• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutuluyormu gerçekten

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen saten bitirmişsin kafanda.. ayrılığı düşünmeye başlamışsın, gerçekten sevsen bu duşüncenin ne kadar korkunç oldugunu anlardın.. umarım senin için iyisi olur

Biraz acı çekersin,biraz ağlarsın ama emin olki unutursun...a.s
Hatta anımsadığında ağlamak yerine gülümser geçersin...
Allah hakkında hayırlı olanı versin....
:Saruboceq:

Bu hatalarini gordugune gore demekki asik deyilsin ona. Asik olsan bu kadar kolay mantigini ön plana koymazdin. Onun icin kolay unutursun. Neler unutulmuyoki hayatta...:kahve:

unutulmayan bışey olmuyo bundan emın ol:1closedeyes:
ya bundan sonrakı ile mutsuz olursan dıyelımkı evlendın ama ılerde gerçek yüzünü gördum ozmn dahada kötu olmaz mı senın için
hem zaten bence sen onu coktan gözden çıkarmışın cnm bunları düşündüğüne göre para herseyı satın alır ama mutluluğu alamaz o yuzden ben sana ayrıl dıyemem senın hayatının kendın çizmen şart ama konu olarak unutmak tabıkı mumkun

canım tabiki sevgi ve aşk önemli ama benim için mantıkta en az aşk kadar önemli:1closedeyes:
zaten aklından ayrılma fikri geçtiyse sen bu ilişkiyi kafanda bitirmeye başlamışsın.
zaman herşeyin ilacı diye boşuna söylememeişlera.s

bence sen gerçekten sevmıyorsun :1no2: seven asık olan bır ınsan bu kadar mantıklı dusunmez bunun adı mantıksa tabıı yasakkelime ! sevgılınle cıddı bır sekılde konus beraber halletmeye çalısın...... neyse bu senın hayatın ama gercek sevgı herzaman bulunmuyo (tecrubeyle sabıttır) unutmaya gelınce unutursun elbet ama bırçok acılarak yasayarak

bu arada arkadas naptı acaba hic cevap yazmadı

hayat öyle bişeyki
bazen çıldırırım yapamam edemem dediğimiz anda bile
Allah sebebler veriyo bakıyoruzki geçmişte kalmış dövündüğümüzle kalıyoruz
ama bu konudaki en iyi kararı kendin verirsin hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
Hersey unutulur, zamanla hersey unutuluyor da...

Yanliz iyi bir sevgili, fakat kotu bir es...nasil oluyor ?

Sevgiliyken siniri, agresifligi, hos gorunuyor da evlenince mi kotu oluyor ? neyse bu beni ilgilendirmez ama bence yazinda zaten sen noktayi koymussun.

unutlur tabi,unutulmazmı?
arada bir gelir aklına..
bi şarkı hatılatır belki..
yürüdüğünüz bi yoldan yalnız geçerken için
sızlar belki ama geçer....
ben ağlaya ağlaya ayrılmıştım sevgilimden..
mecburiyet ve birazz körelmiş hislerim vardı..
unuttum..hala geçer aklımdan ama unuttum..
çünkü ondan bana eş olmazdı,bunu görebilmiştim..

ya cnm benim fikrimde zaten ayrılman yönünde olur kusura bakma ,
gerçekten çok iyi bir insan olabilir ama çalışmayı sevmiyor diyorsun , diyelimki evlendin , sorumluluklarını yerine getirmeyip çalışmayan bir kocan olursa asıl o zaman pişman olursun evlendiğine :(:(
kii o zaman ayrılman şimdikinden çok daha acı sonuçlar yaratır ..

geleceğini iyi düşünerek doğru karar vermeye çalış bence ..
elbetteki para herşey değil ama çalışmayan bir eşlede olmazki , nereye kadar yanii.

kusura bakmayin arkadaslar yazdiklariniza karsilik veremedim nete giremedim buaramar
ama yorumlarinizin hepsini okudum.
hepinize cok tesekkur ederimm. Evt cogunuzun yazdigi dogru aslinda kafamda bitirdim ama cesaret edemiyorum sankii ayrilmaya hala birlikteyiz. Ama basaricam dediginiz gibi hayatta neler unuulmuoki
saolun bana cesaret verdiniz

tecrübeyle sabittir unutuluyor:icecream:

ben unuttum ama evlenip travma yaşadıkdan sonra boşandım ve ilaç tedavisiyle oldu, abla nasihati yol yakınken geri dön bebeğim:teselli:

Son düzenleme:
cnm çalışmayı sevmeyen sinirli bir adamla evlilik gerçekten zor olur.sevgiliyken tüm bu sorunlar aşkın cilveleri gibi gelir.ama evlilkte kocaman bir tokat gibi patlar yüzünde.o yüzden değişebileceğini düşünüyorsan ki ben öyle bir izlenim edinmedim yol yakınken bırak.belki bir süre unutamazsın.UNUTMUŞ GİBİ YAPAR.hayatını çok büyük bir sorundan kurtardığın için hiçbir zaman pişmanlık duymazsın.inan bana hayatı zindan edebiliyor bazı erkekler.sen akıllı davranıp öngörmüşsün olabilecekleri,iş uygulamaya kalmış.

ben insan bi defa sever diyenlerdenim bence onunla konuş bu konuları baktınki olmuyo iş ciddiye binmeden bitir unutulmayan bişey yoktur

tabıkı unutulur :asigim: canım ama once sevgılınle konusup halletmeye çalışın pişman olmaman acısından .....

konuşsanda pek bişey değişeceğini sanmıyorum herşey aşk demek değil bence aşk karın doyurmuyor maalesef evlendikten sonra parasızlık ve agrasiflik bir araya gelince zaten aşk kalmaz ortada
en iyisini düşünmüşsün zamanla unutursun emin ol karşına adam akıllı biri çıkınca aklına gelince gülüp geçersin :1closedeyes:

Back
X