Unutulmaz Atv

kasaba üç kişinin bir kadına aşkındanmı ne bahsediyormuş yeni yasak aşklar entrikalar dizisi başlıyor bakalım ne ihanetler olacak yani şöyle birlik beraberlik doğru düzgün aile hayatını anlatan dizileri özler olduk yalnışlarıda göstersinler ama doğru olanıda göstererek

atv yeni dizi çıkarınca ondan öncekini yayından kaldırıyor ben unutulmaz fragmanı görmedim oda mı kalktı acaba

ya akşam yarım yamalak bakabildim seval en son ne dedi meldaya harun da sevalı hatırladı yanlarına gidiyodu reklamlardan sonra noldu ? edanın annesini takip etmesi sonra sarılmaları fenaydı kokunu özledim yavrum dedi ya çok kötü oldum ne zor şey aileden uzak olmak dışlanmak ..

ya elektırıkler kesıldı yarısına kadar ızleyebıldım.en son tolga feyyazın numarasını buldu defterden.sonra ne oldu Çok merak edıyorum? Tekrarı varmıdır?

kızlar anlatayım. Seval cadısı meldaya edanın ağvada kaldığını söyledi o anda harun da odaya girdi. Melda şüphelerinin doğru çıktığını anladı o an bitti... :gitme:

ya bu seval de ne fena ya kuyusunu kazıyo kızın çok gıcık oluyorum ona tipsiz şey ya .. melda da bilio anladı ama hala yoksaymaya çalışıyo bu durumu nereye kadar yoksayıcak merak ediyorum yanii ..

bu arada tolga feyyazı aradı ilk önce kapadı konuşamadı sonra bi daha aradı feyyaz beyle görüşcektim dedi adam da benim buyrun dedi oda sustu konuşamadı sonrasını bende bilmiorum .. :)

Harunla Eda yinemi yırttılar yani. Pes lanakannehir

eee ne dediler de salladılar Meldayı.:hulya:

başını bende kaçırdım kuzum ama melda anladı rüyalarına bile giriyo ama anlşamamazlıktan gelio bide beni affedin diye yalvardı size böyle bişi dememeliydim falan diye agladı

bu dizi sonunda beni hasta edecek... Ya şu sevalin saçını başını yolasım geliyor ama bir yandan da iyi mi oldu diyorum. Artık meldanın gözü açılsın. Nasıl bu kadar saf olabiliyor şaşıyorum doğrusu..
Ya bu arada kızlar ben diziye fena bağımlı oldum. Şu harun bir karizma ki :asigim:

ayyy çok sinir oldum dünnn ..
adam edayı seviyo digerini bırak barii..
meldada koca gibi dolanıyo.. mecburmu sanki evlenmeye...
anladı sonuçta hakkının harun oldugunu ... bundan sonra ya oyun oynar bilmemezliğe verir... bi plan yapar... yadaaaa çıkar gider hayatlarından ozamanda film biterrr ayy kafam karıştıı akannehir

Harunla Eda yinemi yırttılar yani. Pes lanakannehir

eee ne dediler de salladılar Meldayı.:hulya:

Yav bi soru sorduk dimi:dilcikar:

Bir önceki bölümde Melda Edanın evine dayandı sendin o dimi dedi. Sonra Harun geldi orda bitti. Ne dedilerde sütten çıkma ak kaşık oldular. Salak Meldayı nasıl kandırdılar.

Ay çok saf bu Melda da:icecream:

harun arkadan bağırdıki bırak onu..

bizim nişanda edanın hamile oldugunu öğrendim dedi.. onlara bi araba saldırdı .. sen üzülme nişanımız bozulmasın diye sana söylemedim çaktırmadım dedi.. edada ertesi gün muayeneye gitti.. bende ona yardım amaçlı hastaneye gittim... orda hastanenin kapısında çekmişler dedi.....

anladın kuzuu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…