- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Sevmeye devam et o zaman.
İleride çok pişman olacaksın boşuna enerjini tükettiğin için.
hakaret etmeden yorum yapın lütfen !!
olmuyor unutamıyorum onu 1 yıl 8 ay olacak ama aklımdan çıkmıyor yerine defalarca başkasını koydum dolmadı. oysa o kadar uzakta ki 10 aydır ne sesini duydum ne de kokusunu hç br iletişimimde yok kendisi ile. ama işte ynede sevmeye engel değil hep rüyalarımda görüyorum onu.
yada hç ummadğm br anda onun konuştğu arkadaşlarndan bri ile denk geliyorum kocaman kampüste. blyrm hatalıyım hocama aşık olmamalıydım ama elimde olan bir şey değil. iffetsz briymşm gibi yargılamayn beni. zaten adama br zararımda yok ki görmüyorum etmiyorum sadece seviyorum
sanki en son unuttuğunu başka biriyle beraber olduğunu söylediğini anımsıyorum :26:
Birak bu kafe, fal, platonik isleri. Cik disariya. Hayatin tadini cikar. Cicek kokla, hayvan sev, yuruyus yap, manzara fotografi cek. Genclik bir daha gelmez.
yani evli mi hocan yada aranızda yaş farkı mı var neden yargılamayın dedin, sevebilirsin doğal bişey sonuçta :26:
bu olası bir durum hocaya aşık olmak yani ama hoca neden gitti tahini falanmı çıktı
hayır evlli değil 12 yaş var aramzda ama işte hoca
umudum yok çnkü çok ketum brisi duygularını ble dışa vurmaz pek. dha önce konu açmştm net olrk yazıyordu bakablrsn istersen.senin durumundan haberdar mı peki hiç mi umut yok
öyleydi ama btti bttiğinde anladım ki sadece karşımdakine güven hssiymiş hocaya olan sevgmin onda 1 i ble yokmş o kişiye karşı
gayette aktif brym dolaşrm gezerm kitap okurum falan sırf burda sordğm br iki soru ile yaşantım hakknda yorum yapamazsnz
hayır evlli değil 12 yaş var aramzda ama işte hoca
br program aracılığı ile 1 seneliğine gtti
gayette aktif brym dolaşrm gezerm kitap okurum falan sırf burda sordğm br iki soru ile yaşantım hakknda yorum yapamazsnz
fazla bi yaş değil aslında zaten erkeğin yaşınınbüyük olması daha iyi ama dediğin gibi hoca olunca iş değişiyo belki hayatında biri vardır evli olmasa bile bilemeyiz ki bunuda hocanın sosyal hesaplarını gördünmü hiç rastladın mı orda kişiliğiyle alakalı şeyler görürsün en azından face olsun yada başka yer olsun
hayatnda bri var evet mesleği habire ders çalışan biri yani boş vakitlernde hep ders çalışıyor habire kendni güncelliyor. sevgilisi olmadğnı blyrm
Psikolojik destek almalısın. Hayatında illa bir adam olması gerekmiyor mutlu olmak için,takıntı geline getirdin hocayı.Bu sevgi değil.
hayırlısı olsun senin için ama bence başkalarınıda görmeye çalış sana hiç yakın davrandımı hocan
şuan tr de değil ztn yurt dşnda
dha önce açtğm konu bu burada yazıyor herşey : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=626661
hakaret etmeden yorum yapın lütfen !!
olmuyor unutamıyorum onu 1 yıl 8 ay olacak ama aklımdan çıkmıyor yerine defalarca başkasını koydum dolmadı. oysa o kadar uzakta ki 10 aydır ne sesini duydum ne de kokusunu hç br iletişimimde yok kendisi ile. ama işte ynede sevmeye engel değil hep rüyalarımda görüyorum onu.
yada hç ummadğm br anda onun konuştğu arkadaşlarndan bri ile denk geliyorum kocaman kampüste. blyrm hatalıyım hocama aşık olmamalıydım ama elimde olan bir şey değil. iffetsz briymşm gibi yargılamayn beni. zaten adama br zararımda yok ki görmüyorum etmiyorum sadece seviyorum
bazen olur böyle takıntılı aşklar.
başka birine aşık olana kadar da silemeyebilirsin.
sana tavsiyem etrafına bak yeni bir aşk bul kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?