meldayı gerçekten kötü giydiriylar ikinci nihal vakası iş kadını havasına sokuyolar okadarda saf olunmaz iş kadınıda olabilir ama sevgilisinede okadar soğuk davranılırmı melda hak ediyo harunda az değil kıza mesafeli davranıyor ama edaya maşallah pek samimi davrandı ama aşkı memnunun değişik versiyonu abla kardeş midem bulandı ayrıca edanın evleneceği çokcukta harun un kardeşi çıkabilir annesi şarkıcıymış eskiden birde harun un annesi yinemi okadına gidiyorsun dedi kocasına var bişeyler bakalım ama yine herkes birbirine sevdalı olacak unutulmaz aşk-ı memnu vakası
aynen sana katılıyorum birde insanın ablası bir işyerinde çalışacak magazinsel bir aile ünlü ablasının sevgilisi kim olduğunu bilmeyeceksin çok konik bir resmidemi yokmuşki melda edaya göstermemiş adını farklı söyledi ama insan tanır yani eskiden bile olsa bir fotoğraf olur gösterilir yanibence gercek hayatta olsa kesinlikle edayla olsun diyecegimizi sanmiyorum dizide olsa..eda daha hos daha sempatik diye yani ondan az güzel olan aldatilmayi haketmiyor...bence eda da kesinlikle böyle birsey yapmamali ya 1 haftada asik olacak üstüne ablasinin nisanlisi olacak ve hala asik olacak olacak sey degil nefret eder.. insan buda yaprak dökümünün necla-oguz-leyla ücgenine dönerse sasmam midem bulandi bundanda diziyi izlemiyorum...zaten belli melda-harun eda- diger cocuk ismini unuttum:) eda da sevr artik zamanla bir haftada sevdi bu kadar seyden dolayi hala harunu seviyor ona karsiliksiz yardim eden adami bayila bayila sever
Özet geçiyorum. Eda dizi boyunca sürekli ağladı...içim şişti yav.
:roflol::roflol:, çok aydınlatıcı bir özet olmuş, tebriklervereliniortak
Şu Harunmudur ne karın ağrısıdır birileri toğundan vursa onu ne güzel olur. Pislik hem kardeşini hem ablasını nasılda idare ediyor adi herif:mymeka:, sorsalar aşığım uleeeyn diycektir kesin.
Edayla Meldanın kız arkadaşı varya hani, harunla edayı beraber gören, konuştular. Kız az bile yaptı edaya. ben olsam saçını başını yolmuştum çoktan. Eda birde "bana daha fazla hakaret etmene izin veremem "filan dedi.
Sonracığıma,Melda da kendini değiştirdi, hiçde güzel olmadı bu arada:dilcikar:, güzel olduğunu zannediyor o başka tabi.
Tam Edayla Tolganın nikahı kıyılacakken Salak Harun geldi Edada onu gördü ve iptal oldu tabi. Nişkah değil Eda iptal oldu yanlış anlaşılmasın:ecrin_bebek:. Öküzün trene baktığı gibi bakıştılar ikisi, uyuzlar:mymeka: Veeee The End. Gerisi haftaya.
Aliyim 10 papel, şurda özet geçtik dimi
Ayy evet o edanın kıza haklı gibi ben yanlış birşey yapmadım kimse bana hesap soramaz tavrı yokmuydu, ağzına ağzına vurasım geldi :mymeka:
Harunun birden çark edip edaya aşık olması ise ayrı bir sinir konusu. Baştan kaçamak gibi bakıyodu, sonra ne olduysa peşini bırakamıyo, bence de vursunlar şunu topuğundan, kardeşi üzerinden dönsün konu kaydirigubbakcemile2
Ayy evet o edanın kıza haklı gibi ben yanlış birşey yapmadım kimse bana hesap soramaz tavrı yokmuydu, ağzına ağzına vurasım geldi :mymeka:
Harunun birden çark edip edaya aşık olması ise ayrı bir sinir konusu. Baştan kaçamak gibi bakıyodu, sonra ne olduysa peşini bırakamıyo, bence de vursunlar şunu topuğundan, kardeşi üzerinden dönsün konu kaydirigubbakcemile2
Aman yarebbim gözlerime inanamıyorum kuzum bi diziyi böyle ayrıntılı izlemiş. :uhm:
Ay fragmanda yine göz yaşı yine göz yaşı.
Allahtan yaz diziside fazla uzatamadan sonuca bağlarlar.
yoksa edanın göz pınarları kuruyacak mafoldumben
Ana tolga'yla harun kardeşdi dimi bide.
Kadere bak sen nasılda örmüş ağlarını :gitme:
istemem yan cebime koy diyor edaKız kaçıyor istemiyor ya kıymete bindi tabe... hepsini :mymeka: bu erkek milletinin.
Yav bebelerle saklambaç oynarkene gözüm takıldı. Salonda koltuğun arkasına saklandım tam TV karşısı, aradı durdular beni,5-10 dk. Zuhahhaakaydirigubbakcemile3, tabi bende onlar beni bulana kadar izledim ses çıkarmadan.:ecrin_bebek:
Ay he ya, tam kanserlik bi dizi:mymeka:
istemem yan cebime koy diyor eda
bende bundan sonra herife, istemiyorum çık hayatımdan diyimde dibimden ayrılmasın
:roflol: :roflol:
benim herif izletmiyo böyle dizileri bana.
sonra saçma sapan konuşuyomuşum.:uhm:
bende işyerinde izliyom sıkıntı şeysi işte napimm.
kıs eda nası kıskandı dimi meldayı süslü püslü görünce.
uyuz şeyy. sütten çıkmış akkaşık müberek sankimm. :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?