Unutulmaz Atv

yok canım rüyaydı eda tolgaya kaçtı

evlenicekleri sıra

harun geldi
sanırım engel olcak
yada olamayacak..

Melda dünn çokk dana gibiydi yaaa hele o hastanede koşuşu :)kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3 ben meldayı hoş buluyorum çok güzel değil biraz kilo almış ama
dizideki role yakışıyor bence )
ama çok aptal yerine koyuyorlar dizide bu kadar da saf olamaz ki akannehir
artık herşeyi fark etsin o rüyadaki gibi gerçeği bilsin artık kızın gözü açılsın yafff mirmirmirmir

Sinem Öztufan Bir zamanlar Türkiye güzeli yarışmasında derece almış olabilir ama bence Melda rol için fazla yaşlı ve de güzel bir kadın değil.Daha uygun birini bulabilirlerdi.Diğer roller iyi...Özellikle Melda'nın anne ve babası çok iyi rol yapıyorlar.Ayrıca Deniz Gökçer'i de çok beğeniyorum.

fragmanı izledim
meldayla harun nişanlanıyo
tolganın annesi ölüyo sanırım mezarda
harun kanama geçiriyo.
edayla öpüşüyolar.

Meldan arkadaşı meldaya kuğu gibi oldun demesine koptum :roflol:dana gibi oldu diceğine kuğu diyo kızzzz

Diziyi ilk defa bugün tesadüfen izledim...
Bence çok güzel...
Artık hep izlerim herhalde:dance:

Bu flim Finala kadar her bölümde ağlama sahnelerii olucakkk seneryonu onu gösteriyorrrr.sinir oluyorum edanınnn zırlamasınıı:dilcikar:

Birde yok ablasını ailesini düşünüyormuş ayaklarına yatıyor sonrada nişana gidip adamın karşısına geçip zırlıyor. Şeytan kadın. ıstemiyorum yan cebime koy hesabı ahlaksız.

edayla tolga daha evlenmedi arkadaşlar

sadece gelinlik ve damatlık giydiler

tolganın annesi mutlu olsun diye

edanın ağlamaları bir yana hem uzaklaşmaya çalışıyor ilk fırsattada yaklaşıyor haruna sinir bir durum olan tolganın masum aşkına oluyor yazık eda bari dürüst davransa ablasıyla olanları konuşsa guya ablasını çok seviyor kendini feda ediyor pozlarında ama harunada yaklaşmadanda duramıyor daha yalnış davranıyor ne zaman izlesem sinir oluyorum izlememeye çalışıyorum yalnış çarpık yaşanan bir ilişkiyi masum göstermeye çalışıyorlar yalnış yalnış devam ettikçe dahada batağa saplanır insan bir yerde dur demek lazım

kızlar fragmanda izledim bu hafta sırlar çözülüyor inş rüya değildir tüm olanlar

bi an önce çözülsünde şu ağlamalar bitsin bencede.
içime fenalıklar basıyo artık yani izlerken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…