Unutulmuyor !!

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
hakaret etmeden yorum yapın lütfen !!

olmuyor unutamıyorum onu 1 yıl 8 ay olacak ama aklımdan çıkmıyor yerine defalarca başkasını koydum dolmadı. oysa o kadar uzakta ki 10 aydır ne sesini duydum ne de kokusunu hç br iletişimimde yok kendisi ile. ama işte ynede sevmeye engel değil hep rüyalarımda görüyorum onu.
yada hç ummadğm br anda onun konuştğu arkadaşlarndan bri ile denk geliyorum kocaman kampüste. blyrm hatalıyım hocama aşık olmamalıydım ama elimde olan bir şey değil. iffetsz briymşm gibi yargılamayn beni. zaten adama br zararımda yok ki görmüyorum etmiyorum sadece seviyorum

Sevmeye devam et o zaman.
İleride çok pişman olacaksın boşuna enerjini tükettiğin için.

sanki en son unuttuğunu başka biriyle beraber olduğunu söylediğini anımsıyorum :26:

Birak bu kafe, fal, platonik isleri. Cik disariya. Hayatin tadini cikar. Cicek kokla, hayvan sev, yuruyus yap, manzara fotografi cek. Genclik bir daha gelmez.

yani evli mi hocan yada aranızda yaş farkı mı var neden yargılamayın dedin, sevebilirsin doğal bişey sonuçta :26:

bu olası bir durum hocaya aşık olmak yani ama hoca neden gitti tahini falanmı çıktı

sanki en son unuttuğunu başka biriyle beraber olduğunu söylediğini anımsıyorum :26:

öyleydi ama btti bttiğinde anladım ki sadece karşımdakine güven hssiymiş hocaya olan sevgmin onda 1 i ble yokmş o kişiye karşı

Birak bu kafe, fal, platonik isleri. Cik disariya. Hayatin tadini cikar. Cicek kokla, hayvan sev, yuruyus yap, manzara fotografi cek. Genclik bir daha gelmez.

gayette aktif brym dolaşrm gezerm kitap okurum falan sırf burda sordğm br iki soru ile yaşantım hakknda yorum yapamazsnz

yani evli mi hocan yada aranızda yaş farkı mı var neden yargılamayın dedin, sevebilirsin doğal bişey sonuçta :26:

hayır evlli değil 12 yaş var aramzda ama işte hoca

bu olası bir durum hocaya aşık olmak yani ama hoca neden gitti tahini falanmı çıktı

br program aracılığı ile 1 seneliğine gtti

fazla bi yaş değil aslında zaten erkeğin yaşınınbüyük olması daha iyi ama dediğin gibi hoca olunca iş değişiyo belki hayatında biri vardır evli olmasa bile bilemeyiz ki bunuda hocanın sosyal hesaplarını gördünmü hiç rastladın mı orda kişiliğiyle alakalı şeyler görürsün en azından face olsun yada başka yer olsun

Son düzenleme:
gayette aktif brym dolaşrm gezerm kitap okurum falan sırf burda sordğm br iki soru ile yaşantım hakknda yorum yapamazsnz

Tavsiyede bulunduk guzelce, yaptigin muameleye bak. Konularini okudum da zaten psikolojin gitmis. Her ay birine asik olmussun. Bunlar normal degil. 15 yasindaki bir kiz bile bu kadar cabuk asik olamaz. Al işte, yine yorum yaptim. Yapmaya da devam edecegim. Forum kurallarina uymak suretiyle istedigim gibi yorum yapabilirim. Bunu engelleyemezsin.

hayatnda bri var evet mesleği habire ders çalışan biri yani boş vakitlernde hep ders çalışıyor habire kendni güncelliyor. sevgilisi olmadğnı blyrm

Psikolojik destek almalısın. Hayatında illa bir adam olması gerekmiyor mutlu olmak için,takıntı geline getirdin hocayı.Bu sevgi değil.

hayatnda bri var evet mesleği habire ders çalışan biri yani boş vakitlernde hep ders çalışıyor habire kendni güncelliyor. sevgilisi olmadğnı blyrm

hayırlısı olsun senin için ama bence başkalarınıda görmeye çalış sana hiç yakın davrandımı hocan

bazen olur böyle takıntılı aşklar.

başka birine aşık olana kadar da silemeyebilirsin.

sana tavsiyem etrafına bak yeni bir aşk bul kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…