• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“ürünlerimiz helal değildir”

Köklü sebzeleri falan yemiyorlarmış sadece meyve. Ve çiğ tüketiyorlar sebzelerin canı yanar diye haşlamıyorlarmış... :27:

Suyunu çıkarmışlar yani, sağlıksız görünüyorlar... :ssz:

ilginç bir mantık.Dişlerinin arasında ezerken sebzenin canı yanmıyor muymuş ?

şimdi gençsinde ondan yersin tabii:27:ama bir yaştan sonra sakıncalı..dengeli beslenmek gerek..bizim fakir halk vejeteryan sayılır zaten no problem:27::27:

Etin zararı olduğuna inanmıyorum,hangi yaşta olursa olsun.

ilginç bir mantık.Dişlerinin arasında ezerken sebzenin canı yanmıyor muymuş ?

Etin zararı olduğuna inanmıyorum,hangi yaşta olursa olsun.

yapma arkadaşım yağlıkısmını falan iyice ayırırsan daha iyi tabii..ama bence herşeyin fazlası zarar öyle değilmi:26:

bende ete bayılırım hatta etsiz geçen gün yok en azından bir parça yemekte de olacak doyamam :9:

yapma arkadaşım yağlıkısmını falan iyice ayırırsan daha iyi tabii..ama bence herşeyin fazlası zarar öyle değilmi:26:

Evet fazla yemek de bir hastaliga yol aciyormus daha dun doktor dedi bana ben de merak etmeyin o kadar zengin degilim dedim :1:

Canim benim o dedigim dedem kasaplik yapmis uzun yillar zaten et dovme demirleri hala durur :27:

benim kayınpederde kasaplık yapmış:9:babamda bir iki kurban bayramında denemeler yaptı:4:..bu arada bende et severim :27:

Evet fazla yemek de bir hastaliga yol aciyormus daha dun doktor dedi bana ben de merak etmeyin o kadar zengin degilim dedim :1:

gut hastalığı ama sanmam bende olsa olurdu etoburluğumdan :9: zengin hastalığı diyorlar sanırım günde 3 kg et yiyende falan olur :9: o kadar nerdeee zenginlik

benim kayınpederde kasaplık yapmış:9:babamda bir iki kurban bayramında denemeler yaptı:4:..bu arada bende et severim :27:

heh işte aslı mesele:52:

gut hastalığı ama sanmam bende olsa olurdu etoburluğumdan :9: zengin hastalığı diyorlar sanırım günde 3 kg et yiyende falan olur :9: o kadar nerdeee zenginlik

Off etli ekmek olsa da yesek mesela kizartirken bir de ekmegi etin uzerine koyun onun kokusu tadi ekmege siniyor harika :9:

Son düzenleme:
sorma
ben etoburum birde. severim. ama bazen tavukların yaşadıklarını düşününce,o ineklerin 1 m2 alanda kıpırdamadan hayatları boyunca sırf süt için işkence dolu bir hayat yaşadıklarını okuyunca insanlığımdan nefret ediyorum
sanayi geliştikçe böyle oldu.eskiden o inekler kırda bayırda özgürce yaşıyordu. sütleri öyle alınıyordu.şimdi resmen işkence yaşıyorlar.
. yani vegan olunca et değil balık yumurta tavuk,peynir süt ürünleri,hepsi yasak. bir tanıdığımın kızı bunu başardı. kız 16 yaşında bilinçli olarak vegan oldu. pasta bile yemiyor. kremada süt var diye. onun azmine hayranım.

sirf tavuklarin kafeste yumurta makinesi oldugu icin %50 daha fazla para verip free range aliyordum, ogrendim ki o da ayni seyin laciverdiymis :(

Off etli ekmek olsa da yesek mesela kizartirken bir de ekmegi etin uzerine koyun onun kokusu tadi ekmege siniyor harika :9:

canım senin karnın acıktı bence et met derkene..ben törpüledim ama karta kaçtım artık 23 lerede senin gibiydim:9:

Back
X