• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutulmuyor !!

Sizin beraber olamamanızdaki neden onun öğretim görevlisi olması değil, seni sevmemesi.
Ayağın kırıldığında yanlışlıkla mesaj atmıştın bir geçmiş olsun demedi demiştin
Yani anla ki, o kadar soğuk sana karşı
Ve % 1500 sevgilisi vardır. Bunu anlaman mümkün değil

Elif futbolcu sevgilin vardı o noldu ? Ayrıldınız mı ? Valla oyle bır anlatmıstın ki aşkınızı futbolcuyla ben iyi bari unuttu demiştim hocasını ama cıkamamıs aklından.

Sizin beraber olamamanızdaki neden onun öğretim görevlisi olması değil, seni sevmemesi.
Ayağın kırıldığında yanlışlıkla mesaj atmıştın bir geçmiş olsun demedi demiştin
Yani anla ki, o kadar soğuk sana karşı
Ve % 1500 sevgilisi vardır. Bunu anlaman mümkün değil

ama bu adam bn ona 3 ay mesaj atmayınca twitterdan takip etmeye başlıyor. mesele sevip sevmemesi değil kendisinin ne istediğini bilmemesi :44: ne zmn ondan elimi ayağımı çeksem hep hatırlatıyor kendsini.

Elif futbolcu sevgilin vardı o noldu ? Ayrıldınız mı ? Valla oyle bır anlatmıstın ki aşkınızı futbolcuyla ben iyi bari unuttu demiştim hocasını ama cıkamamıs aklından.

yapamadım çocuk çok ciddiydi üstelik kardeşiyle falan tanşmştım ama içim almadı br süre sonra. mesela adamın boyu ble batmaya başladı bna :14: buluşmak istemedm en ufacık şeyi bahane ettim . bahanemde nye konuşurken hep yüksek sesle konuşuyorsun bn senle yapamam dedm :14:

yapamadım çocuk çok ciddiydi üstelik kardeşiyle falan tanşmştım ama içim almadı br süre sonra. mesela adamın boyu ble batmaya başladı bna :14: buluşmak istemedm en ufacık şeyi bahane ettim . bahanemde nye konuşurken hep yüksek sesle konuşuyorsun bn senle yapamam dedm :14:

Ah be kardesım kusura bakma ama sen mutlulugu kendı ellerınle ıtıyosun ılla mutsuz olucam dıyosun.Şimdi böyle eskıye takılıp kalıyosun.Yapacak bişey yok.Çekeceksin.Bi gün onun yerini biri aldıgında bitecek.

Aman diyeyim unutma sakın. Unutursan nasıl acı çekecksin, neye saplantı yapacaksın. Psikolojini nasıl bozacaksın. Aman ha yapma sakın unutmaaa!!!

Ah be kardesım kusura bakma ama sen mutlulugu kendı ellerınle ıtıyosun ılla mutsuz olucam dıyosun.Şimdi böyle eskıye takılıp kalıyosun.Yapacak bişey yok.Çekeceksin.Bi gün onun yerini biri aldıgında bitecek.

sadece yapamadım evet sevdm ama aşık olck kıvamda sevemedm bn onu :14: ilgisini sevdm alakasını sevdm . yani aşık olablcğim bri değildi.

Aman diyeyim unutma sakın. Unutursan nasıl acı çekecksin, neye saplantı yapacaksın. Psikolojini nasıl bozacaksın. Aman ha yapma sakın unutmaaa!!!

psikolojm gayte yernde gezyrm tozyrm cafelere gdyrm sinemaya gdyrm br kaç hafta sonra tatile gideceğim haftada düzenli 1 kitap btryrm gayette sosyalm arkadaşlarla saatlerce dolaşyrm çarşı da falan ve saplantı yapmadım.

tipik öğrenci hayranlığı ve ulaşamamanın verdiği heyecan.
onun yaptığıda ne istediğini bilmemesi değil o yaşta gencecik biri tarafından beğenilmenin verdiği gurur ve ego
yaşıtlarına ilgi duymaya çalış
12 yaş benc epey büyük on sene sonra düşünüldüğünde
üstelik bu gibi şeyler onların başına sürekli geldiğinden alışkınlar
bazısı kötü bir şekilde kullanıyor bile

ama bu adam bn ona 3 ay mesaj atmayınca twitterdan takip etmeye başlıyor. mesele sevip sevmemesi değil kendisinin ne istediğini bilmemesi :44: ne zmn ondan elimi ayağımı çeksem hep hatırlatıyor kendsini.

ilgin hoşuna gidiyordur. erkekler bir kadın tarafından sevildiğini istendiğini bilmek istiyorlar sırf egoları rahat olsun diye
ben eğer gerçekten istersen unutacağına inanıyorum
zamanına yazık.

tipik öğrenci hayranlığı ve ulaşamamanın verdiği heyecan.
onun yaptığıda ne istediğini bilmemesi değil o yaşta gencecik biri tarafından beğenilmenin verdiği gurur ve ego
yaşıtlarına ilgi duymaya çalış
12 yaş benc epey büyük on sene sonra düşünüldüğünde
üstelik bu gibi şeyler onların başına sürekli geldiğinden alışkınlar
bazısı kötü bir şekilde kullanıyor bile

ego tatmni yapack yda kötü olrk kullanck bri değil kişiliği çok farklı mantık adamı

ilgin hoşuna gidiyordur. erkekler bir kadın tarafından sevildiğini istendiğini bilmek istiyorlar sırf egoları rahat olsun diye
ben eğer gerçekten istersen unutacağına inanıyorum
zamanına yazık.

onun ego tatmni yapacğnı sanmyrm farklı bri kişiliği ağır mantıklı yani bn dğil başkası da olsa mantığına yatmyrsa aşkndan ölse ble susar

Back
X