,ortalığı yıktım..
Kavga gürültü,askerdeydi ama yedek subaydı rahattı yani,öyle höd-zöd askerlik değildi onun ki..
Burnundan getirdim bu sene affettirdi,seneye de evli olacağız daha büyük kutlama bekliyorum.
Üzülme sinme köşeye,çemkir

valla ben hiç bişey yapmam unutabilir orda canları çıkıyo
soğuk demeden terden canlarını dişine takıp askerlik yapıyorlar
ne dışarı çıkma özgürlükleri var ne de istediği an telefon edebilme hakları var
emir altındalar sürekli ne denirse onu yapmak zorundalar:1closedeyes:

bende asker bekliyorum.. keşke yanımda olsada unutsa doğum günümüsenağlama
ama unutsa tek diceğim canın sağolsun olurdu
yanıma sağ salim gelsinde telafi eder derdim

sen sitem etmişsin ki oda sen arasaydın demiştir tahminime göre... arıcağın yer varmı bilmiyorum ama ...canının sağlığına dua et gelince elbet ne doğum günleri kutlarsınız...
bak ortalık gene karışık...
doğum günün filan en son aklına gelicek şeyler olsun ...
empati yap bırak böle düşünceleriyerimseniben
....

Son düzenleyen: Moderatör:
ınsanlık hali unutabilir önemli olan sana olan sevgisinin azalıp azalmadığı.Sevgisinden şüphe etmiyorsan sorun yapmana gerek yok.

balıkesirde karakolda 10 kişiler ve her gün arıyordu bende artıyordum ama doğum günüm die aramadım ondan bekledim oda aramadı 8 sindeydi dün aradı açamadım bugün aradı hiçbişe olmamış gibi konuştu ve üstüne 3 gündür sen beni nie aramıosun dedi çk sinir oldum ama sinirlendiğimi belli etmedim normal bi şekilde konuptum ama şu anda kendi kendimi yiyorum

askerde diye bişe sölemedim normal bi şekilde konuştum kutlar die bekledim ama bn kapatıorum kntürüm azaldı deyince yıkıldım bir anda ya (

güzelim sen açmadığındada onun ne kadar meraklandığını düşündün mü?
neden açmıo die o da orda kendi kendisini yemiştir buna emin olabilirsin
açamadıktan sonra geriye aradın mı müsait değilim die bence
abartıyosun....

canım aklına gelmemiş
sende içini yeme artık
bir aradığında söylersin
doğum günümdü ararsın diye bekledim felan dersin
o yüzden aramadım dersin

asinin dediği gibi şuanda kafasında bir sürü sıkıntı vardır

benim dogumgunumde saat 10 gibi falandı aradı konustuk hicbirsey demedi sadece internete gelmemi istedi kızdım teli kapattım sonra mesaj attım dogum gunumu unuttun diye kaydirigubbakcemile3 fırsat verseydin soylicektim dedi takmadım sonrada unutsa bile askerde diye birsey demem

tabiki dirimcim orda neler yaşıyolar doğum günümü kıstı bu arada çok kızıyorum böle düşüncelere...

ben çok kızmıştım ama benimkide tam göreve gittikleri güne denk geldi :d Adam zor koşullarda göreve gitti bide tuttu kaçak beni aradı bi yerden bende nie hatırlamadın die sitem ettim çok ayıptı yaptığım şimdiki aklım olsa asla yapmazdım

Valla ben bırak askeri normalde unutsa bile kızmam. Tabi kızana da saçma demem. Yapı meselesi. Ben de hatırlayamam çok fazla özel günleri falan, sevmem de kutlamayı.

tatlikis
demek doğum gününü tamamane unutmuş, sonradan hatırlamışsa da bu sekılde savunmustur kendisini.

bilmiorum yok yinede hatırlamadı ama artık kızmmıorum askerde diye normalde unutmuş osaydı zaten kesin kızardım:)

Benimde 30 nisan doğum günümdü bugün 6 mayıs 1 hafta olucak yarın intikalleri vardı dağdalardı 3 günlüğüne yinede bi mektup falan bekledim ama hiç bişi gelmedi sonra dağdan indikleri gün 1 mayısta aradı ''biz yeni geldik'' diye sonra tam kapatıyodum özellikle söylemedim doğum günümü tam kapatırken dedim ''unutmuşsn doğum günümü'' diye oda dedi ''aaa pardon onun için aramıştım bnde kutlamak için'' dedi tabi bilemiyorum bn söyliyincemi aklına geldi yoksa gerçektn onun içinmi aramıştı ama olsun çok takmıyorum çünkü normalde hiç unutmazdı bu 4.doğum günüm oluyo çıktığımızdan beri ilkkez bu sefer böyle oldu oda askerde çocuk ztn aklına gelmemiş olabilirim orda bnimi düşünücek bide dağdayken o yüzden üzülmedim boshayallersmile

Benim doğum günüm, sevgilim askerde çok zor bi göreve çıktığı güne denk gelmişti. O görev yerine geldiklerinde beni arayınca kesin kutlar dedim. Aradı ama kutlamadı. Ertesi gün kavga çıkarttım. Ben ne şatlardayım sen neyin derdindesin? Aklın yerindemi senin diye bi güzel fırçasını çekti. Ama bu sene telafi etti

dogrusu ben cok kızardım baya bıde kavga ederdım
tamam hak verıyorum akserdeler yoruluyorlar vs vs ama dusunecegı onlarca ınsan yokkı bı ben varım.
sonucta o askerde ve ben onu 15 ay beklyıorum hıc bı karsılık beklemeden 15 ay boyunca tek bekledıgımı sey tatlı dıl
eger onuda vermeyecekse ben nesını beklımkı....
hee ewet unutmus olabılır ama bunu ıllakı bı sekılde telfı etmesıde sarttır
bu benım fıkrım ıyı yada kotu.. amanın bende ne kotuyum

ben askerde unutulmadım askerden geldi teskere ile 4 gün sonraydı doğum günüm unuttu herifim kızamadım bağırıp çağıramadım aklı yerinde değildi biliyorum ama çok üzüldü nasıl olurda unuturum geceye kadar aklımdayı diye günlerce hayıflndı durdu hala bi telafi görmedim çünkü çalışmıyor ppara yok bişiler yapsın...
üzüldüm bende doğal olarak unutulmaya ama anlamak zorundayım üstelemedim bence böyle olmak zorundaydı zaten...

Benimkide unutmuştu askerdeyken
Üstelik dogum günümde birşeye sinirlendi ve telefonunu kapattı bana kızarak o gün hiçbirşey söylemedim hatırlatmadım da.
Ertesi gün aradı tabi birşey yokmuş gibi dedim ki aşkım sen harika bir insansın bana hayatımda unutamıyacagım bir dogum günü yasattın cok sagol dedim ve kapattım telefonu yüzüne.
Aradı acmadım msj attı çok özür dilerim tamamen aklımdan cıkmıs halbüki hep hyal ediyordum süpriz yapmayı.Denetlemeler vardı cok yogundum felan özür diledi kaç kez.
Tabi uzatmadım fazla aslında sevmem dogum günü felan ama kırıldım genede öyle barıstık.
Ama hep içimde kaldı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…