- 4 Ağustos 2012
- 212
- 142
- 103
- Konu Sahibi fikir_matik
-
eşimin bir haftadır vücudu kabarıyor kaşıntı uyuşma titreme halsizlik var. doktora gittik ilaç verdi ama geçmedi geceleri uyuyamiyor.vucudunun heryeri kabariyor yardimci olabilecek var mı arkadaslar.
Oncelikle cok gecmis olsun,ilac ismi vermek yasak diye biliyorum ama yazmasaniz iyi olur. Yaziyi okuyup bilinçsizce alanlar olmasin diye :)BenDoktor bana kestine diye bir hap vermişti. Geçirmedi ama ağrılarım azalıyordu.
Bu hastalığın nedeni çok yüksek ihtimal psikolojik oluyor. Kafasına hiçbir şey takmayacak. Birde soğuk duş iyi geliyor, aklında bulunsun.
Oncelikle cok gecmis olsun,ilac ismi vermek yasak diye biliyorum ama yazmasaniz iyi olur. Yaziyi okuyup bilinçsizce alanlar olmasin diye :)
Merhaba, benim kuzenimde de vardı aynı sorun iki haftaya yakın bir süre gitmediği doktor özel hastane devlet hastanesi kalmadı. Ama çare bulamadı malesef. Kocakarı yöntemleri de denedi. Onlarda şifa olmadı. O çok ağır kriz gibi çıkarıyodu ürtikeri. Yediği bi yemekten sonra başlamıştı ve günlerce geçmedi. Ben özel mesaj atmayı bilemiyorum. Siz bana özelden yazarsanız size hem benim vitiligomu hemde kuzenimin ürtikerini geçiren bir eczacının numarasını verebilirim. Allah acil şifalar versin inşallah. Çok geçmiş olsun L lukeşimin bir haftadır vücudu kabarıyor kaşıntı uyuşma titreme halsizlik var. doktora gittik ilaç verdi ama geçmedi geceleri uyuyamiyor.vucudunun heryeri kabariyor yardimci olabilecek var mı arkadaslar.
eşimin bir haftadır vücudu kabarıyor kaşıntı uyuşma titreme halsizlik var. doktora gittik ilaç verdi ama geçmedi geceleri uyuyamiyor.vucudunun heryeri kabariyor yardimci olabilecek var mı arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?