Kendime bakmaya karar verdim

LeylaakHaaniim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
55
10
Artık kendime bakmaya karar verdim.:KK16::21:Ve desteğim olsun diye şuan bunu buraya yazıyorum.Belki diğer arkadaşlara da yardımcı olurum.
Neyse bakım rutinimi yazayım.
*Haftada iki kere barcelino saç bakım yağıyla saçlarıma bakım yapacağım.
*Saçlarımı gliss ultimate repair şampuanla yıkayacağım.Watsons ballı maskesini de saç kremi olarak kullanacağım.
*Saçlarımın einsten gibi olan kısımlarına morfose keratin saç serumu,güzel yerlerine :KK70:urban care argan yağlı saç serumu kullanacağım.Ya da başka bir saç serumu alacağım.
*Aktardan gliserin alıp saçlarımın uçlarına ve önlerine süreceğim.
*Isıdan koruyan sprey alacağım.Eğer saçlarımı düzleştirirsem kullanacağım.
*Yüz bakımı için argan ve pirinç sabunu alacağım.
*Makyajı bırakacağım.Sadece ruj sürerim.
*Yüzüme haftada bir peeling+maske yaparım.
*Vücuduma yosun sabunu ve kabak lifi alırım çünkü selülit başlangıcım var bacaklarımda ve popomda.
*Tüm vücuduma soğuk suyla şok yaparım .
*Göz çevreme bal sürerim.
Eveet.Benim bakımlarım bu kadar.Henüz 15 yaşındayım ve yaşlanmaktgibi
ırışmaktan,çirkinleşmekten gerçekten çok korkuyorum.Bu gidişle yaşlanmamak için vakire kızların kanıyla banyo yapacağım kanlı kontes gibi.
Çünkü insanlar her ne kadar iç güzellik önemli deseler de hiç de öyle davranmıyorlar.Bu hayatta saygı görmek için çok güzel olacaksın birinci kural bu.
Yaşlanmaktan çok korkuyorum.Güzelliğimi kaybetmekten.:110:
*Bu arada derslerimi de baya iyi tutacağım seneye.Doktor olmak isterim.(daha doğrusu ailem ister)Bu yüzden çok ders çalışacağım.

Son düzenleme:
Canım çok küçüksün ya bu yaşlarda saçını boyama yeter bir de yüzüne evde bulunan malzemelerle maskeler yap. ama aferin kendine dikkat etmeye başlamışsın dene bakalım

Canım çok küçüksün ya bu yaşlarda saçını boyama yeter bir de yüzüne evde bulunan malzemelerle maskeler yap. ama aferin kendine dikkat etmeye başlamışsın dene bakalım
Yok saçımı boyatmayı hiç düşünmüyorum.Hatta saçım beyazlamasın da boyatmayayım diye dua ediyorum.

X