Unutulmaz kadın olmak için ...

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
Erkeğin hayatındaki unutulmaz kadın olmanın kuralları nelerdir kızlar? , hadi bilgi ve deneyimlerimizi paylaşalım :31:

edebiyat hocam vardıda...evliliğin sırrı her yönünü ona açık etmemek ...ne zamanki sende çözecek bişi bulamaz ozaman sıkılır..fazla vıcık vıcık yaşamamak lazım derdi..
sen bekarsın galiba? .....ama bi gülüş ,bi tavır akılda kalmaya yeter bence

Dııııır Dıııııır..
Yoksa Hayatınızda Unutulmaz Kadın Olursunuz..

Çünkü Her Kadın da Mevcut Bir Davranıştır Bu..:27::27::27:

edebiyat hocam vardıda...evliliğin sırrı her yönünü ona açık etmemek ...ne zamanki sende çözecek bişi bulamaz ozaman sıkılır..fazla vıcık vıcık yaşamamak lazım derdi..

sana katiliyorum :)

evet canım bekarım ... ama hayatında derın ızler bıraktıgım ıkı erkek oldu su zamana kadar , fakat ısteyıp de ız bırakamadıgım ınsanlar da oldu ...
demekki tüm erkeklerde iz bırakacak şeyler farklı ...hepımizin deneyım ve bılgılerimizi paylaşıp , butun bunlardan en etkılı olacakları bulalım istiyorum ve hepsı bırlesınce ortaya hos bı tablo cıkabılır dıye dusunuyorum...

böyle bir konu acman cok iyi olmus bence ..bende düşünüyorum bunu ..zor mesele aslında ..herkesin karakteri farkı ne de olsa.. ama bende cok derin izler bırakan hayatım boyunca onu unutamayacagım birinde bende yıllar gecsede unutulmaz olmak isterim ama nasıl bilmiyorum :44::26:

umarım burdaki arkadasların konuna yorumu cok olur tatlımm :97:

benim eski erkek arkadaşım gülüşünü unutamıyorum demişti :) bence bi bakış bi gülüş de yetiyor bazen akılda kalmaya.. biriyle ne yaşadığını unutursun da sana ne hissettirdiğini unutamazsın. o yüzden çok acı çektiren yada çok mutlu eden unutulmaz herhalde.

Unutulmak en iyisi. Unutmayınca gidip gidip geri geliyorlar.Ne adam oluyorlar ne yok oluyorlar.En iyisi unutsunlar :)

Bir erkek "hanımefendilik"ten etkilenir; ağırbaşlılığınızı, sükunetinizi ayrılsanız da unutamaz...Diğeri ağırbaşlılığı sıkıcı bulur; dünyanın en zarif hanımefendisi de olsanız henüz beraberken sizden sıkılır, uzaklaşır...

Bir erkeğin aklını başından alan bir gülüş, diğerinde hafif meşrep izlenimi uyandırır...Bir erkek kadının suskunluğuna aşıkken diğeri sessizlikten sıkılır, "bıcır bıcır" bir kız arar...

Doğal olarak bu işlerin formülü yoktur...

Zaten aşkı heyecanlı kılan da bu işlerin bir iksiri olmaması, herkesin keşfedilecek "ayrı" bir dünyasının olması... Aksi halde ortalıkta "aynı model" kadınlar ve adamlar olmalıydı ki ben kendini aşık zanneden; karşısındakinin umursamazlığına vurulmuş, başkalarıyla harika ilişkiler yaşayabilecekken ömrünü ona adayarak onun tek gülüşüyle "Acaba beni seviyor mu?" dediği kızlardan olacağıma hiç doğmamış olmayı tercih ederdim... Ona "bitkisel hayat" denir ancak; biri makineye bağımlı, diğeri hak etmeyen adama...

Mevzu unutulmazlıksa birden fazla erkekte iz bırakacağınıza (bu soru şu an beraber olduğunuz kişi için sorulmuş olamaz, aksi halde adam hayatınızdayken neden unutsun sizi?) hayatınızın erkeğiyle çevrenizde gıpta edilen, ilişkisi örnek alınan; "iz bırakan bir çift" olmak için sıkı sıkı sarılın sevdiğinize, onun önceliklerine saygı duyun, aynı saygıyı ondan da bekleyin... Klişe bir söz var ya; Verdiğiniz kadar değer görmüyorsanız da gördüğünüz kadar değer verin...
:51:

herkes unutulur bence...lakin buna rağmen bazı insanlar hayatımızda daha derin iz bırakır. bu kişinin kendisinin yapısında olan bir durumdur. yapıdan ve kendini geliştirmesinden kaynaklıdır. bazı insanların enerjisi, duruşu yani varlığı bile sizi etkiler. bu da ruhun gücünden gelir. ruh ne kadar derinse duyguları da o kadar derin yaşayıp karşı tarafı etkiler.

bu bağlamda etkileyici olmak için, samimi olmak ve içten vermek lazım bazı şeyleri; sevgi gibi şefkat gibi... niyet de önemli tabi, eğer niyetiniz salt zaman geçirip karşı tarafın sevgisini kazanmak ise buna göre de alacağınız karşılık farklı olur. fakat saf niyetle sever ve verirseniz herşey daha farklı olur.

konuyu toparlarsak ''nasıl yapılır, nasıl etkileyici olunur'' sorularının cevabı önemli değildir bence. çünkü birinin yaptığı diğerine uymaz, yapılan aynı olsa da duygular farklıdır. bu yüzden siz samimi ve şefkatle verebileceğiniz duygulara odaklanın. bunu yaparsanız her durumda unutulmaz olursunuz...

Back
X