Unutulmayan Film Kareleri

children of heaven

$Cennetin_Cocuklari.webp

Will Smith'in Umudunu Kaybetme filminde staja kabul edilme sahnesi ve oradaki replik ;

Siz olsaydınız iş görüşmesine atletle gelen birini işe alanlar hakkında ne düşürdünüz ?
Herhalde pantolonu çok iyiydi diye düşünürdüm.

$imagesCAZAEDUH.webp

Forrest gump cok etkısınde kaldıgım fılmlerden bırıdır

Eklentiler

• $PhotoForrestGump.webp
    $PhotoForrestGump.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 82
  • $o_163789_forrest-gump.webp
    $o_163789_forrest-gump.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $forrest_gump_momma_xlarge.webp
    $forrest_gump_momma_xlarge.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 90
  • $Forrest_Gump.webp
    $Forrest_Gump.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 78
unutma red,umur ıyı bırseydır,belkı de en ıyısı.ve iyi şeyler asla ölmez.(Andy Dufresne)
Esaretin bedeli)

Eklentiler

• $13072754852.webp
    $13072754852.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 83
eşkiya fılm'ın bu sahnesınde gozyaslarım sel olmsutu .eskıya ve keje'nın ılk karsılasması :43: cok derın bır fılm bu yaa eskıya ve can dostunun keja ıcın hesaplasmasıda cok can alıcı bır sahneydı:43:
bu sahnenın vıdeosunu eklemek ısterdım ama eklemeyı bılmıyorum

Eklentiler

• $eskıya.webp
    $eskıya.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
filmin karesini bulup koyamıcam ama, bana göre inanılmaz bi sahneydi.
hani nasıl derler; insanın midesine yumruk inmiş hissiyatı olur ya bazen duyduklarınız, yahut gördükleriniz karşısında bu kareyi izlerken de bu hissi yaşamıştım...

_spoiler_

american history x'de; zencinin kaldırım taşına ağzını açıp dayaması, ve beyazın ayağıyla bi darbede kafasını ezmesi neticesinde o dişlerin, ağzının dağılışını izlemek. tüyler ürterticiydi. filmin anlattığı konuya iyi hizmet etmiş çok sert bi sahneydi.

_spoiler_

'What women want /Kadınlar ne ister ' kahramanımız kadınların neler yaşadığını deneyimlemek için ağda 'operasyonunu' yaşamak ister.Tabii hazırlıklar tamamdır;Ağızda sigara ve el altında içki !Burnuna siyah noktalar için bant koymayı da unutmamış bu arada.Bu filmdeki yoga sahnesi de çok eğlenceliydi.

$mel-gibson-what-women-want-moovie-1.webp

Son düzenleme:
Back
X