• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Unutulmayan Efsane Yorumlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar niyeyse akşama toplu ban yiyeceğiz gibi. İfşalamak yasak burda hepimiz birilerini ifşa ettik😂😂😂 arkamızdan iyi gülerler bizeee
Konuyu yapılan komik yorumları paylaşmak için açmıştım ama baya baya ifşa oldu bu 🤣

Arkadaşlar en önemlisini unuttunuz. Bi kadın evliyken evli bir adamdan hoşlanıyordu. Bi üye kadına metres dedi diye bende güldüm ettim diye bana inşallah çocuğun olmaz demişti 😂😂😂😀
Ay evet purple miydi neydi nicki 😂

Arkadaşlar en önemlisini unuttunuz. Bi kadın evliyken evli bir adamdan hoşlanıyordu. Bi üye kadına metres dedi diye bende güldüm ettim diye bana inşallah çocuğun olmaz demişti 😂😂😂😀
ooo o kadın efsaneydi resmen aldatın diyelim diye bekledi kimse aldat demeyince herkese saldırdı

Üyeler ban yiyeceğiz diyordu, black light durmuyordu, dinlemiyordu. Etiket yaparak suçlu sayısını daha da arttırıyordu. :KK70:
Az önce buna benzer Bi konu gördüm kapanmamış baya eski ama, belki kurallar değişmiştir agsjsns

Ya bu nee🤣🤣🤣 ya balkon duvarına kendisini değil de muzun pütürlü ucunu mu sürtüyormuş.🤣🤣 Ben olayı çok yanlış anlamışım.djdjdnd
bizde muzdan smoothie yapınca gezelim ortalıkta muzdan değişik tarifler biliyoruz diye :D :D :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X