• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutulmak bu kadar kolay mı?

mesrubat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
266
27
33
Merhabalar 8 aylik iliskimi ilgisizlik,hakaret gibi sebeplerden bitirdim.Bitisi daha onceden olsa da tamamen iki hafta oldu bitireli.Ve bugun onun profilinde online people oynadi yaziyordu.İnternetten biraz bakti millet burda kiz dusurup cinsel birlikteliğe kadar gotürüyormuş işi. Okuduğum yorumlar o kadar iğrençti ki.Kızlar bir insan hiç mi üzülmez? Hiç mi acısını çekmez ayrılığın.Ben iyi mi ne yapıyordur kimbilir derken o nelerin peşine düşmüş.Ya bu insan bana ben sensiz yapamam diyen insan nasıl bunu göstere göstere yapabilir.Tamam bitti seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ama azicik saygi duyması gerekmez miydi bitse bile.
Mesaj attım umarim bende bulamadığın huzuru oradaki ucuz insanlarda bulmuşsundur.Allah hakettiğini versin dua mi beddua mi yukaridaki bilir.Sakın çıkma karşıma.Umarım Allah bir daha senin gibilerle karşılaştırmaaz diye.
Sadece içimi dökmek istedim.

Erkek milleti böyle canım biz kızlar çok takıyoruz daha duygusalız onlar biraz odun..:(

ayrılmanız hayırlısı olmuş adam karaktersizin tekiymiş demek ki. üzüleceğinize sevinin ...
Ben bu insanla aynı sınıftayım.Nasıl geçicek bu 3 sene bilmiyoum.Hala inanamıyorum.Demekki ilişkimiz varken yapıyor olabilirdi.Yazık değil mi bana ya.

Merhabalar 8 aylik iliskimi ilgisizlik,hakaret gibi sebeplerden bitirdim.Bitisi daha onceden olsa da tamamen iki hafta oldu bitireli.Ve bugun onun profilinde online people oynadi yaziyordu.İnternetten biraz bakti millet burda kiz dusurup cinsel birlikteliğe kadar gotürüyormuş işi. Okuduğum yorumlar o kadar iğrençti ki.Kızlar bir insan hiç mi üzülmez? Hiç mi acısını çekmez ayrılığın.Ben iyi mi ne yapıyordur kimbilir derken o nelerin peşine düşmüş.Ya bu insan bana ben sensiz yapamam diyen insan nasıl bunu göstere göstere yapabilir.Tamam bitti seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ama azicik saygi duyması gerekmez miydi bitse bile.
Mesaj attım umarim bende bulamadığın huzuru oradaki ucuz insanlarda bulmuşsundur.Allah hakettiğini versin dua mi beddua mi yukaridaki bilir.Sakın çıkma karşıma.Umarım Allah bir daha senin gibilerle karşılaştırmaaz diye.

Su kisma kadar haklisin ama erkekler genelde kadinlar gibi duygusal olmuyor. Bir iliskinin bitiminde yas tutmak yerine baska kadinlari tercih ediyor.

Senin yapacagin ah vah etmek yerine onu hic takip etmemek ve onu hayatindan tamamen cikarmak.

Ben bu insanla aynı sınıftayım.Nasıl geçicek bu 3 sene bilmiyoum.Hala inanamıyorum.Demekki ilişkimiz varken yapıyor olabilirdi.Yazık değil mi bana ya.

geçer geçer kim bilir daha kimlerle tanışacaksınız neler yaşayacaksınız. insan hayatının en güzel dönemi üniversite valla böyle bir adam için 1 gün bile üzülmezdim ben olsam eğlenceme gezmeme tozmama takılmama bakardım

Canım yıkıldım resmen.şoku atlatamadım daha.
Adamlık herkese nasip olmuyormuş bunu anladım.
Boyleleri yuzunden kimseye guvenim kalmadı.
Öyle düşünme herkes farklıdır canım sana böylesi denk gelmiş şanslıymışsınki kurtulmuşsun.

Su kisma kadar haklisin ama erkekler genelde kadinlar gibi duygusal olmuyor. Bir iliskinin bitiminde yas tutmak yerine baska kadinlari tercih ediyor. ki

Senin yapacagin ah vah etmek yerine onu hic takip etmemek ve onu hayatindan tamamen cikarmak.
Durduramadım kendimi hazmedemedim daha doğrusu.Nasıl yapar bunu o.Nefre ediyorum. Ve bu insanı 3 sene daha gormek zorundayım.Ayni siniftayiz

ona mesaj atman aşk acısı çektiğini göstergesi olmuş canım.keşke atmasaydın.sen içimi döktüm diyorsun ama o bunu öyle algılamaz.kişiye,aradaki aşka sevgiye bağlılığa göre değişir insanların birbirini unutması..demekki o kadar kuvvetli bi aşk yokmuş aranızda canım.o dediğin online people ilk kez duydum bende googleda arattım sen öyle deyince merak edip.ucuz yoldan kız tavlama yolu yazıyor :( iğrenç..demekki bu adam buralardan kız arayacak kadar basit biriymiş.üzülmeye değmez.en kötüsü 3 yıl daha onunla aynı sınıfta olman.görmemezlikten geleceksin başka çare yok canım

