Üremek😁

Gamzelikiz1980

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
11
7
1
27
Kızlar merhaba. Bazen sizinde aklınıza şöyle bi soru geliyor mu? Bu zamanda çoğalmak doğrumu maddi manevi durumun olsun veya olmasın. Karman çorman bir zamandayız. Herşey üstümüze üstümüze geliyor ama biz yinede hiç bişey yokmuş gibi dünyada hiç sıkıntı tasa dert yokmuş gibi çoğalmaya devam ediyoruz Artan nüfusun ülkeye zararı saymakla bitmiyor -işsizlik -kişi başına düşen yıllık gelirin azalması - doğal enerji kaynaklarında tükenme -insan sayısı arttıkça fabrika betonlaşma kısacası insana zarar veren ne varsa artıyor hızla Nüfusu yavaş yavaş azaltmak için uzmanların önerisi ise tek çocuk sahibi olmak… Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Daha yaşanılabilir bir dünya için nüfusu azaltmak fayda verir mi sizce?

Altsosyoekonomik kesimden insanlar yarın yokmuscasina üredigi için bilinçli insanların tek çocukta durması sadece dünyanın gün geçtikçe daha kötü bir hale gelmesine sebep olur. Psikolojisi bozuk, özenilmeden büyütülmüş, kimse tarafından sallanmayan bir nesil at koştururken dunyaya bir şeyler katma potansiyeli olan insanlar azınlığa düşer, leş gibi yaşar gideriz

Çok profesyonel bir bakış açısı gerçektende Kim doğurmalı kim doğurmamalı tespiti yapılırsa sorun çözülür galiba

Allahım çok şükür yalnız değilim benim gibi düşünenler varmış mantığım hep sizin dediklernizi diyordu ama emin olamıyordum bir türlü. Dünyadaki en büyük dert ürememek değilmiş onu anlamış oldum

Bulunduğum ortamda çocuk doğurmamak dünyanın en ayıp şeyi sayılıyor. Tek çocuk hiç çocuk bilmem ne en az 3 olmalı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…