Unutulmaz Atv

Ben reklam girince sonunu kaçırdım ya, melda edayı gördümü anladı mı?
Harunun edayla evlenmek istemesine çok kızdım klava:

canım ya midem bulandı yazmışsın ama bence unutulmaz dizisinde yapılanlar hiç birbirlerini bilmeden sevmeleri aşık olmaları filan.Melda çok soğuk Eda ile Harun ise birbirlerini tanımadan aşık oldular ne yapsınlar.bence dizinin ana karakteri EDA VE HARUN şimdilik buluşamıyacaklar ama neyse. bence Meldanın değişimi kıskançlığından olacak harun ile evlenmek isteyecek ama işte buarada asla birlikte olmalarını istemem senaristlere duyrulur.Harun ne yapsın ne etsin asla yanaşmasın Melda'ya :kedi:
aşkı memnu da veya yaprak dökümünde göz göre göre aldatıyorlar.

bence gercek hayatta olsa kesinlikle edayla olsun diyecegimizi sanmiyorum dizide olsa..eda daha hos daha sempatik diye yani ondan az güzel olan aldatilmayi haketmiyor...bence eda da kesinlikle böyle birsey yapmamali ya 1 haftada asik olacak üstüne ablasinin nisanlisi olacak ve hala asik olacak olacak sey degil nefret eder.. insan buda yaprak dökümünün necla-oguz-leyla ücgenine dönerse sasmam midem bulandi bundanda diziyi izlemiyorum...zaten belli melda-harun eda- diger cocuk ismini unuttum:) eda da sevr artik zamanla bir haftada sevdi bu kadar seyden dolayi hala harunu seviyor ona karsiliksiz yardim eden adami bayila bayila sever

aynen sana katılıyorum birde insanın ablası bir işyerinde çalışacak magazinsel bir aile ünlü ablasının sevgilisi kim olduğunu bilmeyeceksin çok konik bir resmidemi yokmuşki melda edaya göstermemiş adını farklı söyledi ama insan tanır yani eskiden bile olsa bir fotoğraf olur gösterilir yani

Edada istemem yan cebime koy hesabı. Adam kafede saçını baŞını okşadı ses yok mayıştı. Sonradan sonradan arama beni dedi.

ıstemiyorsun ne buluşuyorsun o adamla. edaylada harunun aşkıda bana hiç unutulmayacak büyük bir aşk gibi gelmiyor. Kaçamak gibi bişeydi. Edanın elendiği çocuğun aşkı daa büyük daha temiz. ınşalalh eda gözünü açarda o çocuğu sever.

melda aldatıldığını anlayınca imajını yeniliyor galiba
evin kapısından girince anne ve eda çok şaşırıyordu
yoksa ben mi yanlış gördümm

bugün kimse izlemedi mi kisa bi özet gecse iyi olurdu birileri..ben birazina baktim bi tam izleyemedim bu diziyi meldaya üzülüyorum yazik

Özet geçiyorum. Eda dizi boyunca sürekli ağladı...içim şişti yav.

:roflol::roflol:, çok aydınlatıcı bir özet olmuş, tebriklervereliniortak

Şu Harunmudur ne karın ağrısıdır birileri toğundan vursa onu ne güzel olur. Pislik hem kardeşini hem ablasını nasılda idare ediyor adi herif:mymeka:, sorsalar aşığım uleeeyn diycektir kesin.

Edayla Meldanın kız arkadaşı varya hani, harunla edayı beraber gören, konuştular. Kız az bile yaptı edaya. ben olsam saçını başını yolmuştum çoktan. Eda birde "bana daha fazla hakaret etmene izin veremem "filan dedi.

Sonracığıma,Melda da kendini değiştirdi, hiçde güzel olmadı bu arada:dilcikar:, güzel olduğunu zannediyor o başka tabi.