Görmezden gelin bence bazıları gamsız oluyor oyleymis demek ki. Arkadasliktan da çıkarın bence, bosverin hak etmiyormus sizi. Bu cinsten çok fazla olsa da adam gibi adamlar da var. Yani vardır heralde bi yerlerde :KK49: ufak mevzular bunlar üzülmek için gerçekten

Adam zaten seninle ilgilenmiyomus uzerine bi da hakaretler ediyomus, senden ayrilip yas tutmasini mi bekliyodun yani anlayamadim

ona mesaj atman aşk acısı çektiğini göstergesi olmuş canım.keşke atmasaydın.sen içimi döktüm diyorsun ama o bunu öyle algılamaz.kişiye,aradaki aşka sevgiye bağlılığa göre değişir insanların birbirini unutması..demekki o kadar kuvvetli bi aşk yokmuş aranızda canım.o dediğin online people ilk kez duydum bende googleda arattım sen öyle deyince merak edip.ucuz yoldan kız tavlama yolu yazıyor :( iğrenç..demekki bu adam buralardan kız arayacak kadar basit biriymiş.üzülmeye değmez.en kötüsü 3 yıl daha onunla aynı sınıfta olman.görmemezlikten geleceksin başka çare yok canım
Çok haklisiniz ama dayanamadim ve mesaj attim.Cidden midem bulandı.Boyle bir insanla gelecek dusundum ben.

Adam zaten seninle ilgilenmiyomus uzerine bi da hakaretler ediyomus, senden ayrilip yas tutmasini mi bekliyodun yani anlayamadim
Evet bekliyordum ve çok yersiz bir bekleyişmiş.
Bu kadar da alçalabileceğini hiç düsünmemiştim.
En adi insan bile gozune soka soka yapmamalı bunu.Kimse haketmez bence.

Çok haklisiniz ama dayanamadim ve mesaj attim.Cidden midem bulandı.Boyle bir insanla gelecek dusundum ben.
nereden bilebilirsinki canım böyle birisi çıkacağını.sevmişsin gelecek planlamışsın normal olanı bu.sende hata yok.bidaha bence kesinlikle mesaj atma.atarsa cevap verme.muhatap olma.bitmişken böyle kalsın başına bela olursa 3 yıl zorluk çekersin yüzünü göreceksin çünkü.

Görmezden gelin bence bazıları gamsız oluyor oyleymis demek ki. Arkadasliktan da çıkarın bence, bosverin hak etmiyormus sizi. Bu cinsten çok fazla olsa da adam gibi adamlar da var. Yani vardır heralde bi yerlerde :KK49: ufak mevzular bunlar üzülmek için gerçekten
Çıkardım arkadaşlıktan.Çok iyi oynamış namuslu insan rollerini.Allah bir daha karşılaştırmasın bunlarla.

Bana uzak Allaaha yakın olsun başka birşey istemiyorum.
Bana bu insan guvenmiyorsun diyordu icime dogmus demekki.
Bir daha mesaj atacak yuzu yoktur.Umarim da atmaz.
Ayrilsak bile bu bi aldatma.
Bana gire oyle.Cunku ben tanismak isteyenleri bile reddettim saygimdan.
Ama bu ve bunun gibilere bir kac beden buyuk gelir saygi gostermek,tasiyamazlar

Evet bekliyordum ve çok yersiz bir bekleyişmiş.
Bu kadar da alçalabileceğini hiç düsünmemiştim.
En adi insan bile gozune soka soka yapmamalı bunu.Kimse haketmez bence.
Hakaret eden bi adamdan beklentiye girmek ilgincmis ki zaten ilgisizmis de. Kisacasi sevmiyomus seni. Yas neden tutsun

Bana uzak Allaaha yakın olsun başka birşey istemiyorum.
Bana bu insan guvenmiyorsun diyordu icime dogmus demekki.
Bir daha mesaj atacak yuzu yoktur.Umarim da atmaz.
Ayrilsak bile bu bi aldatma.
Bana gire oyle.Cunku ben tanismak isteyenleri bile reddettim saygimdan.
Ama bu ve bunun gibilere bir kac beden buyuk gelir saygi gostermek,tasiyamazlar
bişey dedimi mesajınıza onu merak ettim ben yüzsüz herif