Şampuan ve Saç Kremleri Urban care vs gliss

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Bugün sıvı saç kremi ve saç maskesi alacağım. Öncelikle saçlarım aşırı kuru ve yıpranmış. Urban care'in pembe keratinli serisini veya gliss'in siyah serisini alacağım. Urban'ın pembe serumunu ve gliss'in çift fazlı spreyini kullanıyorum o açıdan urban'dan daha memnunum ama sıvı saç kremi ve maskede gliss'i çok metettiler. Siz hangisini önerirsiniz çok kararsız kaldım.

Kızlar cevap gelmedi ama ben urban'ın pembe serisini aldım. Çünkü gliss'lerin siyahından hiç kalmamıştı. Sanırım o daha revaçta :/ ama indirimi kaçırmayım diye aldım. Deneyimlerimi yazarım merak edenler için.

Kızlar cevap gelmedi ama ben urban'ın pembe serisini aldım. Çünkü gliss'lerin siyahından hiç kalmamıştı. Sanırım o daha revaçta :/ ama indirimi kaçırmayım diye aldım. Deneyimlerimi yazarım merak edenler için.
Ben morunu kullaniyorum ama sac kremini.. Memnunum.

selam naptın memnun kaldın mı urban care den?

selam naptın memnun kaldın mı urban care den?
Normal bir saç kreminden pek farkı yok maske olmasına ramen. Normal saça yeterli gelebilir ama benim saçım kuru ve yıpranmış olduğu için pek etkisi olmadı. İki kutu kullandım bida almam. Ayrıca pahalı denebilir, tanesini 14 liraya aldım ama etki etmesi için çok fazla kullanmak gerekiyor yani 200 ml'lik bir kutusunu bikaç kere kullanımca bitiyor. Tavsiye etmem.

Normal bir saç kreminden pek farkı yok maske olmasına ramen. Normal saça yeterli gelebilir ama benim saçım kuru ve yıpranmış olduğu için pek etkisi olmadı. İki kutu kullandım bida almam. Ayrıca pahalı denebilir, tanesini 14 liraya aldım ama etki etmesi için çok fazla kullanmak gerekiyor yani 200 ml'lik bir kutusunu bikaç kere kullanımca bitiyor. Tavsiye etmem.

bende bundan 2 kutu kullanmıştım gerçekten hiçbi etkisi yok. yerli marka ve cruelty free olduğu için tercih etmiştim. gliss de düşünmüyorum. ben şuanda john frieda maskemi kullanıcam elimdeki avon bitince en çok ondan memnun kaldım. o da pahalı ama o kadar etkili ki, 14 şubat indiriminde watsons dan 15 tl ye düşmüştü 4 tane aldım:) kadınlar gününde yine indirime girerse tavsiye ederim gerçekten

Tatlım urban care pembe keratin serisinin şampuanını maskesini ve sıvı saç kremini kullanıyorum. Glissin altın sarısı ve siyah olan sıvı saç kremlerinide kullanmıştım. Kesinlikle urban care sıvı saç kremini öneririm. Aşırı yıpranmış kuru ve sert saç uçlarımı yumuşacık yapıyor tararken tarağa hiç takılmadan ve yolmadan açıyor. Ben çok memnunum sanada tavsiye ederim

Back
X