Tam Edayla Tolganın nikahı kıyılacakken Salak Harun geldi Edada onu gördü ve iptal oldu tabi. Nişkah değil Eda iptal oldu yanlış anlaşılmasın:ecrin_bebek:. Öküzün trene baktığı gibi bakıştılar ikisi, uyuzlar:mymeka: Veeee The End. Gerisi haftaya.

Aliyim 10 papel, şurda özet geçtik dimi

tesekkürler hemen havale edecemde cüzdanim yanimda be anam :) veresiye olmaz mi maglum kriz mriz..deftere yaziver artikin.

Aman yarebbim gözlerime inanamıyorum kuzum bi diziyi böyle ayrıntılı izlemiş. :uhm:

Ay fragmanda yine göz yaşı yine göz yaşı.

Allahtan yaz diziside fazla uzatamadan sonuca bağlarlar.

yoksa edanın göz pınarları kuruyacak mafoldumben

Son düzenleme:
Ayy evet o edanın kıza haklı gibi ben yanlış birşey yapmadım kimse bana hesap soramaz tavrı yokmuydu, ağzına ağzına vurasım geldi :mymeka:
Harunun birden çark edip edaya aşık olması ise ayrı bir sinir konusu. Baştan kaçamak gibi bakıyodu, sonra ne olduysa peşini bırakamıyo, bence de vursunlar şunu topuğundan, kardeşi üzerinden dönsün konu kaydirigubbakcemile2

Ana tolga'yla harun kardeşdi dimi bide.
Kadere bak sen nasılda örmüş ağlarını :gitme:

Kız kaçıyor istemiyor ya kıymete bindi tabe... hepsini :mymeka: bu erkek milletinin.

Yav bebelerle saklambaç oynarkene gözüm takıldı. Salonda koltuğun arkasına saklandım tam TV karşısı, aradı durdular beni,5-10 dk. Zuhahhaakaydirigubbakcemile3, tabi bende onlar beni bulana kadar izledim ses çıkarmadan.:ecrin_bebek:

Ana tolga'yla harun kardeşdi dimi bide.
Kadere bak sen nasılda örmüş ağlarını :gitme:

Ay he ya, tam kanserlik bi dizi:mymeka:
Kız kaçıyor istemiyor ya kıymete bindi tabe... hepsini :mymeka: bu erkek milletinin.
istemem yan cebime koy diyor eda

bende bundan sonra herife, istemiyorum çık hayatımdan diyimde dibimden ayrılmasın

:roflol: :roflol:

benim herif izletmiyo böyle dizileri bana.
sonra saçma sapan konuşuyomuşum.:uhm:
bende işyerinde izliyom sıkıntı şeysi işte napimm.

kıs eda nası kıskandı dimi meldayı süslü püslü görünce.
uyuz şeyy. sütten çıkmış akkaşık müberek sankimm. :mymeka:

Edaya dün bende uyuz oldum. Ağlayınca çok yapmacık oluyor. Birde tolgayla adamı görünce güya ona nispet yapıyor. Öpmeler şu bu. Hemde boynunun döndüğü son noktaya kadar Haruna bakıyor. Neydi o bakışları. Tolgayla el ele koşarken. Ne sinir oldum ya.

Evet Harunla Tolga kardesler, yani Tolga üvey kardesinin cocuguna babalık yapcak kafamçokkarıştı
ya dizi hos güzelde artık gına geldi Eda'nın aglamasından, kapı gıcırtısına millet oynar Eda onada aglar kesin o kadar yani -tatlicadiarzu-
acilen senaryoda yenilikler lazım yoksa gercekten bayıyor gün gectikce

:roflol::roflol: saçma sapan derken başkanımbenneyaptımki

aman ne kıskancak Eda Meldayı.:dilcikar:, Edada Meldada güzel değil. hele bide havalara girmedimi Melda pek güzelim diye. Yuh be dönde aynaya bak diyesim geldi ekran karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…