Rüya Yorumları Urkutucu bir ruya

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kizlar bu ara esimle cok kavga ediyoruz ve pazar gunu buyuk atistik son noktayi koymaya karar kildim ve vazgectim
Sans tanidim kendisine ve baristik o gunun gecesi haykirdim allaha sonu yoksa bitsin allahim yoruldum diye agladim uyudum ve ruyamda temiz suratli bir teyze vardi evimde tanimadigim birisi bana diyorki
Sen bu ara kendine dikkat et sana bir cin musallat olmus cinsiyetide erkek seni icten ice yiyip bitiricek koru kendini evde muzik dinleme bakara suresi okuttur kendine diyor
2.5 yasinda kizim 2 aylik kiz bebegim var yardim edin bana

Selam kizlar bu ara esimle cok kavga ediyoruz ve pazar gunu buyuk atistik son noktayi koymaya karar kildim ve vazgectim
Sans tanidim kendisine ve baristik o gunun gecesi haykirdim allaha sonu yoksa bitsin allahim yoruldum diye agladim uyudum ve ruyamda temiz suratli bir teyze vardi evimde tanimadigim birisi bana diyorki
Sen bu ara kendine dikkat et sana bir cin musallat olmus cinsiyetide erkek seni icten ice yiyip bitiricek koru kendini evde muzik dinleme bakara suresi okuttur kendine diyor
2.5 yasinda kizim 2 aylik kiz bebegim var yardim edin bana

Sorularima geleyim. Dindar misiniz normalde? Bilincaltiniz , korkulariniz vs direkt ruyaniza yansimis bence. Uzerinde durmayin, belliki cin dediginiz gorunmez varliklardan korkuyorsunuz buna etki edecek seyin de bakara syresi oldugunu dusunuyorsunuz ondan dolayi ruyaniz bu sekilde.

Hayra yoralım , hayır olsun inşallah...
eşinizle kavganız , bebek doğurmuşunuz yakın zamanda onda kaybettiğiniz kan miktarı belki vitamn değerleriniz geriledi ondan öyle bir rüya gördünüz...
Felak , nas, ayetel kürsi okuyun yatarken evinize de üfleyin... Bakara suresi , okuyabiliyosanız okuyun yoksa netten açın evinizde okunsun...
Ve en önemlisi kafanızı yormayın gördüğünüz rüyanın etkisiyle , pozitif düşünün.

Cok dindar degilim normal dualarimu ederim her gun namazim yok.
Ayrica ruyalari cikan biriyim gecen hafta koyumu akrabalarimi babannemi gordum 2 gun sonra koyde yasayan babannem vefat etti.
Uyari anlaminda olabilir mi acaba ben yinede hoca bulup bakara suresini okutayimmi A Albeni7 philly philly

Cok dindar degilim normal dualarimu ederim her gun namazim yok.
Ayrica ruyalari cikan biriyim gecen hafta koyumu akrabalarimi babannemi gordum 2 gun sonra koyde yasayan babannem vefat etti.
Uyari anlaminda olabilir mi acaba ben yinede hoca bulup bakara suresini okutayimmi A Albeni7 philly philly

Inanciniza gore yapin bir seyler. Butun hersey inanclar alakali, hiristiyan oslaydiniz sizin icin calisan duaniz baska olacakti . Ben yalniz bunun oncu ruya falan oldugunu sanmiyorum, diger ruyalariniz cikiyor olabilir ama gordugunuz her ruya onci ruya degildir.

Cocuklari okula gonderince kalktim da bir de suraya bakayim didim, gunaydin philly’m ❤️

Anne olmak boyle tabi, sahabin korunde insan dikiliyor ayaga. ♣♥♥♥♥♣. Aha bak bilgisayardan yeni karakter yapmayi buldum sana hem cicek hem kalp verdim:))) Gunaydin sana guzelim, umarim verimli bir gun olur ve bahar yorgunlugu gecer uzerinden, aynisi bende de var:S

Inanciniza gore yapin bir seyler. Butun hersey inanclar alakali, hiristiyan oslaydiniz sizin icin calisan duaniz baska olacakti . Ben yalniz bunun oncu ruya falan oldugunu sanmiyorum, diger ruyalariniz cikiyor olabilir ama gordugunuz her ruya onci ruya degildir.
Yinede okutayim dedim ben ne olur ne olmaz aklimda kalmasin haklisiniz dediginizde inanca gore bisi bu.
Tesekkur ederim yorumun icin tatlim

Back
X