peki boşanırsan eski sevgiline dönebilecek misin kiYorumlariniz benim icin cok degerli yanlis birsey yapmak istemiyorum.
Neden evlendim ailem bu kisiyi uygun gordugu icin karsi koyamadim bende yapabilirim sandim ama hicte sandigim kadar kolay degilmis bu evliligi surdurmek.
Evli kalmak zorundayim cunku ailemde su an saglik problemi var ve uzmek istemiyorum
Onunla evlenmenize engel neydi peki?Simdi o kadar pismanim ki ,sevdigim adam bekleyecegini birlikte olabilmemiz icin elinden ne gelirse yapacagini soyluyor
o zaman seni bekleyecek uygun ortam oluşunca boşanacaksın başka yolu yok çünküSimdi o kadar pismanim ki ,sevdigim adam bekleyecegini birlikte olabilmemiz icin elinden ne gelirse yapacagini soyluyor
Hiç inanma derim. Madem o kadar seviyordu evlenmeden önce ailenin karşısına çıkar, elinden geleni yapardı. Eski sevgilinizi çıkarın aklınızdan. Onunla görüşmeniz hiç doğru değil. Görüşecekseniz de bunu ayrıldıktan sonra yapın. O da evli bir kadınla görüşebildiğine göre pek sağlam ayakkabı değil hani. İlk aylar hatta ilk yıllar evlilikte zor geçer. Severek evlenseydiniz onunla da sorun yaşayacaktınız. Önce kendi eşinizle iyi anlaşmaya bakın. Olmuyorsa sonra ayrılırsınız. Eski sevgilinizi bir B planı olarak görüyorsanız, onun da mutlaka başka planları olduğundan emin olabilirsiniz.Simdi o kadar pismanim ki ,sevdigim adam bekleyecegini birlikte olabilmemiz icin elinden ne gelirse yapacagini soyluyor
Onunla evlenmenize engel neydi peki?
Evli bir kadına beklemesini söyleyene kadar baştan elinden tutsaydı. Demek ki sorun var
Yorumunuz icin tesekkur ederim oncelikle. Sevdigim kisi elinden geleni yapti bana karsida aileme karsida o konuda ona suc bulamam. Benim her zaman yanimda arkamda durdu her durumda. Konusuyoruz ama sadece yazisarak ben istedim konusmayi dururmumu anlattim o bana destek sadeceHiç inanma derim. Madem o kadar seviyordu evlenmeden önce ailenin karşısına çıkar, elinden geleni yapardı. Eski sevgilinizi çıkarın aklınızdan. Onunla görüşmeniz hiç doğru değil. Görüşecekseniz de bunu ayrıldıktan sonra yapın. O da evli bir kadınla görüşebildiğine göre pek sağlam ayakkabı değil hani. İlk aylar hatta ilk yıllar evlilikte zor geçer. Severek evlenseydiniz onunla da sorun yaşayacaktınız. Önce kendi eşinizle iyi anlaşmaya bakın. Olmuyorsa sonra ayrılırsınız. Eski sevgilinizi bir B planı olarak görüyorsanız, onun da mutlaka başka planları olduğundan emin olabilirsiniz.
ailen çok şiddetli bir baskı mı yaptı da evlendin sevmediğin adamla.Yorumunuz icin tesekkur ederim oncelikle. Sevdigim kisi elinden geleni yapti bana karsida aileme karsida o konuda ona suc bulamam. Benim her zaman yanimda arkamda durdu her durumda. Konusuyoruz ama sadece yazisarak ben istedim konusmayi dururmumu anlattim o bana destek sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?