Unutulmaz Atv

harunda çok karizma be ..
aşıklar birleşse.
dizi baya heycanlandı .

Harun,o ilk kızdan nie ayrıldı yaa ablasıyla evlilik aşamasına geldi orayı kaçırdım ben

Harun,o ilk kızdan nie ayrıldı yaa ablasıyla evlilik aşamasına geldi orayı kaçırdım ben

Bu Harun pisliği, Melda ile sevgiliydi. Ama sanırım aralarında aşk yoktu. yani Melda seviyordu ama Harun sadece aileme uygun kız evleneyim ben bunla modundaydı. Bide Harunun babası çok istiyordu Meldayla evlenmesini. Neyse gel zaman git zaman bigün harunla Bu ağlak Eda yolda tanıştılar. Ağlak Eda harunu tanımıyor bilmiyor, harunda Edayı hiç tanımıyor. Bunlar aşık oluyorlar beraber Ağvaya filan gidiyorlar, 2 günde mercimeği fırına veriyorlar. Sonra Harun ayrılıyor Edadan, çünkü Meldayla nişan günü filan kararlaştırıyorlar. Eda Harundan hamile kalıyor. Ama Harunu Hakkı diye tanıyor.

Harun Meldayı istemeye gidince Edayı görüyor ve o zaman anlıyorlar gerçeği. Ne acı yarebbim, meğer 1 haftalık sevgilisi ablasının nilanlısıymış. Peeeeh konuya bak allasen:mymeka: :dilcikar:

Sonracığıma bu ağlak Eda bir türlü Harundan vazgeçemiyor falan feşmekan, harunda Meldayla nişanlanıyor ama Edayı seviyor, öyle arap saçı gibi saçma sapan bir dizi işte. :icecream: Fragmanlarını izleyince zaten anlıyorsun o gün neler olacak, izlemeye değmezsengözlerimebaksanab

protesto edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm......
Ya bÜtÜn hafta boyunca senarıstlerın sacmalaması ıhtımalıne gÜldÜk ama gÜldÜgÜmÜz basımıza geldı sonunda...
Bu neydı ya Şaka gıbı bır bÖlÜmdÜ
1-bır doktor nasıl olurda bır yalana ortak olur
2-bır ınsan kÜrtaj olacak ardından hopppp hamıle kalacak bu ne yaaaa ne mayaymıs be kardesım sacmalıkkkkkkk
3-bastan berı ısrarla edanın yalanlarına kanmayan harun bırden ınanası tuttu Öylemıııı???
Şımdıye kadar dÖrt gÖzle beklerdım bÖlÜmlerı heyecanla ızlerdım hep ama ne zamankı doktordan cıktılar edayla harun bırden bÜtÜn hevesım heyecanım kactı kanalı degıstırmek geldı ıcımden ızledım ama heyecansız bır sekılde.....
Haftayada yokmus zaten ıyıce soguturlar artık dızıden ben suan ınanın boslukta gıbıyım
ama senarıstlerı tebrık etmek lazım sogutmak ve sacmalamakta marıfetdırr....

ya eda kürtaj olmadıki oldum diye kandırdı herkezi birtek tolga biliyor bide tolgaanın o arkadaşı olan çocuk biliyordu şimdi harunda öğrendi

bunlar tvlerde olan şeyler pırt diye hemen hamile kalıyolar bizim göbeğimiz çatlıyo onlar öpüşseler hamile kalıyolar mantık aranmamalı o konuda bence

şı edayı bize verselerde bir güzel dövsek hepimizi deli etmiş :)) birde adamla bir yerde karşılaştıklarında yan yan bakmaları yokmu mıymıntı sinir şey. Dili başka söylüyor hareketleri gözleri başka şey.

eda güzel kızda farkettinizmi dudak hareketleri çok itici
ablasıda çok çirkin daha ii birini bulsalarmış keşke en azından harunun yakıştığı nişanda neydi öle
sıfır makyaj cildi iğrenç

edadan nefret ediyorum sürekli iki gözü iki cesme ne yapttıgını bilmiyo ablasıda çirkin bi insana bişey giyince yakışmazmı ya yakışmıyo kıza ne makyaj ne kıyfet dizi ilk basta sürükleyiciydi ama aynı düzen gitmeye basladı sıkmaya basladı umarım dizini seyrini biraz olsun degistirirler

melda türkiye güzeliymiş dogumda sonra bozulmuş kız....

eda güzel kız yüzü faln haruna yakışıyo...

yaşı küçük daha 1986 dogumlu sanırım......
dizi hayal kırıklıgı yaratmış herkeste..
umarım heycanlanırı diger bölümler..
haftaaya yok unutulmaz milli maç varmış.

dizideki herşey adı gibi unutulmaz bence harunla tolga çok uymuşlar rollerine tek uymayan edayla melda bence tolga çok gerçekçi oynuyor rolünü sanki gerçek gibi başına gelenlere üzülüyorum

ah ah ben tolgaya çok üzülüyorum çok nazik ve kibar bi çocuk bende annesiyle olan ve ölüm sahnelerinde agladım..
tolga iyi şeyler hakeden bir çocuk

harunla kardeşler
harunda çok iyi oynuyo..
onu izlerken insan sıkılmıyo.
bay karizma harun. resmen.......:lepi:

Dizimiz bugünden (12 Ekim) itibaren hafta içi her gün, şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümlerin tekrarlarıyla,ana haberden önce saat 16.00'da ATV'de... :lepi::lepi:alkisalkisalkis

Ayrıca 14 Ekim çarşamba günü, milli maç nedeniyle kolaj bölüm yayınlanacaktır.Kolaj bölüm yayın saati 23.00'dır.. alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

MaÇ nedenıyle vermemelerı Çok saÇma bence harun doktorla tekrar konuŞacak ama sonuÇ alabılır mı bılmıyorum. Aslında sete gıdıp Önceden ızlemek lazım. Dızı beykoz da ÇekılıyormuŞ veeee eĞer aldıĞım duyum yanlıŞ deĞılse bu serhan yavaŞ ÇengelkÖy de oturuyormuŞ.
Bı karar verse ıyı olacak ıŞler gÜÇler yarım kalıyor onun kararsızlıĞı yÜzÜnden

Bu diziyi çok seviyorum ama artık beni çok geriyor... Hep aynı şeyler oluyor. Şu eda bir karar verse çok iyi olacak...
Ama harun:asigim: hastasıyım!!!!

birde önce o uzun özet kısmı ayrıca sıkıyo zaten bir hafta zor bekliyoruz iyice geriyolar ve artık bi hareketlilik gelmemli. büyüsü bozuluyo yoksa dizinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…