• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uqala'nın Diyet Günlüğü

uqaLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
144
0
46
Tekirdağ
Kilolarımdan şikayetçiyimm 67 kiloyum şuan hedefim 55 sağlıklı bir şekilde kilolarımı vermek yağlarımı yakmak istiyorum kızlar , önerisi olaan war mıı yardım edin lütfenn... :84:

ne kadar kisa zamanda?
ben 20 kilo verdim yaklasik 6 ayda en fazla ayda 5 kilo verebildim. motivasyona ihtiyacin varsa buradaki takimlara dahil ol. spor arti saglikli beslenme ile guzel kilo verirsin. ben hergun plates ve hemen sonrasi yuruyus yapiyordum. yani 45 dk plates 30 dk yuruyus arda arda olacak ama o zaman guzel yakiyor yaglari.

diyet+spor+egzersiz ile en çabuk 1,5 ayda verirsin.
hatta 2 ayda vermen sağlıklı olanıdır.
nasıl bir acelen var bilemiyorum ama? önce sağlıklı beslenerek işe başla.fakat yarın veya pazartesi değil.BUGÜN başla.
yürüyüş yap bol bol.
kilo vremek için önce yağ alımını minimuma indirmeli, sonra vücuttaki yağları yakmak için spora başlamalısın. başak çözümü yok.
10 günde 10 kilo falan gibi şeyler okursan inanma.onlar su kaybı oluyor ancak.

Bugünn isveç diyetine başladıım yürüyüşte yapıcam + egzersiz inşalah güzel sonuç alırım. tşk arkdşlar

ben 50 kilodan 82 kiloya çıkmıştım hamilelğimde.doğumdan sonra sadece 3 kilom gitmişti 2 ay kadar bir türlü kilo verememişim.Ekmeği tamamen kestim ve yiyeceğim yemekleri çok yavaş ymeğe başladım başka hiçbirşeyi esirgemedim yavaş yiyince insan tabağını biirmeden doyabiliyormuş onu duymuştum doğru olduğunu gördüm..neyse şuan kilom 58 ...

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır.Mutlu paylaşımlar

çalışan insanların egzersize ne hali ne vakti var pufffff....yalnızca diyet işe yaramz sanaırım....

Back
X