Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar urban care saç bakım serumu(kolay kırılan saçlar için)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

evinbuyumeyenkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
294
88
ben aylardır elseve mucizevi yağ kullanıyordum. gayet de memnundum. bugün şampuanından çok memnun kaldığım urban carein saç bakım serumunu da aliim dedim.

elseve mucizevi yağ saçımı çok yumuşatmıştı ama kırıkları da nispeten dolduruyordu. 1 senedir saçlarımı kestirmediği düşünürsek ne kadar kırık vardır tahmin edersiniz :)

urban care saç serumu saçta hiç ağırlık yapmıyor. ıslak saça sürdüğünüzde bile hemen emiyor. saçlarım kuruduğunda gördüm ki kırıklarımı tamamen doldurmuş. ama mucizevi yağ kadar saçımı çok yumuşatmadı. belki bir kaç kullanımdan sonra etki eder diye düşünüyorum.

fiyatı normalde 25 lira civarında ama bugün watsonsta indirim vardı 19 tlye aldım. bilginiz olsun.

bende kullandım , 2 şişe/tüp bitti, 'muhteşem birşey !' diyemiyorum ne yazık ki, beklentilerimi karşılamadı, ama herhangi bir saç kreminden ( ki hemen hemen tüm markaların saç kremini denedim ) daha etkili, ama dört dörtlük bir ürün değil. saçlara bir yumuşaklık veriyor evet ama yıpranmış saçlarımı beklediim gibi onarmadı. Elseve in herhangi bir saç bakım ürünü Urban Care 'dan çok daha iyi.

Arkadaşlar benim saçlarım baya uzun bende urban care saç bakım yağının çok metini duydum watsons da tester ürününden saçlarıma sürdüm ona göre alıcaktım ama güzel bi sonuç almadım ama elseve inkini kullanıyorum 1 aydır daha memnunum

Eklentiler

• 10407896_10205095530218679_4461956065317896665_n.jpg
    10407896_10205095530218679_4461956065317896665_n.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 572
Arkadaşlar, bahsettiğiniz ürünler sanırım güzel ve hoş bir memnuniyet verse de bence uzun vadede tekrar bakımı yapmak zorundayız. Yani kalıcı onarım mumkun olmuyor. Size tavsiyem, mutlaka hakiki katkısız sıvı keratin serum yükleyin ya da keratin kaplama yapın derim. Duyduğum kadarıyla keratin bir protein ve saçtaki proteinle özdeş bir yapıya sahip. O yüzden saça kaynadığı ve bu yüzden suyla saçtan akmadığı... Saf keratin kullanıp da memnun kalmayan duymadım. Ben de memnun kaldım. Darıısı başınıza....

X