Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok canım almadım 4 yıldır aynı kilodayım ..ben diyet yapmadım çünki..yemeyi azalttım biraz daha dikkat ettim..salata yapmaya üşeniyordum..soğukta ellerim maffoldu ama yinede yapıyorum..:)
yok canım almadım 4 yıldır aynı kilodayım ..ben diyet yapmadım çünki..yemeyi azalttım biraz daha dikkat ettim..salata yapmaya üşeniyordum..soğukta ellerim maffoldu ama yinede yapıyorum..:)
Teşekkür ederim yardımın , önerilerin için niye kusura bakayım . Yazdığın herşey uygulayıp sonuçlarını aldığın şeyler bir de .
Böyle düşünmene sebep olduysam sen kusura bakma lütfen .
Teşekkür ederim yardımın , önerilerin için niye kusura bakayım . Yazdığın herşey uygulayıp sonuçlarını aldığın şeyler bir de .
Böyle düşünmene sebep olduysam sen kusura bakma lütfen .