Merhabalar 8 aylik iliskimi ilgisizlik,hakaret gibi sebeplerden bitirdim.Bitisi daha onceden olsa da tamamen iki hafta oldu bitireli.Ve bugun onun profilinde online people oynadi yaziyordu.İnternetten biraz bakti millet burda kiz dusurup cinsel birlikteliğe kadar gotürüyormuş işi. Okuduğum yorumlar o kadar iğrençti ki.Kızlar bir insan hiç mi üzülmez? Hiç mi acısını çekmez ayrılığın.Ben iyi mi ne yapıyordur kimbilir derken o nelerin peşine düşmüş.Ya bu insan bana ben sensiz yapamam diyen insan nasıl bunu göstere göstere yapabilir.Tamam bitti seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ama azicik saygi duyması gerekmez miydi bitse bile.
Mesaj attım umarim bende bulamadığın huzuru oradaki ucuz insanlarda bulmuşsundur.Allah hakettiğini versin dua mi beddua mi yukaridaki bilir.Sakın çıkma karşıma.Umarım Allah bir daha senin gibilerle karşılaştırmaaz diye.
Sadece içimi dökmek istedim.
Mesaj attım umarim bende bulamadığın huzuru oradaki ucuz insanlarda bulmuşsundur.Allah hakettiğini versin dua mi beddua mi yukaridaki bilir.Sakın çıkma karşıma.Umarım Allah bir daha senin gibilerle karşılaştırmaaz diye.
Sadece içimi dökmek istedim.