bazen marketlerde özellikle kavonozlu ürünlerde öyle bir yerleştirme yapiyorlarki düşürmeden onu aradan cekip almak çok büyük dikkat istiyor yada yardım.çok sinir oluyorum bu duruma yazmak istedim:)
bizde birinde markette pekmez kavonozunu market arabasından düşürmüştük her yer pekmez ve cam ol
Aynen öyle ki bizim hatamız olsa gerçekten ödemek isterdim.Ama adam daha ilk girişimizde negatifce bize bakıyordu.Yani bahane oldu onun içinde.
Almak zorunda değilsiniz kasıtlı yapılan bir sey değil ayrıca benim bildiğim mağazalarda kazayla kırılan eşyadan müşteri sorumlu değildir mağaza kendi sigortasından alır ben yurtdışında yaşıyorum buna benzer birsürü olaya şahit oldum ama daha müşteriye ödemek zorundasınız diyeni hiç duymadım türkiyede bu işler nasıldır bilemem
Aslında Türkiye'dede öyle ilk kez böyle bir durumla karşılaştım.
O kaçıp giden noldu acaba ben onu merak ettim. Müşteriyi kandırmaya çalıştığı için iyice bir kalaylamışlardır inşallah.
Umarım çünkü müşteriler bizi dinliyordu o esnada ben biraz sesimi yükselttim eşim orada yalnız olsa yabancı olduğu için üzerine giderlerdi eminim ödetmek için.
Aşırı abartmışlar koca mağaza bir üründen batmaz. Ayrıca siz düşürmemişsiniz düzgün yerleştirselermiş.
Kesinlikle ama çok stres oldum gerildim yapılan iftira karşısında.
Haklısınız, düzgün yerleştirselermiş. Sizin bir suçunuz yok. Hakkınızı yedirtmemenize sevindim.
Teşekkür ederim umarım dersini almıştır başkasına yapmaz bir daha böyle bir şey.
Yooo almak zorunda değilsiniz. Elinizdeyken bile düşse mağazanın sorumluluğunda hatta kasada bile başına bişey gelse mağaza değiştirir. Bir keresinde eşimle cam mağazasında gezerken Yeni gelen ürünler vardı yerde. Eşimin ayağı takıldı bikaç parça kırıldı. Biz ödemek istedik müsaade etmediler bizim hatamız bizim sorumluluğumuzda diye. O mağazadaki arkadaşın aklından geçenleri çok merak ettim açıkçası.
Geçmiş olsun size de.Demekki sizin bulunduğunuz yer müşteri memnuniyetini önemseyen bir firmaymış.
Bence o ürünü o adam halletmis
oraya da koymuş ki kime denk gelirse diye
iyi yapmışsınız
Belki de yoksa neden üstelesin bir de eşime birader diyor.Sen müşteriye nasıl konuşacağını öğren önce nasıl saygısız bir konuşma şekli.Dersini almıştır umarım.
bazen marketlerde özellikle kavonozlu ürünlerde öyle bir yerleştirme yapiyorlarki düşürmeden onu aradan cekip almak çok büyük dikkat istiyor yada yardım.çok sinir oluyorum bu duruma yazmak istedim:)
bizde birinde markette pekmez kavonozunu market arabasından düşürmüştük her yer pekmez ve cam oldu.
tabi biz panik olduk.hemen mağaza sahibi geldi hic sorun değil dedi hemen temizletiler gayet güler yüzle.parasinida ısrarla vermek istememize rağmen kasadan geçmediği için adam kabul etmedi.
ne kadar anlayışlı bir müdür demiştim.
bazi yerler ufacık birseyde olsa parasını alıyor bazi yerler almıyor.
durumu anlatmaniz yararınıza olmuş.
du.
tabi biz panik olduk.hemen mağaza sahibi geldi hic sorun değil dedi hemen temizletiler gayet güler yüzle.parasinida ısrarla vermek istememize rağmen kasadan geçmediği için adam kabul etmedi.
ne kadar anlayışlı bir müdür demiştim.
bazi yerler ufacık birseyde olsa parasını alıyor bazi yerler almıyor.
durumu anlatmaniz yararınıza olmuş.